paygo Pro 4g Temassız, Dokunmatik Mobil Yazarkasa Pos *(YAZAR KASA POS CİHAZI)* Yazarkasapos

Ürün Bilgileri

paygo Pro 4g Temassız, Dokunmatik Mobil Yazarkasa Pos *(YAZAR KASA POS CİHAZI)* Yazarkasapos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akay Elektronik Mersin Satıcı Ünvanı: AKAY TAŞTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8300403162
    Bu ürün Akay Elektronik Mersin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paygo Pro Yeni Model. 4MODEM İLE TAM 2KAT HIZLI, KARTI OKUTTUĞUNUZ DA DİREKT BEKLETMEDEN ONAYLANIR. TUŞ TAKIMLARI AYDINLATMALARI. EN YOĞUN GÜNLER DE BİLE SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ. GÜÇLÜ BATARYA. GÜÇLÜ MODEM İLE İŞLETMENİZE DEĞER KATACAK! SİPARİŞ VERDİKTEN SONRA BİZİ ARAMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. MALİYE KAYDI YAPILIP ÖYLE GÖNDERİLECEKTİR.-05374203710-YOGUNLUK SEBEBİ İLE ULASAMASSANİZ EGER WHATSAPPTAN YAZİNİZ. EN KİSA SURE İCİNDE GERİ DONUS SAGLANACAKTİR. ALTERNATİF OLARAK -03242321656-YOGUNLUKTA BURDAN ULASMANİZ RİCA OLUNUR. CİHAZ MALİYE KAYDI OLDUĞU İÇİN İADESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.81 İLDE YETKİLİ SERVİS OLUP ANINDA YERİNDE HİZMET GARANTİSİ. TÜM BANKALARLA UYUMLUDUR! QNB FİNANSBANK VAKIBANK DENİZBANK AKBANK ZİRAAT BANKASI İŞ BANKASI HALKBANK ŞEKERBANK KUVEYTTURK GARANTİ BBVA YAPIKREDİ TÜRKİYE FİNANS ANADOLUBANK TÜM yemek kartları (sodexo,ticket edenred, multinet metropl kart, istanbul kart)
Geri Bildirim Ver