Pastel Oje 04

49,30 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
53,85 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
53,35 TL
Kurumsal Fatura
59,95 TL
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 04

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birbirinden çarpıcı renk seçenekleri ve üstün kalitesi ile tıtnakların güzelliğini ortaya çıkarır Parlatıcı etkisiyle tek kullanımda mükemmel tırnaklar yaratır Pastel ojeler Taluene, DPB(Dibutyl Phthalate), Camphor, Farmaldehyde Rasin gibi sağlıga zararlı olan maddeleri içermezAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pastel Oje - Nail Polish No: 04

Oje seçiminde renk tonu, oje yoğunluğu ve fırça kalitesi oldukça önemlidir. Pastel oje - nail polish no: 04 renk tonu, yoğun yapısı ve yenilenmiş fırçası ile üstün kaliteyi yakalayarak el güzelliğinizi ortaya çıkarır. Ürünün parlatıcı etkisi ve şık duruşu ile tek kullanımda dikkat çekici tırnaklara sahip olabilirsiniz. Fırça yapısı, sürüş kolaylığı sağlayarak ojenizi tırnaklarınıza eşit olarak yayar ve pütürleşmeyi engeller. Ürün, fırçası sayesinde tırnaklara kolayca uygulanır. Ürünün renk pigmentasyonu da kullananlar arasında büyük bir beğeni ve ilgi toplar. Formülünde sağlığa zararlı olan toluene, paraben, camphor, formaldehyde gibi maddeler yer almaz. Gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayrıca formülünde hayvansal kaynaklı içerikler kullanılmaz. Ürün, Cruelty Free ve vegan bir içeriğe sahiptir.

  • Göz alıcı parlatıcı etki
  • Günler süren canlılık
  • Sürüşü kolaylaştıran fırça tasarımı

Pastel Oje - Nail Polish No: 04 Etkisi

Pastel Oje - Nail Polish No: 04 Etkisi

Nail polish no: 04, kalın ve oval fırça yapısı sayesinde tek katta kusursuz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Fırça yapısı, ojeyi tırnaklara kolayca dağıtarak istenilen estetik görüntüye ulaştırır. Geliştirilen formülünün yoğun yapısı sayesinde tırnak uçlarından dahi kolayca silinmez ve günlerce yeni sürülmüş gibi parlak ve şık görünür. Oje sürmek bazen zahmetli bir hal alabilir. Ancak ürün, fırçası ve yoğun formülü sayesinde sizi bu zahmetten kurtararak tek katta dahi farkı hissettirir. Böylece oje sürmek için uzun vakitler ayırmanız gerekmez. Sağladığı pratiklik, Pastel oje - nail polish no: 04 kullananlar tarafından beğenilir ve vazgeçilmez kozmetik ürünleri arasında yerini alır. Göz alıcı bir renge sahip olan bu ürünün tırnak üzerindeki parlaklığı, sürülen ilk katta ortaya çıkar. Siz de ürüne sahip olarak pratik bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Pastel Oje - Nail Polish No: 04 Yapısı

Pastel Oje - Nail Polish No: 04 Yapısı

Oje, estetik ve zarif bir el için tercih edilen kozmetik ürünlerindendir. Pastel oje - nail polish no: 04, tırnak üzerinde ağır ve hoş duran bir renge sahiptir. Geliştirilmiş formülü ojenin her zaman ilk gün sürülmüş gibi parlak ve dikkat çekici görünmesini sağlar. Günler geçse de canlılığından ve parlaklığından bir şey kaybetmez. Bu nedenle deneyimli kullananların Pastel oje - nail polish no: 04 yorumları pozitif yönde olur. Toluene, paraben, camphor, formaldehyde gibi insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve son derece tehlikeli olan maddelerden arındırılmış içeriği sayesinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Sağlık açısından hiçbir zararı bulunmayan Pastel oje 04 içeriğinde hayvansal maddeler de bulunmaz. Canlı dostu olan Pastel oje - nail polish no: 04, Cruelty Free ve vegan kozmetik ürünleri arasında yerini alır.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Pastel Oje - Nail Polish No: 04

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Pastel Oje - Nail Polish No: 04

Pastel oje - nail polish no: 04 fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak dikkatle belirlenir. Nail polish no: 04, uygulama esnasındaki pratikliği, günler süren canlı görüntüsü ve tırnak üzerine homojen olarak dağılan yapısı sayesinde gönül rahatlığı ile tercih edilir. Ürünün fırça yapısı, oje sürme süresini minimuma indirerek kendinize vakit ayırmanıza imkan tanır. Ayrıca ojenin tırnağa işleyerek pürüzsüz bir hal almasına yardımcı olur. Bu sayede el güzelliği ortaya çıkarak zarif bir görüntü elde edilir. Elde edilen zarif görüntü, günler boyu canlılığını korur. Bu sayede sık sık ojenizi yenilemek zorunda kalmazsınız, kendinize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Sağlığınızı tehdit etmeyen maddelerden oluşan ve içeriğinde hayvansal bileşenler bulunmayan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.