Pastel Oje 226

59 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
58,50 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
59,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 226

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AC Ahmetcan Satıcı Ünvanı: BARIŞ TUNCAY ÖZBUZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3257539354600013 Vergi Kimlik Numarası: 6680248383
    Bu ürün AC Ahmetcan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel oje 226>daha canlı ve parlak renkler elde etmenizi sağlar.>tek katta bile tırnaklarda örtücülük sağlar.>sağlığa zararlı olan toluene, dbp, camphor, formaldehyde resin maddelerini içermez.>geniş fırçası ile sürümü kolaydır.>ürün boyutu: 13 ml ürün %100 orijinaldir.ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul eidlemeektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Görünüm Parlak
Geri Bildirim Ver

Pastel Oje 226 ile Işıltılı Parmaklar

Tırnaklarınızın bakımını aksatmamak onların her zaman güzel ve sağlıklı görünmesinin ilk adımıdır. Tırnak bakımızı için profesyonel yardım almak her zaman en iyisidir ancak bazen buna zaman bulamayabilir veya bütçe ayıramayabilirsiniz. Böyle bir durumda evinizdeki malzemelerden yararlanarak tırnak bakımınızı kolay bir hale getirebilirsiniz. Pastel 226 oje ile tırnak bakımınızın ardından tırnaklarınızı daha da güzelleştirebilirsiniz. Öncelikle bir kaba bir miktar ılık su koyun ve tırnaklarınızla ellerinizi yumuşatmak için bu suyu kullanın. Tırnaklarınızın kesim işleminden sonra istediğiniz şekli vermek için onları törpüleyin. Törpüleme işlemini yaparken tırnak kenarlarınızdan fazla bastırmamaya dikkat edin, fazla baskı tırnağınızın kırılmasına sebep olabilir. Törpü işleminiz bittikten sonra tırnak kenarlarınızdaki ölü derileri uygun aparatlarla ellerinizden uzaklaştırın. Bakım işleminden sonra tırnaklarınıza Pastel oje 226 sürerek harika görünen tırnaklara sahip olabilirsiniz.

  • Vegan
  • Cruelty Free
  • Bordo Oje

Pastel Oje 226 ile Bakımlı Tırnaklar

Pastel oje 226 kullanımı ile tırnaklarınızın daha bakımlı olmasını sağlayabilirsiniz. Tırnaklarınıza uygulayacağınız bakım işleminin yanında onları güçlendirmek için doğal malzemelerden de yararlanabilirsiniz. Bir su bardağı ılık suya ekleyeceğiniz bir yemek kaşığı elma sirkesi ile tırnaklarınızın daha yumuşak olmasını ve daha hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz. Bir su bardağı suyun içerisine ekleyeceğiniz bir yemek kaşığı karbonatı karıştırdıktan sonra ellerinizi suyun içerisine koyup 15 dakika bekletirseniz daha sağlıklı tırnaklara kavuşabilirsiniz. Pastel 226 oje ürününü tek kat olarak sürebileceğiniz gibi daha yoğun bir görünüm elde etmek isterseniz iki kat olarak da sürebilirsiniz. E vitamini açısından oldukça zengin olan zeytinyağını temiz bir pamukla tırnaklarınıza sürerek 10 dakika masaj yaparsanız onların daha hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz. Tırnaklarınızı güçlendiren doğal yollardan bir diğeri de jojoba yağıdır. Jojoba yağının birkaç damlası tırnaklarınızın daha güçlü ve sağlıklı görünmesinde etkilidir. Pastel oje 226 içeriği sayesinde tırnak bakımında önemli bir yardımcıdır.

Pastel Oje 226 Kullanımı ile Eşsiz Kombinler

Gün içerisine giydiğiniz giysilere ve yaptığınız kombinlere uygun oje rengini bulmak her zaman kolay olmayabilir. Ojelerinizin rengini seçerken ten renginizi de göz önünde bulundurursanız hem giysinize hem de ellerinize en yakışan oje rengini kolaylıkla bulabilirsiniz. Pastel oje 226, eşsiz bordo rengiyle giysilerinize tam uyum sağlar ve tırnaklarınızın güzelliğini bütünüyle ortaya çıkartır. Bordo renkli Pastel 226 oje, siyah, bordo, beyaz ve kırmızı renkli giysilerinizin üzerinde oldukça şık durur. Bakımlı eller ve tırnaklarda ojeler daha hoş görünebilir. Birçok vitamin açısından zengin olan badem yağını vitamin eksikliği yüzünden kırılan tırnaklarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Limon suları tırnaklarınızdaki çatlak ve lekeleri gidermenizde yardımcı bir doğal maddedir. Pastel oje 226 yorumları kullanıcıların ojenin renginden oldukça memnun kaldığını ve kullanmaya devam etmeyi düşündüklerini göstermektedir. Geniş ve kalın fırçası sayesinde tek hamlede sürebileceğiniz Pastel 226 oje katmanlanma yapmaz.

Bordonun En güzel Hali Pastel Oje 226 ile Ellerinizde

Harika bordo rengiyle yeni favoriniz olmaya aday Pastel oje 226 içeriği sağlığınıza zararlı olan campher, toluene, paraben ve formaldehyde resin maddelerini içermez. Hayvansal katkı maddeleri de içermeyen Pastel oje çeşitlerinin üretimi esnasında da hayvanlar üzerinde deney yapılmamaktadır. Pastel oje 226 Cruelty Free ve Vegan özelliktedir. 13 ml’lik şişesinde sizlerle buluşacak olan Pastel 226 oje uzun kullanım ömrüne sahiptir ve açık bırakmadığınız takdirde tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Pastel oje 226 kullananlar ojenin renk tonunun koyu ve güzel olduğunu, rengini uzun süre koruduğunu ve bu üründen memnun kalarak yeniden kullanacaklarını belirtmişlerdir. Kalitesiyle olduğu kadar Pastel oje 226 fiyatı ile de sizi memnun edecek. Tırnaklarınızda bordonun eşsiz asaletini taşımak istiyor ve sağlığınıza zararlı olmayan bir oje arıyorsanız Pastel 226 tam size göredir. Kolayca sürülebilen ojeyi kolaylıkla da çıkartabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü 8690644242267 ürün kodu ile bulabilir, anında sipariş verebilirsiniz.