Pastel Oje 316

55,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
59,99 TL
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 316

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meggy Kozmetik Satıcı Ünvanı: MKD PERAKENDE VE İNTERNET MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622068340000012 Vergi Kimlik Numarası: 6220683400
    Bu ürün Meggy Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Oje 316

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • RGB #48983A
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Pastel Yeşil Oje 316 ile En Doğru Renk Tonunu Bul

Tırnak bakımı özen ve dikkat gerektiren bir işlemdir. Tırnaklarınızın sağlıklı olması için düzenli bakımının yapılması ve besleyici takviyelerle desteklenmesi gerekir. Tırnak bakımının olmazsa olmazı ojelerdir, Pastel 316 numara oje ile tırnaklarınızın bakımını tamamlayabilirsiniz. Tırnaklarınızı profesyonel ellere teslim etmek en iyi seçenektir ancak buna vaktinizi ve bütçenizi ayıramıyorsanız evde kendi imkânlarınızla tırnak bakımınızı da yapmanız mümkün. Öncelikle tırnaklarınız kırılıyorsa, cansızsa ve pürüzlere sahipse öncelikle beslenme düzeninize tırnaklarınıza iyi gelecek besinleri eklemelisiniz. Tırnaklarınıza faydalı yağ ve bakım kürleri ile de masajlar yaparak onları daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Pastel ile tırnaklarınızın ihtiyaç duyduğu son dokunuşu yapın. Pastel yeşil oje 316 fiyatları cebinizin, içeriği ise cildinizin dostudur. Hayvansal ürünler içermeyen Pastel 316 numara oje vegan özellikte bir üründür. Pastel Oje 316’nın üretim sürecinde hayvanlar üzerinde deneyler yapılmaz bu yüzden ürün Cruelty Free sertifikasına sahiptir.

  • Cruelty Free
  • Vegan
  • Yeşil Oje

Pastel 316 Oje ile Tırnak Sağlığınızı Koruyun

Tırnaklar, ellerinizi daha güzel gösteren bir unsurdur. Güzel ve sağlıklı tırnaklar sağlıklı bir vücudun göstergesidir. Manikür ve pedikür gibi tırnak bakım işlemleri başlangıçta zaman alan ve oldukça yorucu olan işlemler gibi görünebilir ancak bu süreci devamlı hale getirirseniz zamanla pratikleşirsiniz ve bakım süreciniz oldukça kısa sürer. Bu adımları tamamladıktan sonra Pastel yeşil oje 316 ojenizi tırnaklarınıza sürerek kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiz. Öncelikle tırnaklarınızı ılık ve limonlu bir suda bekleterek tırnaklarınızı ve tırnak etlerinizi yumuşatmalısınız. Bu işlemin ardından tırnaklarınızı kesip törpüyle istediğiniz şekli vermelisiniz. Kullanımınıza göre oval veya köşeli şekilde tırnaklarınızı törpüleyebilirsiniz. Bu işlemin ardından tırnaklarınız Pastel 316 oje için hazır hale gelmiş olacak. Pastel 316 yeşil ojeyi siyah giysilerinizle birleştirdiğinizde klasik ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yeşil ojenizi diğer Pastel Ojeler ile birleştirerek çeşitli renk ve desenlerle şık tasarımları deneyimleyebilirsiniz.

Pastel Yeşil Oje 316 ile En Şık Renkleri Birleştirin

Pastel 316 Oje ile tırnaklarınızın güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz. Şık bir renge sahip Pastel yeşil oje ile kombinleriniz tam istediğiniz gibi olacak. Pastel ojenizi beyaz giysilerinizle birlikte kullanarak ferah bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kahve ve bej tonlarındaki giysilerinize de çok yakışacak olan Pastel 316’yı el ve ayak tırnaklarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koyu lacivert renklerle yakışan Pastel 316 ojeyi jean pantolonlarınızla da kombinleyebilirsiniz. Kiremit rengi giysilerinizle de birleştirebileceğiniz Pastel Oje ile en şık görünümünüzle kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Pastel 316 yeşil ojeyi aynı renkteki giysilerle birleştirerek homojen bir görünümle de şıklığı yakalayabilirsiniz. Pastel 316 yeşil ojenizi isterseniz tek başına isterseniz de farklı Pastel Oje çeşidi renkleriyle birlikte kullanabilir, nail art işlemlerinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Pastel yeşil oje 316 kullananlar üründen memnun kaldıklarını ve kullanmaya devam edeceklerini söylüyor.

Pastel Yeşil Oje 316 Özellikleri

Pastel yeşil oje 316, tırnaklarınızın ve ellerinizin güzelliğini daha fazla ortaya çıkarır. Koyu yeşil tonuyla giysilerinize uyum sağlayacak Pastel 316’nın yeni kalın ve geniş fırçasıyla tırnaklarınızı tek hamlede kapatabilirsiniz. Yoğun ve kapatıcı tonu sayesinde tek kat sürüş uygulaması rengi tamamen ortaya çıkartmak için yeterlidir. Yine de daha koyu bir yeşil tonda tırnak rengine sahip olmak isterseniz veya daha yoğun bir oje görünümü isterseniz iki kat olarak sürerek de kullanabilirsiniz. Pastel 316, Camphor, Cylene, Phthalate, Toluene, Formaldehyde Resin maddelerini ve glüten, paraben içermez. Hayvansal katkı maddeleri içermeyen Pastel Oje ürünleri Helal Sertifika sahibidir. Üretim aşamasında hayvan deneyleri yapılmayan Pastel oje ürünleri Cruelty Free ve vegandır. Pastel yeşil oje 316 yorumları kullanıcıların ojenin renk tonundan oldukça memnun kaldıklarını, ojenin yapısını beğendiklerini ve kullanmaya devam etmek istediklerini gösterir. Pastel yeşil oje 316 satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.