Penaten 10 ADET - PENATEN Creme - Bebek ve Çocuklar için Pişik ve Bakım Kremi 150ml

3.999 TL
(399,90 TL / adet)
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Penaten 10 ADET - PENATEN Creme - Bebek ve Çocuklar için Pişik ve Bakım Kremi 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eTechMarkt Satıcı Ünvanı: CUMHUR ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0810629981
    Bu ürün eTechMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kanıtlanmış üçfazlı koruma sağlayan Penaten creme
  • çinko oksit, doğal yün yağı (lanolin) ve pantenol ile kızarıklıklarıngiderilmesini güvenilir bir şekilde destekler ve bebekler için bakım ürünleriarasında mutlak bir klasiktir. PenatencremeBebek cilt kremi kızarıklıklara karşı rahatlatır ve bakım yapar,tahriş olmuş ve kuru cildi rahatlatır, kızarıklıkların giderilmesini sağlar,nemi bebek cildinden uzak tutar ve cilt üzerinde uzun süreli ve görünür birkoruma bariyeri bırakır. Bebek cildi çok özeldir! Yenidoğanların belli bir yaşa kadar altları bez ilekapatılır fakat bebeklerin cildi yetişkinlere göre %30 daha ince ve dahahassastır. Bu sebeple uzun süre kullanımda idrar ve dışkının bebeğin cildinetemas etmesi ile kızarıklıklar oluşmaya başlar. Bu şekilde ten yavaş yavaştahriş olur. Böylece bebekte huzursuzluk, ağlamalar ve uyuyamama gibi sorunlargörülür. Penaten pişik kremi ile bu durumun önüne geçebilir vebebeğinizin uzun süreli rahatlığını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda üstünkoruma sağlayan bu ürün, bebeğinizin hassas cildi için oldukça faydalıdır.Temiz tenin üzerine düzenli bir şekilde uygulandığı zaman hızlı bir şekildeiyileştirir. Uygulanan Penaten creme bebeğinizin cilt bakımınıdestekleyerek tahriş olan bölgenin yanmasına karşı etki gösterir. Kızarıklığaiyi gelen ve teni yumuşacık yapan bu ürünün özellikleri şu şekildesıralanabilir: - Penaten üç fazlı koruma ile, tahriş olmuş cildi onarır, bebeğinizincildine ihtiyaç duyduğu nemi verir ve hassas cildini uzun süre korur - Tahriş olmuş cildi rahatlatır, bebeğinizi daha huzurlu hale getirir - Kızarıklıkların geçmesini sağlar - Dışarıdan gelen nemi bebeğinizin cildinden uzak tutar - Ciltte uzun süre kalıcı ve koruyucu bariyer oluşturur. Özel olarak üretilen penaten creme, bebeğinizin cildine yardımcı olan bakıcı ve onarıcıbir üründür. Bebekler için tahrişlere karşı bakım kremi olarak kullanılan buürün, güvenilir yapısı ile birçok aile ve hekim tarafından sevilerek tercihedilir. Içeriğinde bakır, çinko ve manganez ile bebeğinizin cildini tazeler.Ayrıca tenin yapısında bulunan gözenekleri tıkamadan bakım yapar. Bu sayedeiçiniz rahat bir şekilde kullanma imkanı sunar. Bebeklerin cildinin yenilenmesineyardımcı olan penaten creme bakteri oluşumunu engeller. Çocuğunuzunrahatlamasına katkıda bulunan ve uykusunu kaliteli hale getiren bir üründür.Kolay emilme özelliği sayesinde bebeğinizi rahatsız etmez. Önleyici yapısı ilepişik ya da tahriş oluşmadan önce de kullanılabilir. Alerjik reaksiyona yolaçabilecek herhangi bir kimyasal maddeyi bünyesinde barındırmaz. Bu sebeplerahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bebeğinizin cildine sevgiyle dokunun! Penatencreme ile pişiklere, tahrişlere ve kuruluğa son verin. Bebek bakımındagüvenilir bir tercih yapın. Tamamen ve almanya’dan direkt ithal penatencreme’i hemen sepetinize ekleyin ve bebeğinizin cildini özel kılın!

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver