Pastel Profashion Matte Lipstick 572 Desert Ruj

185 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
4. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,50 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,06 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Profashion Matte Lipstick 572 Desert Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HD KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HD COMPANY MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461097043500001 Vergi Kimlik Numarası: 4610970435
    Bu ürün HD KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Profashion Matte Lipstick Mat Ruj No 572 Desert Dudaklarda kadife etkisi yaratan Pastel Matte Ruj'un çarpici renk kolleksiyonuyla makyajiniza kusursuz bir dokunus yapin! Ince ve hafif yapili formülüyle pürüzsüz bir etki birakir. Tek sürüste yogun renk veren yapisi sayesinde kusursuz mat görünümde dudaklara sahip olun! Cruelty free, helal ve dermatolojik olarak test edilmistir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Pastel Profashion Matte Lipstick Dark Mattes Mat Ruj No 572

Pastel Profashion Matte Lipstick Dark Mattes mat ruj no 572, kadife benzeri yapısı ve gül kurusuna yakın rengi ile pek çok stile uyum sağlayan bir üründür. Günlük makyaj için uygun olan sade bir renge sahip olmasının yanında zarafeti ile özel günlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Cilt tonunuza, giysilerinize ve kıyafetlerinize uygun olan bu renk sayesinde istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Dudaklarınıza rahat uygulamanızı sağlayacak özel dokusu sayesinde kullanırken zorlanmayacağınız özel yapısı ile kolaylık sunar. Pastel Profashion Matte Lipstick Dark Mattes mat ruj no 572 fiyatı ile birçok müşterinin bütçesine hitap ederken makyajınızı tamamlayacağınız renk tonuyla istediğiniz görünüme ulaşmanızı sağlar. Pastel Profashion Dark Mattes ruj ile sade bir şıklığa sahip olabilirsiniz.

  • Yoğun renk
  • Mat ve pürüzsüz görünüm
  • Tek hamlede kolay uygulama

Pastel Profashion Matte Lipstick Mat Ruj Özellikleri

Pastel Profashion Matte Lipstick Mat Ruj Özellikleri

Ruj renginizi seçerken cilt tonunuza, makyajınıza ve daha birçok ayrıntıya dikkat etmeniz gerekir. Pastel Profashion Matte Lipstick mat ruj no 572 sahip olduğu pastel gül kurusu ton sayesinde pek çok cilt tonuna uygundur, bu sebeple oldukça fazla rağbet görür. Sahip olduğu ambalajı size kolaylık sağlarken aynı zamanda ürünü korur ve kırılma gibi olumsuz durumların yaşanmasını önler. Pastel Profashion no 572 ürünü neredeyse tek hamlede uygulanabilir. Kadife benzeri dokusu sayesinde dudaklarınıza hoş bir görünüm kazandırır. Pastel Profashion Matte Lipstick Dark Mattes mat ruj no 572 yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Yorumlarda gül kurusu benzeri pastel tonun pek çok giysi ile kombinlenebildiğinden bahsedilir. Siz de Profashion Matte Lipstick 572 ile her an kullanabileceğiniz bir ruja sahip olabilirsiniz.

Pastel Profashion Lipstick Dark Mattes No 572 Avantajları

Pastel Profashion Lipstick Dark Mattes No 572 Avantajları

Ruj, kullanıldığında dudakları kurutmamalı veya herhangi bir yan etkiye sebep olmamalıdır. Bu sebeple Pastel Profashion Matte Lipstick no 572 ürünü dermatolojik olarak test edilir. Bu testleri başarıyla geçen Pastel ruju, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Pastel Profashion Matte Lipstick, hafif ve ince bir yapıya sahip olduğundan uygulama sonrasında dudaklarınızda ağırlık hissi oluşmasına sebep olmaz. Kullanılan renk pigmentleri sayesinde istediğiniz renk yoğunluğuna ulaşmanıza olanak sağlar. Ürün toplamda 4.3 gr ağırlığındadır. Pastel Profashion Matte Lipstick Dark Mattes mat ruj no 572 kullananlar bu sayede ürünü her zaman rahatlıkla yanlarında taşıyabildiklerini söyler. Doğal renklerle uyumlu olan bir tona sahip olan bu ürün sıklıkla tercih edilir. Nude gibi pastel ton seven kişiler için uygun olan Pastel Profashion no 572 ürününü günlük olarak kullanabilirsiniz.

İndirimli Pastel Profashion Mattes 572 Fiyatı

İndirimli Pastel Profashion Mattes 572 Fiyatı

Pastel Profashion mat ruj dudaklarınızda sade bir görünüm elde etmenize olanak sağlar. Kadife gibi yumuşak bir yapıya sahiptir olduğu için pürüzsüz bir görünüm sunar. Ayrıca dudaklarınızı nemlendirerek kurumasının önüne geçmenize yardımcı olur. Dermatolojik testlerden geçtiği için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürün oldukça kalıcı bir yapıya sahip olduğu için sürüldükten uzun süre sonra hala rengini korur. Kolay kullanılabilen yapısının yanı sıra uygulama esnasında renk tonunda kayıp olmaz. Rujun rengi ten rengine ya da cilt alt tonuna göre kullanan kişide değişiklik göstermez. Bu sebeple Pastel Profashion Matte 572 sahip olduğu renk göründüğü gibi uygulanabilir. Ayrıca her daim çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir ambalaja sahiptir. Mat ve pastel görünümlü rujlardan hoşlanıyorsanız Pastel Profashion Lipstick Dark Mattes no 572 ürününe indirimli ve uygun fiyatlarla Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz.