Penguen 12 Parça Penguen Kalp Papatya Yuvarlak Yıldız Kurabiye Kalıbı Rz-0118

Ürün Bilgileri

Penguen 12 Parça Penguen Kalp Papatya Yuvarlak Yıldız Kurabiye Kalıbı Rz-0118

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Penguen PNG 1713 Kalp Papatya Yuvarlak Yıldız Kurabiye Kalıbı 12 Parça
  • Ürün paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir
  • Gıda ile teması uygundur
  • Ürün boyutları 3 cm, 4,5 cm, 6,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Penguen Kalp Papatya Yuvarlak Yıldız Kurabiye Kalıbı 12 Parça

Kurabiye kalıpları günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulan mutfak ürünleri arasında yer alır. Farklı şekillere sahip olan Penguen kalp papatya yuvarlak yıldız kurabiye kalıbı 12 parça HAN-PNG-1713 sayesinde çeşitli lezzetler hazırlayabilirsiniz. Estetik şekilleri ve kaliteli malzemesi ile öne çıkan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Gıda ile teması uygun olan kurabiye kalıpları müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Penguen kalp papatya yuvarlak yıldız kurabiye kalıbı 12 parça kalıba sahiptir. Farklı boyutlarda bulunan bu kalıplar müşterilerine seçme imkanı ve pratik kullanım avantajı sağlar. Bu ürün ile farklı sunumlar hazırlayabilir, kurabiyelerinizin üzerini süsleyerek özel günler için şık atıştırmalıklar pişirebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü çocukların oyun hamuru saatleri için de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Gıda ile temas edebilme avantajı
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Estetik görünüme sahip kalıplar

Farklı Boyutları ve Şekilleri ile Kurabiye Kalıbı

Farklı Boyutları ve Şekilleri ile Kurabiye Kalıbı

Kurabiye kalıpları ile hazırladığınız kurabiye hamuruna çeşitli şekiller verebilir ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda kurabiyelerinizi süsleyerek çocuklar için eğlenceli sunumlar da hazırlayabilirsiniz. Penguen kalp yıldız kurabiye kalıbı paslanmaz çelik malzemeden tasarlanır. Ürün bu özelliği ile müşterilerine uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Kaliteli özellikleri ve görünümü ile beğeni toplayan ürünün tasarımında sağlığa zararlı maddeler yer almaz. Kurabiye kalıbının boyutları 3 cm, 4,5 cm ve 6 cm olmak üzere üç çeşittir. İstediğiniz boyutta ve şekilde atıştırmalıklar hazırlamanıza yardımcı olan bu ürün, mutfağınızın ve sunumlarınızın yardımcısı haline gelir. Penguen kurabiye kalıbı, günlük yaşantınızda ya da davetleriniz için hazırlayacağınız sunumlarda rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda bu kalıpları özel günlerinizde konsept amaçlı kullanabilir, şık sunumlar elde edebilirsiniz.

Şık Sunumlar İçin Penguen Kalp Yıldız Kurabiye Kalıbı

Şık Sunumlar İçin Penguen Kalp Yıldız Kurabiye Kalıbı

Özel günler ve davetler için estetik görünüme sahip sunumlar hazırlanır. Bu kurabiye kalıbı ile istediğiniz boyutta ve şekilde kurabiyeleri kolaylıkla pişirme avantajına sahip olabilirsiniz. Kalp papatya yuvarlak yıldız kurabiye kalıbı 12 parça halindedir. Farklı şekilleriyle beğeni toplayan kurabiye kalıpları çocukların da beğenisini kazanır. Bu ürün sayesinde hem lezzetli hem de görsel şölen tadında kurabiyeleri pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Ürün paslanmaz çelik malzemesi ile kalitesini her kullanımda ortaya koyar. Organizasyonlarınız için hazırladığınız sunumlarda size yardımcı olacak bu ürün, gıdaya temasının uygun olması nedeniyle oldukça beğenilir. Hamura kolayca şekil vermenizi sağlayacak bu şekilli kalıp, işlerinizi kısa sürede bitirmenize yardımcı olur. Bu kullanışlı ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Penguen kalp papatya yuvarlak yıldız kurabiye kalıbı 12 parça kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Şekilli Kurabiye Kalıbı Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Şekilli Kurabiye Kalıbı Fiyatı ve Yorumları

Penguen kalp papatya yuvarlak yıldız kurabiye kalıbı 12 parça fiyatları ürünün tasarımı, boyutları ve çeşitleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, gıda ile temasının uygun olması nedeniyle beğeni toplar. Uzun süreli kullanım sağlayan kurabiye kalıbı, sevdiklerinize eğlenceli ve lezzetli sunumlar hazırlamanızı sağlar. Farklı boyut ve şekil seçeneği sunan ürün, müşterilerine pratik ve kolay kullanım avantajı sunar. Ürünün paslanmaz çelik malzemeden tasarlanması müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantajı ile uzun ömürlü kullanıma olanak sağlar. Kurabiye kalıbı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Penguen kalp papatya yuvarlak yıldız kurabiye kalıbı 12 parça yorumları kısmında yer alan ve ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılan yorumları kolaylıkla inceleyebilir, alışverişinize keyifle yön verebilirsiniz. Pratik kullanım imkanı sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.