Pastel Oje 119

69,60 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
69,50 TL
Kurumsal Fatura
69,90 TL
5 Al 4 Öde
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
72,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Oje 119

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekol İtriyat Kozmetik Satıcı Ünvanı: EKOL ITRİYAT KOZMETİK OTOMOTİV TURİZM GIDA İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166037963000001 Vergi Kimlik Numarası: 1660379630
    Bu ürün Ekol İtriyat Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Oje 119>Daha canlı ve parlak renkler elde etmenizi sağlar.>Tek katta bile tırnaklarda örtücülük sağlar.>Sağlığa zararlı olan Toluene, DBP, Camphor, Formaldehyde Resin maddelerini içermez.>Geniş fırçası ile sürümü kolaydır.>Ürün Boyutu: 13 mlPastel Oje Kullanımı>Tırnaklarınızı temizleyin, törpü veya makas ile şekillendirin.>Ürünü tek kat uygulayın ve kurumasını bekleyin, gerekirse ikinci katı uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Pastel Oje No: 119

Tırnaklarınızı güzel bir görünüme kavuşturmak için güvenle pastel oje tercihinde bulunabilirsiniz. Birçok kadın tırnaklarının bakımlı ve güzel görüntüye sahip olmasını ister. Pastel oje no: 119 kadınların sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında bulunur. Ürünün sahip olduğu mükemmel bordo rengi sayesinde tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz. Birçok kombinle uyum sağlaması sebebiyle ihtiyaç duyduğunuz her an kullanmanız mümkün olur. Olağanüstü örtücülük ve kapatıcılık özelliğine sahip bu oje tek sürümde dahi etkisini hemen gösterir. Pastel 119 oje kaliteli bir dokuya sahiptir. Tırnaklara sürüldüğünde rahatsızlık hissi vermez ve yumuşaklık sağlar. Uzun süren kalıcılığı sayesinde renk atması yapmaz. Bu sayede tekrar tekrar oje sürme ihtiyacı da hissetmezsiniz. Sürdükten sonra uzun süre bozulmadan kullanmanız mümkün olur.

  • Uzun süren kalıcılık
  • Müthiş renk doygunluğu
  • Kaliteli ve yumuşak doku hissiyatı

Tırnaklarınıza Canlı Görünüm Katan Pastel Oje 119

Tırnaklarınıza Canlı Görünüm Katan Pastel Oje 119

Tırnaklarınızın daha güzel görünmesini sağlamak için pastel oje ürününü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullandığınız ojenin kalitesi ne kadar yüksek olursa kalıcılığı ve dolgunluğu da o kadar yüksek olur. Pastel oje 119 kaliteli yapısı ve yüksek renk pigmentleri sayesinde aradığınız mükemmelliği size sunar. Pastel 119 oje dolgun görünüme sahip bordo rengiyle tırnaklarınızı ön plana çıkarmak için size mükemmel bir fırsat sunar. Bu ojenin içerdiği mat pigment kadınlar tarafından özellikle kış aylarında yoğun biçimde kullanılır. Bu ürünü tercih ederek mevsimsel kombinlerinizle de eşsiz uyum yakalayabilirsiniz. Pastel 119 numara ojenin sağladığı bir diğer avantaj ise nail art uygulaması yapılırken sunduğu pürüzsüz taban özelliğidir. Üstüne uyguladığınız her renk ve dokudaki ojeyi şık bir biçimde ön plana çıkarabilirsiniz. Ruh halinizi ve zevklerinizi yansıtmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Yumuşak Dokuya Sahip Pastel 119 Numara Oje

Yumuşak Dokuya Sahip Pastel 119 Numara Oje

Cilt ve vücut bakımının yapılması kadınlar için büyük önem arz eder. Pastel 119 numara oje yüksek kaliteye sahip boya pigmentlerini içinde barındırır. Bu boya pigmentleri uzun süre kalıcılık sağlar. Bu sayede tek sürüşte bile tırnaklarınıza harika örtücülük sunarak mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Aseton kullanarak bu ojeyi hiçbir kalıntı bırakmadan tırnağınızdan kolayca temizleyebilirsiniz. Pastel 119 numara kalın fırçaya sahiptir. Kalın fırçaya sahip olması tırnaklarınıza çok daha kolay bir biçimde sürme avantajı sağlar. İnsan sağlığı açısından büyük zararları olan toluene, DBP, camphor, formaldehyde resin gibi katkı maddelerinin oje içerisinde bulunmaması da ürünün avantajlarından biridir. İçeriğinde bu katkı maddelerin bulunmaması ürünü satın almanız için başlı başına bir tercih sebebidir. Siz de yumuşak dokuya sahip bir oje arıyorsanız bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Pastel 119 Numara Oje

Avantajlı Fiyatıyla Pastel 119 Numara Oje

Pastel markasının 119 numara oje ürünü uygun fiyat ve kalıcılığı sayesinde müşterilerin ilgi odağında yer alır. Bu iki etmen bir arada olduğu zaman performans fiyat dengesi kurulur. Pastel 119 oje fiyat her bütçeye hitap eden bir üründür. Üstün kaliteye sahip boya pigmentleri ve uzun süre kalıcılığı sayesinde size eşsiz bir deneyim sunar. Ürünün kalın fırça yapısı sayesinde rahat bir sürüm deneyimi elde edebilirsiniz. Pastel 119 oje kendinizi ve zevklerinizi ön plana çıkarmak için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Pastel 119 oje kullananlar ürünün sunduğu tüm imkanları avantajlı fiyatlarla elde eder. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için yorumlar ve görsellere bakarak fikir edinebilirsiniz. Ürünü kullananların paylaştığı yorumlar karar verme aşamasında yardımcı olur. Oje koleksiyonunuza yenisini eklemek isterseniz Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.