6
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin

186,75 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pegasus Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Joe Vitale
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin Trendyol'da

Joe Vitale tarafından yazılan, Pegasus yayınları Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin kitabı, Türkçe basım diline sahip aydınlatıcı ve düşündürücü içeriği bulunan bir kitaptır. 2021 yılında basılan kitap, hayatında köklü değişiklikler yapmak isteyen her okurun mutlaka okuması gereken niteliğe sahiptir. Yaklaşık 300 sayfa sayısına sahip olan bu kitap, çekim yasası hakkında pek çok detayı anlaşılır ve açıklayıcı bir dil ile anlatmaktadır.

 
  • Sürükleyici
  • Akıcı anlatım
  • Kişisel gelişim

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı İçeriği

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı İçeriği

Pegasus yayınları tarafından yayınlanan Joe Vitale Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin kitabı, kişisel gelişim konusunda meraklı olan ve bilgi seviyesini artırmak isteyen okurlara yöneliktir. Çekim yasası kavramını ince detaylarına kadar açıklayarak anlatan ve kişisel gelişim açısından etkileri ve yararları konusunda okuyucuyu bilinçlendiren bu kitap, çekim yasasının doğruluğu ve gelişimi hakkında önemli bilgiler içermektedir. Çekim Yasası Sırrı kitap içeriğinde okuyuculara yasanın nasıl çalıştığını ve insan hayatı üzerinde ne gibi etkilere sahip olduğunu anlatmaktadır. Farklı bölümlerden oluşan kitap içeriğinden her bir bölüm çekim yasası ile bağlantılıdır. Çekim yasasının temelinde yer alan zihin gücü kavramı ve olumlu düşüncelerin kişisel gelişim üzerinde ne tür etkileri bulunduğu gibi konulara değinen kitap, birçok açıdan okuyucunun bilinçlenmesi ve farklı düşünmesini sağlamaktadır. İnsan yaşamı üzerinde olumlu düşünmenin etkilerini ortaya koyan ve olumlu ve olumsuz etkilerini karşılaştırarak aradaki farkı okura sunar.

 

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı Kimler Okuyabilir?

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı Kimler Okuyabilir?

Farklı bölüm içeriklerinden oluşan bu kitap, hayalini kurduğunuz hayatı ve yaşam tarzını oluşturmak için izlemeniz gereken adımları küçük ipuçları ile birlikte sizlere sunarken bir yol haritası da çizmenize yardımcı olur. Okurun hayallerini gerçekleştirmesi için neler yapabileceklerini ve kendilerine ne tarzda hedefler koyabileceklerini anlatan Çekim Yasası Sırrı kitabı, çekim ilkesi başta olmak üzere pek çok kavramı açık, anlaşılır ve sade bir dil ile anlatmaktadır. Kişisel gelişim konusunda meraklı ya da kendini bu alanda yetiştirmek ve bilinçlendirmek isteyen her okur için iyi anlatımı ve kapsamlı içeriği ile yol gösterici niteliğe sahip bir kitaptır. Daha mutlu yaşama sahip olmak için yapılması gerekenleri anlatan ve başarıya giden yolda hedef belirleme ve bu hedefleri gerçekleştirme adına adımlar atılmasını söyleyen Joe Vitale, olumlu etki yaratmanın insan yaşantısı üzerinde çok büyük etkilere sahip olduğunu vurgulamaktadır.

 

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı Fiyatı

Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı Fiyatı

Çekim Yasası Sırrı kitabı, kendini daha iyi hissetmek isteyen, olumlu şeyler ile hayatına yeniden yön vermeyi düşünen, kişisel gelişim konusunda farklı bilgiler öğrenmek isteyen ve daha mutlu yaşamın oluşması için yapılması gereken sırları öğrenmek isteyen her okur tarafından okunabilir. Sade, aydınlatıcı ve anlaşılır bir dil ile yazılan bu kitap, her okurun rahatlıkla anlayabileceği içeriğe sahiptir. Daha önce kişisel gelişim kitaplarını okumamış kişilerin dahi rahatlıkla anlayabileceği bir içeriğe sahip olan bu kitap okurun hayatında olumlu etkilere sahip olacaktır. Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Pegasus Yayınları Çekim Yasası Sırrı: Hayatınızı Değiştirecek Sırrı Keşfedin fiyat bilgisi ve kitap içeriği için Trendyol’dan gerekli adımları takip edebilir, dilerseniz güvenli ve hızlı teslimat seçenekleri ile sipariş oluşturabilirsiniz.