Perotti Çift Cidarlı Sosluk 6 Adet

174,40 TL
(29,07 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Perotti Çift Cidarlı Sosluk 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEROTTİ Satıcı Ünvanı: SEFA ZÜCCACİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0758025895500015 Vergi Kimlik Numarası: 7580258955
    Bu ürün PEROTTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift cidar soslukları birçok sunumunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık,estetik yapısı ve 6'lı set kutusuyla. Ürün ölçüleri: Çap 8 cm yükseklik 4 cm'dir. Ürün hacmi:50 cl

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Hacim 0 - 99 cc
  • Ürün Tipi Sosluk
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Perotti Çift Cidarlı Sosluk 6 Adet

Mutlu sofraların vazgeçilmezi olan lezzetli sunumların sırlarından biri de soslardır. Lezzetli soslarınızı servis etmenize yardımcı olan Perotti çift cidarlı sosluk 6 adet 12477 tasarımı ile büyük beğeni toplar. Her zevke ve masaya hitap eden ürün, pek çok kişinin dikkatini çeker. Bu sosluk, hazırlık ve sunum sırasında işlerinizi kolaylaştırır. Aynı zamanda şık sunumlar yapmanızı sağlar. Şık ve estetik görünümüyle öne çıkan Perotti çift cidarlı sosluk 6 adet olarak dizayn edilir. Ürünün çapı 8 cm, yüksekliği ise 4 cm şeklindedir. Aynı zamanda bu ürünün hacmi de 50 cl’dir. Sosluk modeli cam malzemeden üretilir. Kullanışlı özellikleriyle uzun süreli kullanım avantajı sunar. Bu modelle sofralarınızda şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli materyal
  • 6’lı takım

Şık ve Kaliteli Perotti Çift Cidarlı Sosluk

Şık ve Kaliteli Perotti Çift Cidarlı Sosluk

Sofraların vazgeçilmez parçası olan sosluk modelleri, estetik görünümü ve kullanışlı özellikleri ile beğeni toplamayı başarır. Yağlı, baharatlı, sıvı, katı ya da yoğurtlu gibi birçok sos için tasarlanan Perotti çift cidarlı sosluk, sofranıza şık görünüm yemeklerinize ise lezzet katar. Masanızı renklendirmenize yardımcı olan bu ürün, sunumlarınıza modern bir hava katmanızı sağlar. Masalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz sosluk modelini tezgah üzerinde de sergileyip mutfağınızda modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Estetik görünümü sayesinde öne çıkan çift cidarlı sosluk 6 adet 12477, uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanılabilir. Ürünün altılı içeriğe sahip olması müşteriler için bir avantajdır. Bu avantaj sayesinde birçok sosu, sofrada kolay şekilde sunabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve işlevsel ürün sayesinde estetik görünüme sahip sofralar hazırlayabilirsiniz. Lezzetli yemeklerinizin vazgeçilmez parçası olan soslarınızı estetik şekilde servis edebilirsiniz.

Perotti Çift Cidarlı Sosluk 6 Adet 12477 Avantajları

Perotti Çift Cidarlı Sosluk 6 Adet 12477 Avantajları

Yemeklerinizin lezzetli yardımcıları olan sosları estetik bir görünümle servis etmek isteyenler için bu ürün oldukça caziptir. Kaliteli yapısı sayesinde ürünleri kolay şekilde servis edip sevdiklerinizle birlikte lezzetli yemeklerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Çift cidarlı sosluk ile hem yemek yapmayı hem de evde vakit geçirmeyi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Cam malzemeden üretilen ürün, elde ya da bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Bu sayede müşterilere pratik temizlik imkanı sunar. Özel davetler ve akşam yemekleri için rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü keyifli sabah kahvaltıları için de kullanabilirsiniz. İşlerinizi kolaylaştıran ve ergonomik tasarıma sahip olan bu ürün hakkında aradığınız detaylı bilgiye Perotti çift cidarlı sosluk 6 adet yorumları sayesinde ulaşabilirsiniz. Alışverişinize incelediğiniz yorumlar sonucunda keyifle yön verebilirsiniz. Bu yorumlar aracılığıyla model hakkında kafanıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

Bütçe Dostu Perotti Sosluk 6 Adet Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Perotti Sosluk 6 Adet Fiyatları ve Yorumları

Perotti çift cidarlı sosluk 6 adet fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Cam malzemeden üretilen ve şık bir görünüme sahip olan bu ürün, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Kaliteli malzemeden üretilen sosluk modeli, uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Son derece kullanışlı bu sosluk modeli, mutfaklara ve sofralara estetik bir görünüm katmanıza yardımcı olur. Bu ürünü yağlı, yağsız, katı, sıvı ya da farklı kıvamlarda bulunan her sos çeşidi için güvenle kullanabilirsiniz. Günlük yaşantınızda kullanıma olanak tanıyan ürün, özel günleriniz için de rahatlıkla tercih edilebilir. Perotti çift cidarlı sosluk 6 adet kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumları sayesinde model hakkında kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz. Estetik görünüme ve kaliteli özelliklere sahip olan bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.