Pepita Tatlı Patates 6kg Koli

999,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pepita Tatlı Patates 6kg Koli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Verita Dünyanın Meyvesi Satıcı Ünvanı: İDEAL TARIM ÜRÜNLERİ TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470034326000010 Vergi Kimlik Numarası: 4700343260
    Bu ürün Verita Dünyanın Meyvesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pepita Tatlı Patates 6kg Koli Verita’dan Tatlı Patates. Sıradan Patateslere bir Meydan Okuma! Orta ve Güney Amerika kökenli bir sebze olan tatlı patates, sıradan patateslerin yaptığı her şeyi, üstelik daha iyi şekilde yapan harika bir alternatif. O kadar kadim bir tür ki, Amerika kıtasında 5000 yıl öncesinde tarımının yapıldığına dair kayıtlar bulunuyor. Tatlı olmasına bakmayın, orta boy bir sıradan patates yaklaşık 40 gram karbonhidrat içerirken aynı büyüklükteki bir tatlı patates 26 gram karbonhidrat içeriyor. Ama yanlışımız olmasın, ismi ve görünümü dolayısıyla patates ile aynı cins sanılsa da aslında aynı aileden gelmiyor. Tabii bu durum sıradan patatesle hazırlanan her tarifte tatlı patates kullanmanıza engel değil! Üstelik sıradan patatese göre daha düşük glisemik indekse sahip olması sebebiyle bilakis tercih sebebiniz bile olabilir. O bir süper besin! Lif bakımından sıradan patatese göre daha zengin olan tatlı patates, daha uzun süre tokluk sağlıyor. Bu da kilonuzu kontrol etmenizde yardımcı oluyor. Bu özelliğinden faydalanmanız için özellikle kabuğu ile tüketmenizi öneriyoruz. Gramaj üzerinden hesaplarsak tatlı patates, aynı miktarda brokoli veya ıspanaktan daha besleyici! Bu sebeple tatlı patates bir süper besin olarak adlandırılıyor. İçindeki A vitaminini kullanabilmek için ne şekilde hazırlarsanız hazırlayın, içinde en azından bir kaşık yağ olmasına dikkat etmenizi öneririz. Tatlı patatesler, ilk hasat edildiklerinde pek de tatlı değiller. Hasat sonrası 10-12 gün arası dinlendirildikten sonra tüketime hazır hale geliyor ve asıl lezzetine kavuşuyor.
Geri Bildirim Ver