Pelikan Kitapevi Tıbbi Farmakoloji Takım 1-2

Ürün Bilgileri

Pelikan Kitapevi Tıbbi Farmakoloji Takım 1-2

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Adnan Çakmakçıoğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pelikan Kitapevi 54576 Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji 2 Cilt Takım S. Oğuz Kayaalp

Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji, klinik temelleri aktaran kitaptır. Hekimlere, eczacılara ve ilaçlar hakkında detaylı bilgiler edinmek isteyen her kullanıcıya hitap eden eserle farmakoterapi kavramlarını öğrenebilirsiniz. Söz konusu okuyucu kesiminin gereksinimleri ve beklentileri göz önüne alınarak düzenlenen akıcı içerik sayesinde güncel bilgi birikiminizi genişletmeniz mümkün kılınır. Pelikan Kitabevi Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji, 2 ciltte de ağırlıklı olarak çok sayıda hastada yapılmış klinik deney sonuçları içerir. Bebek, çocuk, yetişkin ve yaşlılardaki doz alımları hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz eserle mesleki bilgi dağarcığınızı artırarak etraflı incelemeler gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca kitapta bulunan özgün örneklerle az bilinen önemli olgularla akılcı tedaviler geliştirmeniz mümkün kılınır.

  • 13. baskıdır.
  • Toplamda 1528 sayfadır.
  • Siyah ve beyaz baskıya sahiptir.

Pelikan Kitabevi Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji Nedir?

Pelikan Kitabevi Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji Nedir?

Pelikan Kitabevi Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji 2’li takım, S. Oğuz Kayaalp tarafından kapsamlı biçimde kaleme alınan ecza bilim kitabıdır. Canlı organizmalar üzerinde birbirinden farklı ilaç etkilerinin örneklendirildiği eser sayesinde vücut fizyolojisine uygun tedaviler geliştirebilirsiniz. Kitabın içerisinde hem insanlar hem de hayvanlar üzerinde gerçekleştirilen deneylere yönelik meydana getirilen ürünler yer alır. Sağlık ve hastalık sürecinde vücutta oluşan etkileri ve süreçleri de detaylandıran yapıtla ilaçları tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Ayrıca Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji kitabındaki derin ve özgün bilgilerle yaygın eczacılık terimleri arasındaki anlam karmaşasının sonlanması hedeflenir. Kısaca “ilaç bilimi” olarak adlandırılan farmakolojiyi inceleyen yapıt sayesinde ilaç geliştirme ve üretim teknikleri gibi pek çok farklı alanda uzmanlaşabilirsiniz.

Pelikan Kitabevi 2 Cilt Tıbbi Farmakoloji Kimlere Hitap Eder?

Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji yorumları incelendiğinde tercih eden okuyucuların eserden oldukça farklı amaçlarla yararlandığı görülür. Esas olarak lisans düzeyindeki öğrenciler için kaleme alına yapıt, ilaç bilimi hakkında bilgi edinmek isteyen kişilere de hitap eder. Klinik farmakoloji alanında uzmanlık kazanmak isteyen okuyucuların yanı sıra söz konusu çalışma sahasında yer almak isteyen tüm kesimler için uygundur. Eser, bir yılda veya dönemde bitirilemeyecek kadar etraflıca ele alındığı için diğer ders kitaplarından oldukça farklı niteliklere sahiptir. Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji’deki birbirinden benzersiz uygulama örnekleri sayesinde mesleki yeterliliğinizi sağlayabilirsiniz. Eczacıların ve hekimlerin beğenisini kazanmayı başaran yapıtla eğitim ve öğretim başarınızın yanı sıra güncel bilgi gereksiniminizi yüksek ölçüde karşılamanız mümkündür.

Pelikan Kitabevi S. Oğuz Kayaalp Farmakoloji Faydalı mıdır?

Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Tıbbi Farmakoloji, S. Oğuz Kayaalp’in ilacı meslek edinen herkes için faydalı olmasını amaçladığı bilim kitabıdır. Çeşitli bilimsel araştırmalara dayanan net bilgiler sayesinde orijinal çıkarımlarda bulunarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Eğitimcilerin ve öğrencilerin sıkça yararlandığı kitaplar arasında önemli yere sahip olan yapıtın içerisinde ağırlıklı olarak Türkçe terimler mevcuttur. Bunun yanı sıra İngilizce karşılıklarının da belirtildiği eserle ulaşabileceğiniz kaynakların alanını genişletebilirsiniz. Tüm yönleriyle okuyucuya fayda sağlamayı hedefleyen yazar, kitap hacmi ve ağırlığını da göz önünde bulundurarak kaynaklara internet üzerinden erişim sunar. Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji ile ilaçların tesirleri, özel durumları gibi pek çok önemli bilgi edinerek alanınızda profesyonellik kazanabilirsiniz. Özlü ve bir o kadar kapsamlı biçimde düzenlenen eser sayesinde üst düzey çalışmalara imza atmanız mümkün kılınır. Pelikan Kitabevi 2 cilt takım Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.