Penny Board The Original Regulas 27

4.441 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Penny Board The Original Regulas 27

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREEDOM Satıcı Ünvanı: POZİTİF BERSAN İNŞAAT TİCARET VE ISI SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164002439800018 Vergi Kimlik Numarası: 1640024398
    Bu ürün FREEDOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penny Board The Original 27” Kaykay Teknik özellikler: 27” Penny board. Penny gizli plastik formül - Sağlamlık ve elastikiyetin mükemmel bileşimini sunar. Abec 7 rulmanlar - Paslanmaz çelikten yüksek kalite rulmanlar kullanılmıştır. 59mm 83A tekerlekler – Pürüzsüz, hızlı bir sürüş sağlar. A sınıfı Alüminyum Truck'lar - 4” yüksekliğindedir, slalom ve dönüş performansınızı en üst düzeye çıkarır. Klasik “Waffle” board – “Waffle” tasarımıyla ayağınız board’a güzelce tutunur ve board kontrolonüz maksimize olur. Ultra hafiflik. Eşsiz denge. Ömürlük kullanım. Her açıdan mükemmellik. 27” Penny board’lar hakkında: Ayaklarının altında biraz daha geniş bir board isteyenler, Penny 27” tam size göre! Eğlence ve farklı bir sürüş hissi peşinde olan tecrübeli Penny'ciler veya bu dünyanın tamamen yabancısı yeni başlayanlar, 27” her bakımdan sizlere ilginç bir deneyim sunuyor. Genellikle “Nickel” olarak tabir edilen 27” Penny board, 22” in tüm özelliklerine sahip olmasının yanı sıra kaykay hareketleri yapabilmek için yeterli genişliğe de sahiptir. Ayrıca yeni başladığı için daha rahat denge kurabilecekleri bir Penny board arayanlar için de son derece uygundur. Penny sırt çantalarıyla tam bir uyum içindedir ve bu sayede zahmetsizce her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Penny Skateboards Australia, The Original. Hakkında: Profesyonel Kaykaycı Ben Mackay tarafından kurulan Penny Skateboards, 90'lar hissiyatını veren Retro tarzı, bir sırt çantasına sığabilecek ebatı ve benzersiz üretim kalitesiyle Sörf, Skate ve Moda dünyasında kendine has, yepyeni bir kategori yaratmıştır. Penny boardlar günümüzde New York, Tokyo, Paris, Barselona gibi bir çok metropol'de kent içi ulaşım amacıyla da kullanılmaktadır. Bu anlamda Konserler, festivaller ve Sokakların vazgeçilmezi olmuştur. Penny board'lar hafif, esnek, sağlam ve büyük tekerlek yapısıyla her yüzeyde kullanışlı ve yumuşak bir sürüş vaadeder. Son olarak Penny Skateboards, barefoot riding, yani çıplak ayak sürüş akımına da öncülük eder. Özgün yüzey yapısı sayesinde Penny Board'lar ile arzu edilirse barefoot riding te rahatlıkla yapılabilir ve oldukça keyiflidir.

Ürün Özellikleri

  • Model Skateboard
  • Renk Turuncu
  • Çeşit Plastik
Geri Bildirim Ver