Pelikan Yapıştırıcı Peligom No:11 90gr 337900

400 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Pelikan Yapıştırıcı Peligom No:11 90gr 337900

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SevDik Satıcı Ünvanı: KEMAL SEVİLMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6400616445600001 Vergi Kimlik Numarası: 7650706589
    Bu ürün SevDik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • }PELİKAN YAPIŞTIRICI PELİGOM NO:11 90GR 337900 Pelikan Peligom No:11 sıvıyapıştırıcı, çeşitli malzemeleri yapıştırmak için çok amaçlı olarak kullanılabilen kuvvetli yapıştırıcılardan biridir. Farklı yüzeyler arasında yüksek yapışma gücü ve hızlı kuruma özelliği ile öne çıkan Peligom No:11kâğıt, fotoğraf, ağaç, deri, kumaş, cam, porselen ve benzeri yüzeylerde kullanılabilir. Aynı türden ya da farklı türdeki malzemeleri yapıştırmak içintercih edilebilir. Kullanım Faydaları Poligom No:11 solvent içeren, sıvı ve oldukça güçlü bir yapıştırıcıdır. Tadilat işlemleri ve el sanatları için çok yönlü uygulama olanağı sunar. Solvent içeren formülü ile hızlı kuruma ve yüksek yapışma performansına sahiptir. Sert cisimler üzerine ince bir kat olarak uygulanır. İlk katın kuruması beklenir. Daha sonra ikinci kat sürülür ve yapıştırılmak istenen nesne ya da obje sıkıştırılarak sabitlenir. Plastik veya metalin yapıştırılmasında, birbirine yapışacak parçalara hafif bir zımpara uygulaması yapmakdaha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Teknik Özellikler 90 gramlık, metal tüpambalajda satışa sunulur. Uçucu ve yüksek derecede yanıcı solventler içerdiğinden, yetişkinlerin kullanabileceği bir üründür. Güvenli kullanım için saklama sırasında veya yapıştırıcı ile çalışırken gereken önlemler alınmalıdır. + 5 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda kullanılması önerilmez. Yapıştırılacak malzemeler temiz ve kuru olmalı, yağdan ve tozdan arındırılmalıdır. Yapıştırıcı ile çalışırken ısı ve ateş kaynaklarına yakın olmamaya dikkat edin. Islak yapıştırıcı lekelerini kurumasını beklemeden hemen çıkarın. Kurumuş lekeleri aseton ile temizlemeyi deneyin. Pelikan Hakkında Premium kategorisindeki ürün yelpazesiyle, 125 yıldan uzun bir süredirAlman markası geleneğini yansıtan Pelikan, dünyanın önde gelen mürekkep ve kırtasiye ürünleri markalarından biridir. Güzel yazı, profesyonel yazı, boyama ve el sanatları, ofis sarf malzemeleri ve yazıcı aksesuarları başta olmak üzere geniş bir ürün portföyüne sahiptir.Peligom çok amaçlı yapıştırıcı.Kağıt, fotoğraf, ağaç, deri, kumaş, cam, porselen ve benzeri içindir.Sert cisimler üzerine önce ince bir kat sürülür, kuruması beklenir, ikinci kat sürülür ve sıkıştırılır.DİKKAT!: Yanıcı ve tahriş edici maddedir.
Geri Bildirim Ver