PENAC Tlg-107 0.7 Mm Uçlu Kalem-mor

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
231,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PENAC Tlg-107 0.7 Mm Uçlu Kalem-mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALÇIN KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: HACİ BALÇİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370045768
    Bu ürün BALÇIN KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penac Tlg-107 0.7 mm uç kalınlığı Mor Kasa rengi

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

PENAC Uçlu Kalem Çeşitleri Trendyol'da!

Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem, okul çağındaki çocukların kullanımı için tasarlanmış bir üründür. Uç özellikleri sayesinde rahat yazı yazmaya elverişlidir. Parmakların arasından kaymaz ve pratik bir kullanım olanağı verir. Rengi ve yapısıyla öne çıkan kaliteli bir kalemdir. Söz konusu ürünün, üst kısmında silgi bulunduğu için avantajlı bir kullanım sağlar. Gerekli durumlarda kapağı açıp yazıyı kolaylıkla silebilirsiniz. Böylece sadece tek bir kalemle ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem hem görsel hem de işlevsel bir modeldir. Yazı yazmayı kolaylaştıran yapısıyla, kâğıt üzerinde hafif ama etkili sonuçlar bırakır. Ürün, çocuklar için üretilse de her yaştan kullanıcının tercih edebileceği özelliklere sahiptir.

  • Rengi: Mor
  • Malzeme: Plastik
  • Uç: 0.7

Penac TLG-107 0.7 Uçlu Mor Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Penac TLG-107 0.7 Uçlu Mor Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Penac TLG-107 0.7 uçlu kalem, renkli tasarımıyla çocuklara özel olarak üretilir. Kalem 0.7 uçlu olarak tasarlanır ve kullanım sırasında avantaj sağlar. Çocuklar yazı yazmayı öğrendiklerinde kalemi çok bastırdıkları için uç çabuk kırılır. Söz konusu ürün, yapısıyla bu duruma engel olmayı hedefler. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem, üst bölümünde bulunan askı yeriyle ceket veya gömlek cebine takılır. Aynı zamanda söz konusu ürünü, kâğıt ve kitap sayfalarını ayırmak amacıyla da tercih edebilirsiniz. Ürün, boyutları itibarıyla kolay taşınır. Böylece dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan tasarımı ile kalemlik, çanta ve cepte taşımak için elverişli özelliklere sahiptir. Her türlü çizimi yapmak amacıyla bu kalemi kullanmanız mümkündür. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem, ödev ve çalışma için uygundur.

Penac TLG-107 0.7 Uçlu Mor Kalem Konforlu mudur?

Penac TLG-107 ergonomik yapısıyla konforlu bir tutuş sağlar. Elinizi ve parmaklarınızı yormaz. Kolay kavrandığı için yazı yazarken ağırlık yapmaz. Kalemin ucu yavaş yavaş çıktığı için rahatlıkla kullanılır. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem, modern bir tasarıma sahiptir. Ev, okul veya iş yerinde tercih edebileceğiniz avantajlı bir üründür. Kalemin silgi bölümü kapaklı olarak tasarlanır ve gerektiğinde pratik bir şekilde açılıp kapanır. Not almayı kolaylaştıran bir yapısı vardır. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem, tek renk tasarımıyla dikkat çeker. Söz konusu ürün, uzun ömürlü yapısıyla kullanıcıları memnun eder. Uçlu kalem zarif ve konforlu özellikleriyle kâğıt üzerinde kayar ve yazmanıza yardımcı olur. Farklı markaların uçlarıyla uyumlu çalıştığı için kullanım açısından sıkıntı yaşatmaz.

Penac TLG-107 0.7 Uçlu Mor Kalem Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem, kaliteli malzemeden üretilir. Ayrıca ürün dayanıklı plastik yapısıyla öne çıkar. Bu sayede yere düşse bile zarar görmez. Kalem, metal görünümlü parçalarıyla şık bir görüntü sergiler. Okul çağındaki çocukların kullanımı için ideal bir üründür. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar sorunsuz çalışır. Hafif tasarımlı kalem, yazı yazmanızı kolaylaştırır. Matematik derslerine uygun seri bir kullanım sergiler.

Bu sayede pek çok kişinin ihtiyacını karşılar. Çocuklarınız veya kendiniz için güvenle satın alabileceğiniz bir modeldir. Ayrıca ürün renkli görüntüsü ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkar. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalem yorumlarında ürünün hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaştığı bilgisi yer alır. Penac TLG-107 0.7 uçlu mor kalemi Trendyol'dan inceleyebilir, birkaç işlemle sepetinize ekleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz.