5
Şiir kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Pegasus Yayınları Güneş Ve Onun Çiçekleri - Rupi Kaur

186,75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,59 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Güneş Ve Onun Çiçekleri - Rupi Kaur

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitap Adı: Güneş ve Onun Çiçekleri
  • Yazar: Rupi Kaur
  • Türü: Şiir
  • Çeviri: Gizem Aldoğan
  • Özgün Adı: The Sun and Her Flowers
  • Sayfa: 256 Sayfa
  • Ebat: 12,7 x 19,7
  • Rupi Kaur bir kez daha şiirlerinin o evrensel gücüyle kıtaları aşıp kalplerinize dokunmaya hazır. işte yaşamın reçetesi bu dedi annem aldı beni kollarına gözyaşlarım akarken her yıl bahçene ektiğin çiçekleri düşün sana öğretecekler ki insanlar da çiçek açmak için solmak köklenmek ve büyümek zorunda - rupi kaur

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Rupi Kaur
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Güneş ve Onun Çiçekleri

Rupi Kaur, New York Times'ın en çok satan 1 numaralı yazarı ve dört şiir koleksiyonunun illüstratörü olarak tanınır. Çalışmaları yirmi beşten fazla dile çevrilir ve otuzdan fazla ülkede yayınlanır. Rupi Kaur’un ilk kitabı Süt ve Bal’ın dünya çapında üç milyondan fazla satış yakalaması büyük bir yazar olacağının ilk adımı olarak tanımlanır. Pegasus Yayınları Güneş ve Onun Çiçekleri başka hiçbir şeye benzemeyen bir aşkın şiirleri olarak karşınıza çıkar. Nesir ve manzum olarak anlatılan bu şiirler, aşkın her halinin bir kutlamasıdır. Genç yetişkinlerin ilk aşkı, çiftlerin kalıcı sevgisi, ebeveynlerin çocuklarına olan sevgisi ve arkadaşlar arasındaki sevgi konuları işlenir. Okurlar, hayatın her kesiminden farklı insanların sesini yakalayan bu kitabın özel olduğunu düşünürler.

  • Sade ve yalın bir dil
  • Aşk ve romantizm
  • Kaliteli materyal

Rupi Kaur’un Yazım ve Çizim Yeteneği

Rupi Kaur’un Yazım ve Çizim Yeteneği

Rupi Kaur'un Güneş ve Onun Çiçekleri aşk ve romantizm hakkında yazılmış güzel ve resimli bir şiir kitabı olarak bilinir. Kitap, her yaştan okuyucuyla rezonansa girecek çarpıcı sanat eserleri ve düşünceli nesirler içerir. Konu, hayatın en evrensel temalarına değinen, içinizi ısıtan bir içerik için ideal tercihlerden biridir. Rupi Kaur, sevgili kız kardeşini kanserden nasıl kaybettiğini ve devam edecek gücü nasıl bulduğunu anlatır. Kitap, her biri aşkın farklı bir yönünü araştıran dört bölüme ayrılır. Rupi Kaur kitaplarını okuyucuyu hikayesine daha da yaklaştıran çarpıcı fotoğrafçılığıyla ve etkileyici çizimleriyle destekleyerek yazar. Kitap, sevginin tüm formlarına dokunur ve şimdiye kadar kayıp yaşayan herkesle frekansa girilir. Rupi Kaur'un çarpıcı çizimleri ve lirik düz yazısı, bu kitabı hem görsel hem de duygusal olarak çarpıcı halde ele alır.

Aşk Konusunda İlham Olacak Bir Kitap

Aşk Konusunda İlham Olacak Bir Kitap

Bazı dönemlerde aşk hayatınız yolunda gitmeyebilir. Eğer önünüzde size yardımcı olacak bir rehber olursa, bu konuda motive olmak ve inanmak kolay hale gelir. Bu kitabın konusu aşk ve romantizm olduğu için fazlasıyla ilgi çeker. Görsel açıdan birçok materyal kullanılan bu kitapta büyük bir duygu yoğunluğu bulunur. Ayrıca kitabı okuduktan sonra yazarla konuşma isteği uyandırması bu kitabın özel olmasını sağlar. Hayatınızda farklı bir pencere açmanıza yarayacak bu kitap ile farklı bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Hayatınız üzerine yazılmış anlamlı ve özel kısa şiirlere büyük boyutta anlam yüklemek, Rupi Kaur'un meziyeti olarak karşınıza çıkar. Pegasus Yayınları Güneş ve Onun Çiçekleri yorumları ile bu kitabı daha önce satın almış kişilerin fikirlerini öğrenebilir ve ürün kalitesi hakkında da daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Pegasus Yayınları Rupi Kaur Kitapları Fiyatı

Pegasus Yayınları Rupi Kaur Kitapları Fiyatı

Pegasus Yayınları Güneş ve Onun Çiçekleri fiyatları kitabın materyal kalitesi, sayfa sayısı ve benzeri diğer özelliklerine göre belirlenir. Yazarın yalın ve sade bir dille yazdığı şiirleri paylaştığı bu kitap, aşk kadar yoğun duygular konusunda motive olmanızı sağlar. Rupi Kaur'un bu kitabı okunduktan sonra diğer yazdığı kitapları da alıp okuma isteği doğurur. Her zaman merakla ve ilgiyle bir sonraki şiire geçme isteği doğuran bir anlatım kullanılır. Ayrıca kadınlar için özgürlüğü ve bazı şeylerden utanmama gibi motivasyonlar da bu kitapta güzel bir şekilde anlatılır. Bu kitap aşk ve romantizmin dışında ayrılık ve kalp kırıklıkları gibi zor duygulardan da bahseder. Kitabın her bölümünde farklı bir konuyu ele alan yazar hayatın içindeki derin duygularını okuyucularına hissettirir. Duyguların yoğun olarak yaşandığı bu kitabı Trendyol’dan alabilirsiniz.