Pastel Terracotta Wet And Dry Powder - Pudra 52

550 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.150 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
565,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pastel Terracotta Wet And Dry Powder - Pudra 52

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: altıntepeshop Satıcı Ünvanı: YAKUP SEKMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590015218
    Bu ürün altıntepeshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Islak ya da kuru uygulanabilen Terracotta Wet & Dry Powder ile cildinize pürüzsüz ve doğalbir görünüm kazandırın. Kusurları tek dokunuşla kapatırken gün boyu taze ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışık çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cilt kusurlarını gizler. İnce kadifemsi yapısı ve mükemmel kapatıcı özelliği sayesinde cilt tonunu eşitler. İçeriğindeki aktifler sayesinde uzun süreli nemlendirmeetkisi sağlayarak cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olur. İçerisindeki E vitamini sayesinde cildi besler ve canlandırır. 6.5 g

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder 52 6.5g

Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder 52 6.5 g yoğun kapatıcılık etkisi sunar. Uzun yıllardır sektörde adından kalitesiyle söz ettiren Pastel markası ürün geliştirmelerini profesyonel ekiplerle beraber yapar. Dermatolojik olarak test edilen ürün, alerji riskini minimum seviyeye indirir. Kozmetik ürünler hassas ciltlerde kızarıklık, kaşıntı gibi alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bu durumu engellemek için satın aldığınız ürünü küçük bir bölgede deneyebilirsiniz. Pastel Terracotta pudra 52 6.5 gramlık paketiyle sunulur. Küçük bir miktarı dahi uzun aylar kullanılmaya uygun olan ürün, herkesin beğenisini kazanır. Dilerseniz ürünü kullanmadan önce baz ya da krem uygulaması yaparak ürün performansını artırabilirsiniz. Uygun miktarda nemlendirilen cilt üzerinde Pastel pudra daha uzun süre kalıcılığını korur.

  • 6.5 gram
  • Uzun kullanım ömrü
  • Yüksek kapatıcılık

Pastel Profashion Terracotta Wet & Dry Powder Özellikleri

Pastel Profashion Terracotta Wet & Dry Powder Özellikleri

Pastel Profashion Terracotta Wet&Dry Powder ürününü makyaj süngeri yardımıyla uygulayabilirsiniz. Dilerseniz makyaj fırçası da kullanabilirsiniz. Sivilce izleri ve güneş lekeleri gibi yüzde varlığını belli eden izleri daha iyi kapatabilmek için kontrast renklerden yararlanabilirsiniz. Sivilce lekeleri için yeşil renkte bir düzeltici uyguladıktan sonra harika bir canlılık görüntüsü yakalayabilmek için Pastel marka pudrayı kullanabilirsiniz. Pastel marka bu ürün hem gündüz hem de gece kullanım için uygundur. Güneş kremi gibi yüzde beyaz iz ve yağlılık hissi bırakan ürünlerin üzerine rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Cilt rengini eşitlerken ekstra canlılık katan Pastel pudra 52 kapatıcı uygulamasından sonra kullanılabileceği gibi tek başına da uygulanabilir. Ürünün tek kat uygulamada dahi yüksek verimliliğe ulaşması, uygulama süresini kısaltarak size zaman kazandırır. Çantada taşımak için ideal paketlemeye sahiptir. Bu sayede her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Uzun Ömürlü Pastel Pudra 52 Ürünü

Uzun Ömürlü Pastel Pudra 52 Ürünü

Pastel markasına ait ürünleri kalitesine güvenerek kullanabilirsiniz. Dilerseniz Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder 52 yorumlarını okuyarak diğer müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Sadece Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder 52 kullananlar tarafından yapılan yorumlar ürün hakkındaki görüşleri gözler önüne serer. Bu modeli kendiniz için alabileceğiniz gibi hediye amaçlı da tercih edebilirsiniz. Oldukça kolay uygulanabilmesi sebebiyle makyaj yapmaya yeni başlayan kişilerin ilk tercihidir. Siz de çevrenizde makyaj yapmaya yeni başlayacak olan kişilere bu ürünü hediye edip doğru malzemeler kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Pastel marka pudra, kozmetik ürün kullanımı sırasında en sık rastlanan pul pul dökülme sorunu ile karşılaşmanızı engeller. Ürün, cildinizi kurutmadan sağlıklı bir ton yakalamanızı sağlar. Kuru cilt yapısındaki kişiler ürünü uygulamadan önce nemlendirici krem kullanabilirler.

Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder Fiyatı

Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder Fiyatı

Pastel Profashion Terracotta Wet and Dry Powder 52 6.5 g fiyatı belirlenirken ürünün gramajı ve özellikleri göz önünde bulundurulur. Pinkar markasının bir ürünü olan Pastel, 80 yıllık bir deneyimin sonucudur. Eski yıllardan bu yana bilgi birikimini makyaj malzemelerine aktararak güzellik sektörüne yoğunlaşan marka, yüksek ürün kalitesi sayesinde müşterilerinin beğenisini kazanır. Kolay uygulanabilen yapısı sayesinde her dönem yoğun ilgi görür. Pastel marka model ilk denemeden itibaren yıllar boyunca vazgeçemeyeceğiniz bir ürün haline gelir. Uygulamayı makyaj süngeri ya da fırça yardımıyla kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Az yer kaplaması hedeflenerek hazırlanan tasarımı sayesinde küçük çantalarda dahi kolaylıkla taşınabilir. Gittiğiniz her yere yanınızda götürerek ihtiyaç duyduğunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Beğendiğiniz Pastel marka bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Bu ürüne hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.