Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Fobi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fobi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Wulf Dorn
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fobi - Wulf Dorn | Pegasus Yayınları

Wulf Dorn’un Fobi romanı gerilim türünde bir eser olarak karşınıza çıkar. Romanın asıl adı Phobia’dır. Wulf Dorn Fobi romanı diğer eserlerinde de olduğu gibi psikolojik gerilim alanındadır. Eserlerinde genellikle psikiyatri kliniğinde çalıştığı yıllardaki yaşananları işleyen Wulf Dorn ayrıca Psikiyatrist, Oyunbaz, Şizofren kitaplarının yazarı olarak da bilinir. Fobi Pegasus Yayınları tarafından yayınlanır ve 2016 yılında okuyucusuyla buluşur. Kitabın önsözünde yazarın romanı gerçek bir olaydan etkilenerek yazdığını belirtir fakat romanda kurgunun da çokça yer aldığını ekler. Almanya’nın psikolojik roman yazarlarından biri olarak bilinen Wulf Dorn, abartısız anlatımıyla tüm okuyucuların hikayeyi yaşayarak okumasını sağlar. Yaşanmış olaylardan etkilenilerek yazılan roman, özellikle gerilim ve aksiyon türünde eserleri okumayı tercih eden okuyucuları etkileyen bir konuya sahiptir.

  • Sürükleyici kurgu
  • Gerilim türünde roman
  • Yaşanmış olaylar

Sürükleyici Fobi’nin Gerilim Dolu Hikayesi

Sürükleyici Fobi’nin Gerilim Dolu Hikayesi

Kitabın konusu bir kadının aniden ortaya çıkan fobisini ele alır. Bir fobinin bir insana neler yaşatabileceğini anlatan bu roman, yaşanmış bir olaydan esinlenilerek yazılsa da eserde kurgudan da faydalanılır. Eserin baş karakteri Sarah işinde çok başarılıdır ve birden büyük bir fobiye kapılıp eve kapanır. Eve kapanmasının ardından esrarengiz olaylar yaşamaya başlar. Esrarengiz olaylar Sarah’ın fobisini gün geçtikçe daha derinden etkiler. Bu durum Sarah’nın bilinçaltını ve tüm psikolojisini ele geçirir, hayatını zorlaştırır. Her şeye şüpheyle yaklaşan Sarah, zamanla sadece kendisi değil çevresindeki insanlar da bu durumdan etkilenmeye başlar. Gerilim dolu ve merak uyandıran Fobi Wulf Dorn kalemiyle yazılan ve okuyucularına korku ve gerilim duygusunu büyük bir ustalıkla aktaran bir eserdir. Akıcı dili ve sürükleyici konusu sayesinde gerilim romanı okuyucularını içine çeker.

Wulf Dorn’un Fobi Kitap Yorumları ve Tavsiyeler

Wulf Dorn’un Fobi Kitap Yorumları ve Tavsiyeler

Fobi kitap gerilim ve korku tarzında eserler okumayı sevenlerin ilgi duyduğu romanlardan biridir. Hem sürükleyici dile hem de akıcı bir konuya sahip olan bu kitap ile sürükleyici bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. Wulf Dorn Fobi yorumlar kısmı incelendiğinde de ellinizden bırakmayacağınız bir eser olduğu görülür. Romanın etkisinden uzun süre çıkamayan okurlar, büyüleyici bir anlatım tarzına sahip olduğunu ve okuma sırasında korku dolu anlar yaşadıklarını belirtirler. Fobi okuyucularını büyüleyen bir konuya sahip olmasının yanı sıra hikayeyi sanki gerçekte yaşıyormuş hissini ile sizi bu eşsiz dünyanın içine çekerken derin karakterleri ile büyüler. Birbirinden farklı karakterlere sahip olan bu eser ile siz de bu kurgunun içinde yer alabilirsiniz. Okuyucuların yorumlarından faydalanarak eserin konusuna hakim olabilir, beğendiğiniz takdirde satın alarak siz de okumaya başlayabilirsiniz.

Pegasus Yayınları Wulf Dorn Fobi Fiyatları

Pegasus Yayınları Wulf Dorn Fobi Fiyatları

Okuyanların elinden düşürmek istemediği ve bir solukta okuduğu Fobi romanını siz de kolayca sipariş verebilirsiniz. Yaşanmış olayları ele alan ve okuyucusunu yaşanmış hikayesiyle büyüleyen bu romanı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun fiyat avantajıyla, Almanya’nın çokça tercih edilen psikolojik gerilim romancılarından Fobi Wulf Dorn Pegasus Yayınları yorumlarına ulaşabilirsiniz. Fobi Wulf Dorn Pegasus Yayınları fiyatları hakkında bilgi edinmek için ürünü inceleyebilir ve kampanyaları takip edebilirsiniz. Fobi Wulf Dorn Pegasus Yayınları tarafından yayınlanan bu romanı zaman kaybetmeden edinebilir ve olayları gerçekte yaşıyormuş gibi hissettiren bu romanı okurken etkilenebilirsiniz. Gerilim türünde sürükleyici bir anlatımı olan Wulf Dorn’un Fobi romanını uygun fiyata sipariş verebilirsiniz. Fobi kitap fiyatı ile birçok müşterinin kalbini çalan eserlerdendir. Eser ve yazarı hakkında bilgi alarak yapılan yorumlara göz atıp sipariş oluşturabilirsiniz.