Pelsan Hareket Sensörlü Sıva Üstü Tavan Armatürü ve 2 Adet Pelsan Ampül (Beyaz Işık)

364 TL

Ürün Bilgileri

Pelsan Hareket Sensörlü Sıva Üstü Tavan Armatürü ve 2 Adet Pelsan Ampül (Beyaz Işık)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EgetimOnline Satıcı Ünvanı: PAŞALI ENERJİ ELEKTRİK OTOMASYON VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723081468100001 Vergi Kimlik Numarası: 7230814681
    Bu ürün EgetimOnline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PELSAN TIO Hareket Sensörlü Sıva Üstü Tavan Armatürü + 2 Adet Led Ampul PELSAN TIO Hareket Sensörlü Tavan Armatürü ve 8,5W E27 Duy Tipi Led Ampul Kampanyası, kullanıcıların ev ve iş yerlerindeki aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamak için bir fırsat sunuyor. Bu kampanya, PELSAN TIO Hareket Sensörlü Tavan Armatürü alan müşterilere, istedikleri renkte ampul seçme imkanı sağlıyor. Sarı ışıklı veya beyaz ışıklı ampul seçenekleriyle, kullanıcılar aydınlatma tercihlerine uygun çözümler bulabiliyorlar. PELSAN TIO Hareket Sensörlü Tavan Armatürü PELSAN TIO Hareket Sensörlü Sıva Üstü Dekoratif Cam Tavan Armatürü, evinizi ve iş yerinizi aydınlatmak için mükemmel bir seçenektir. Bu zarif armatür, modern tasarımıyla herhangi bir iç mekana sofistike bir hava katar. Aynı zamanda gelişmiş hareket sensörü teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu sağlar ve güvenliğinizi artırır. Çalışma mesafesi 8 metre ve 120° < 360° algılama alanıyla, bu armatür etrafındaki hareketleri hızla algılar. 5 ila 300 saniye arasında değişen çalışma süresi seçenekleri, ihtiyacınıza uygun bir aydınlatma deneyimi sunar. Ayrıca, 2 metreden 6 metreye kadar olan çalışma aralığıyla geniş bir alanda etkili bir şekilde kullanılabilir. Bu tavan armatürünün düşük güç sarfiyatı (0.45W) ve 2 adet E27 lamba tipi ile enerji verimliliği sağlar. Algılama hareket hızı, 0.6-1.5 metre/saniye arasında ayarlanabilir, böylece aydınlatma ihtiyacınıza uygun olarak özelleştirilebilir. Teknik Özellikler Ölçüler: 300x105 mm, Çalışma Mesafesi: 8 metre, Algılama Alanı: 120° < 360°, Çalışma Süresi: 5 - 300 saniye, Çalışma Aralığı: 2m - 6m, Montaj Yüksekliği: 0.45W (static 0.1E), Lamba Tipi: 2 x E27, Güç Sarfiyatı: 0.45W, Algılama Hareket Hızı: 0.6-1.5 M-m/sn, Kullanım Alanları: Bina Girişleri, Merdiven Aralıkları, Kapalı Otoparklar, Hastahaneler, Daire İçleri vb, PELSAN 8,5W E27 Duy Tipi Led Ampul PELSAN 8,5W E27 Duy Tipi Led Ampul, güçlü bir aydınlatma performansı sunuyor. 8,5 watt güç tüketimiyle enerji verimliliği sağlayan bu ampul, 6500 Kelvin soğuk beyaz veya 2700 Kelvin sarı ışığıyla odalara ferahlık katıyor. Ayrıca, uzun ömürlü bir aydınlatma çözümü sunarak, 25.000 saatlik kullanım ömrüyle ampul değişimleriyle uğraşmak zorunda kalmadan kaliteli aydınlatmanın keyfini çıkarmanızı sağlıyor.
Geri Bildirim Ver