Pastel Cover Stick 02 Kapatıcı

184,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
172,83 TL140,28 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Cover Stick 02 Kapatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Cover Stick - Hata Örtücü 024.5 g

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pastel Stick Kapatıcı - Cover Stick No 02

Günlük hayatın koşturması içinde iyi görünmenizi sağlayan Pastel stick kapatıcı, üstün özellikleriyle dikkat çeker. Makyaj yaparken önemli bir adım olan kapatıcı kullanımında gerekli tüm detaylar göz önünde bulundurarak üretilen Pastel Cover Stick kapatıcı, yoğun formülüyle ihtiyacınızı karşılamanızı sağlar. Göz altlarında ve yüzün belirli bölgelerinde kullanılabilen ürün, üstün kapatıcı özelliğiyle kusurlarınızı gizlemenize yardımcı olur. Marka tarafından özel formüllerle üretilen kapatıcı, 2 numaralı rengiyle uygun cilt tonuna sahip müşterilere sunulur. Kremsi formülüyle kolay uygulandığı için zamandan kazanmanızı sağlar. El ile dağıtılabileceği gibi fırça ve sünger gibi aparatlar yardımıyla da uygulanır. Işık yansımalarını önleyen formülü sayesinde gün içinde parlama gibi problemlerin önüne geçebileceğiniz ürünle iyi bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Yoğun kapatıcı etkisi
  • Makyaj kalıcılığını artıran özellik
  • Işık yansımalarını engelleyen özel formül

Yoğun Kapatıcı Etkisiyle Pastel Stick Kapatıcı No 02

Yoğun Kapatıcı Etkisiyle Pastel Stick Kapatıcı No 02

Günlük makyajınızı uygularken önemli bir adım olarak ön plana çıkan kapatıcı ihtiyacınızı, markanın bu ürünü ile karşılayabilirsiniz. Özel formülüyle ışık yansımalarını engelleyen ürün, cildinizin kusursuz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Hata örtücü formülüyle kusurları gizleyen Pastel Cover Stick kapatıcı 02 portatif şişelerde sunulur. Stick özelliğiyle kolay kullanıma sahip olan ürünü uygulama bölgesine nazik bir şekilde sürerek işleme başlayabilirsiniz. Cilt makyajına kapatıcıyı yedirerek kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Makyaj uygulamasının ilk adımı olan kapatıcı sayesinde göz makyajınızın kalıcı bir forma bürünmesini sağlayabilirsiniz. Yoğun ve etkili formülüyle üstün performans sergileyen markanın ürünü, kaliteli bir makyaj görünümü elde etmenize yardımcı olur. Gün boyu kalıcı olan formülüyle güvende hissetmenizi sağlar. Stick yapısıyla kolay uygulanabilen ürünü satın alarak kusursuz bir görünüm elde etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Kusursuz Makyaj İçin Pastel Stick Kapatıcı Cover Stick 02

Kusursuz Makyaj İçin Pastel Stick Kapatıcı Cover Stick 02

Kusur örtücü formülüyle yoğun performans sergileyen ürün, gözle görülür bir fark elde etmenize yardımcı olur. Göz bölgesine uygulandığı takdirde göz makyajının kalıcılığını artırır. Cilt tabakasının kusursuz ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan ürün, 2 numara rengiyle orta koyuluktaki cilt tipleri için uygun özellik gösterir. Kolay uygulama adımlarına sahip olan Pastel stick kapatıcı - Cover Stick no 02 günün her saatinde kusursuz bir cilt görünümü için idealdir. Yorgunluk nedeniyle ortaya çıkan halka görünümünü kapatır ve cilt renginizi eşitlemenize yardımcı olur. Yoğun kapatıcı formülüyle makyajınızın pürüzsüz ve sabit görünmesini sağlayan ürün, kusurlarınızı hatasız bir şekilde örter. Marka tarafından incelikli detaylar baz alınarak üretilen bu kapatıcı sayesinde makyajınızın kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. Kalıcı yapısıyla uzun saatler boyunca kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Pastel Stick Kapatıcı - Cover Stick No 02

Uygun Fiyatlı Pastel Stick Kapatıcı - Cover Stick No 02

Günlük makyajın tamamlayıcı parçası olan kapatıcı ihtiyacınızı markanın nitelikli ürünüyle karşılayabilirsiniz. Ten rengine uyumlu olan ürün, cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Hataları kapatır ve cildin duru bir görünüme kavuşmasını sağlar. Günün her saatinde kullanabileceğiniz ürün, günlük makyajınızın kusursuz bir seviyeye ulaşmasına yardımcıdır. Kapatıcı sayesinde makyajınız sabitlenerek kalıcı bir forma bürünür. Işık yansımaları gibi problemleri ortadan kaldıran ürün, cildinizin duru ve kusursuz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Filtreleme özelliğini kullanarak fiyat araştırması yapabilir, bütçenize uygun ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürünle ilgili Pastel Cover Stick kapatıcı kullananlar tarafından yazılan yorumları da inceleyebilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yaptığı Pastel Cover Stick kapatıcı yorumlarına göz atarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürünle makyaj koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz.