PERFLEX Opel Insıgnıa A 2008-2017 Havuzlu 3d Paspas - Siyah

1.345 TL

Ürün Bilgileri

PERFLEX Opel Insıgnıa A 2008-2017 Havuzlu 3d Paspas - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LeonGrup Satıcı Ünvanı: LEON OTOMOTİV YEDEK PARÇA AKSESUAR İNŞAAT TURİZM TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608117207400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081172074
    Bu ürün LeonGrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PERFLEX 3D HAVUZLU PASPAS Ürün siyah renktir. Aracınızın Zemin ölçülerine birebir uyumludur. İlan başlığında yer alan araca özel paspas tarafınıza gönderilmektedir. Çamur, toz, toprak ,su , kum vs. gibi katı ve sıvı maddelerin aracınızın orijinal halısına temasını engeller ve aracınızın zeminini ilk günkü gibi muhafaza etmenize yardımcı olur. Ürünün yan duvarları , aracınızı birebir sardığından zamanla sarkma ve düşme yapmaz Üründe kullanılan Hammadde içeriğinde kauçuk veya pvc barındırmadığından araç içerisinde kötü koku yapmaz. Yırtılma ve aşınmalara karşı 2 yıl Garantilidir. Yüzeyi ve tasarımı sayesinde kolayca temizlenebilir. NOT: Ürün araç sıcağında duvarlarının sarkma yapmaması için sert plastikten üretilmiştir. Yumuşak değil sert bir paspastır. Üründe bulunan klips yerlerinin araçlarda yapılan makyajlar nedeni ile tam uymama ihtimali olabilmektedir. Ancak klips yerlerinin uymaması gibi bir durum söz konusu olduğunda da kenar bariyerleri sayesinde kayma yapmamaktadır. Yumuşak kauçuk paspas tercih eden müşterilerimiz
  • Mağaza sayfamız içerinde yer alan 4D paspaslarımızı inceleyebilirler. (4D paspaslarımız kauçuk malzemeden olup yumuşak paspaslardır.)
Geri Bildirim Ver