4
Bilim Teknik Mühendislik kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop Ve Çelik (karton Kapak)

269,25 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
400 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop Ve Çelik (karton Kapak)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pegasus Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jared Diamond
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop ve Çelik (Karton Kapak) Jared Diamond

Kitap okumak, pek çok insan için büyük bir keyiftir. Ancak bazı insanlar için tarih kitapları okumak, adeta bir tutkudur. Pegasus Yayınları Tüfek - Mikrop ve Çelik (karton kapak) Jared Diamond ile siz de tarih okumanın keyfini maksimum seviyede yaşayabilirsiniz. Bu kitap, kapsamlı bir şekilde insanlık tarihinin geçirdiği evreleri okurlarına sunar. Dünya üzerindeki devletlerin nasıl kurulduğu, keşiflerin nasıl yapıldığı, icatların ve yeniliklerin hangi yollardan geçtiğini bu kitabı okuyarak öğrenebilirsiniz. Yazar, bu eseri oluştururken farklı alanlarda araştırmalar yapar. Biyolojiden coğrafyaya, dilbilimden tarihe kadar kapsamlı bir analizin ürünü olan bu kitap okurlarına oldukça geniş yelpazeden bilgi sunar. Akıcı dili ve detaylı analizleri ile okurlarına keyifli bir insanlık tarihi bilgisini sunmayı amaçlayan bu kitabı siz de inceleyebilirsiniz.

  • Zengin içerik
  • Kaliteli basım
  • Akıcı dil

Faydalı Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop ve Çelik

Faydalı Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop ve Çelik

İnsanların kitap zevkleri birbirinden farklıdır. Kimi insanlar romanlardan kimi insanlar bilim kurgu tarzından kimi insanlar ise tarih konulu kitaplardan hoşlanırlar. Tüfek Mikrop ve Çelik Jared Diamond, okurlarına kapsamlı bir tarih kitabının keyfini sürmeyi vadeder. Bu kitap insanlık tarihini birbirinden farklı birçok boyutta değerlendirir. Kitabın içeriğinden dinlerin nasıl doğduğu, devletlerin nasıl kurulduğu, tarım ve hayvancılığın nasıl bir süreçten geçtiği anlatılır. Bunun yanında mikropların ve onlara bağlı hastalıkların nasıl ortaya çıktığı da yine bu kitapta incelenen konular arasındadır. Bu eser, kapsamlı bir araştırmanın ürünüdür. Ürün, zengin içeriğini yazarın farklı alanlarda yaptığı araştırmalar borçludur. Kitabın kaynakları arasında biyolojiden tarihe, coğrafyadan dilbilime kadar oldukça geniş bir kaynakça mevcuttur. İnsanlık tarihini merak edenlerin favorisi olmaya aday bu kitabı siz de değerlendirmenize alabilirsiniz.

Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop ve Çelik Yorumları

Pegasus Yayınları Tüfek, Mikrop ve Çelik Yorumları

Tüfek, mikrop ve çelik kapsamlı içeriği ile okurlarından tam not almayı başarır. Bu eser, Kaliforniya Üniversitesi coğrafya ve fizyoloji profesörü Jared Diamond tarafından yazılır. Pegasus yayınları Tüfek - Mikrop ve Çelik (karton kapak) Jared Diamond yorumları incelendiğinde okurların eserden keyif aldığı görülür. Birbirinden farklı pek çok kesim kitabın zengin içeriğinden övgü dolu sözlerle bahseder. Buna örnek vermek gerekirse; Bill Gates kitabın büyüleyici ve insanlık tarihini anlamak için bir temel oluşturduğunu ifade eder. Bunun yanında önemli tarihçilerden biri Yuval Noah Harari bu eseri büyük sorunların ve büyük cevapların kitabı olarak değerlendirir. Pegasus Yayınları, bu kitabında da kalitesinden ödün vermez. Kitabın içeriği kadar kapak tasarımı, yazı ve kağıt kalitesi de okurlar tarafından beğenilir. Konusu ve basımı ile okurlarından tam not alan bu kitabı siz de satın alabilirsiniz.

Tüfek Mikrop ve Çelik (Karton Kapak) Fiyatı

Tüfek Mikrop ve Çelik (Karton Kapak) Fiyatı

Tüfek, mikrop ve çelik dünya tarihine dair muazzam detayları okurlarına sunan bir eserdir. İnsanlığın 13.000 yıllık tarihini detayları ile anlatması bakımından eser okurlarına oldukça geniş bir bilgi birikimini sunar. Kitap, ansiklopedik eser birikimi ile okurlarına kapsamlı ve belirli bir hiyerarşi dahilinde insanlığın geçtiği yolları dünden bugüne anlatmaya çalışır. İçeriği ve dili ile geniş bir kitapsever kitlesi tarafından beğenilerek önerilen bu kitap, kapak tasarımı ile de dikkatleri üzerine çeker. Kitabın dış yüzeyi kalın ve sert bir kapaktan imal edilir. Bu özelliği ile kitabınızı okuduktan sonra uzun süre yıpranmadan saklayabilirsiniz. Pegasus yayınları Tüfek - Mikrop ve Çelik (karton kapak) Jared Diamond fiyatı ise cazip bir bütçe aralığındadır. Kapsamlı içeriği, akıcı dili ve ekonomik yapısı ile beğenileri kazanan bu kitabı Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.