Pastel Nude Oje - Nail Polish No 756 Princess 8690644077562

62 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,50 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
67,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Nude Oje - Nail Polish No 756 Princess 8690644077562

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bigstores Satıcı Ünvanı: ÇAKILFARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0221118006100001 Vergi Kimlik Numarası: 2211180061
    Bu ürün Bigstores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Pastel Nude Oje - Nail Polish No: 756

Oje ürünlerinde kullanılan doğal renkler temiz bir görünüm sunar. Her kıyafet ile uyum sağlayan nude renkler, seçim yaparken zorluk yaşatmadığı için zaman kazandırır. Pastel Nude oje Nail Polish No Polish No 756, tırnak yapısı ve rengine göre farklılık gösterebilen yumuşak bir pembe ton verir. Müşteriler tarafından severek kullanılan nude renk, oje koleksiyonunda bulunması gereken tonlar arasındadır. Büyük boyuttaki fırça kalınlığı sayesinde ideal bir ölçüye sahip olan ürünün sürümü kolaydır. Ürün kapağının üst kısmında kodu ve adı yazdığı için sürüleceği zaman diğer şişeler arasından bulunması kolaydır. Pastel Nude oje 756 koduyla sunulur. Yoğun yapısı sayesinde her katta rengini belli eden ürün müşteriler tarafından beğeni toplar. Ürünün kalın yapılı fırça tasarımı ile temiz bir bitiş yakalayabilirsiniz.

  • Kullanışlı renk
  • Pratik aplikatör
  • Besleyici bakım

Doğal Görünümlü Pastel Nude Oje 756

Doğal Görünümlü Pastel Nude Oje 756

Doğal görünüme sahip ojeler, sürüm ve kullanım kolaylığı nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Doğal renkler diğer renk seçenekleri ile rahatlıkla kombin edilebilir. Nude renklere sahip ojeler, sürerken taşma problemini sorun olmaktan çıkarır. Ayrıca kullanım sırasında temiz bir görüntü sağlar. Pastel Nail Polish No Polish No 756, Nude serisinin açık pembe tondaki bir modelidir. Açık renkli oje koleksiyonunda bulunması gereken bir parça olan ürünün kullanımı kolaydır. Oje sürerken ilk katı uyguladıktan sonra ikinci kat uygulanabilir. Bu sayede yoğun ve temiz bir ton elde edilir. Bu ürün, oje renklerinde sadeliği tercih edenler için ideal seçeneklerden biridir. Ürünün kalın fırçası sayesinde az hamle sayısıyla sürülmesi mümkündür. Böylece pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Şık ve kullanışlı olan bu renk tonunu her ortamda her kıyafetle kullanabilirsiniz.

Pastel Nail Polish No Polish 756 Özellikleri

Pastel Nail Polish No Polish 756 Özellikleri

Nude tonların zamansız kullanılabilme imkanı sayesinde güzellik ve moda dünyasında büyük önemi vardır. Pastel Nail Polish No Polish 756 kodlu ürün etkileyici ve sade renk tonu ile sıklıkla tercih edilir. Ürün kalın bir aplikatöre sahiptir. Formülünün yoğun örtücü yapısı, kaliteli içeriğinden kaynaklanır. Tırnak ve el güzelliğini ortaya çıkaran ürün, sağlığa zararlı olan toluene, paraben, camphor, formaldehyde resin gibi zararlı maddeleri ve hayvansal kaynaklı hammaddeleri içermez. Cruelty Free etiketi olan ürün vegan içerikler ile tasarlanır. Doğallığı ve sadeliği temsil eden renk tonu ile romantik bir görünüm sunar. Ürün, nude makyaj serisinde bulundurmak için uygun bir renk tonuna sahiptir. Pastel Nude oje 756 kullananlar ürünün rengi ile ilgili beğenilerini dile getirir. Doğal ve zarif tırnak görünümü için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Pastel Nude Oje 756 Fiyat ve Kampanyaları

Pastel Nude Oje 756 Fiyat ve Kampanyaları

Pastel Nude oje 756 fiyat aralıkları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sağlığa zararlı kimyasal kullanılmadan tasarlanan ürün hayvansal hammadde içermediğinden vegan yaşam tarzını benimseyenler için uygundur. Günlük kullanım ve özel günler için rahatlıkla tercih edilebilen bu ürün, doğal rengiyle birçok kıyafete ve ortama uyum sağlar. Tırnaklarda dikkat çeken zarif görünümü ile geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Ellerin ve tırnakların, hem temiz hem de bakımlı görünmesini sağlayan doğal rengi ile pratik bir kullanıma sahiptir. Tek kat ve üzeri uygulama olanağı bulunan oje kalın fırçası sayesinde kolay sürülür. Temiz bir içeriğe ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Müşterilere sunulan avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanabilir, Pastel Nude oje 756 yorum ve değerlendirme puanlarını inceleyebilirsiniz.