Pastel Matte Eyeliner - Mat Göz Kalemi 330 1.20 G

145 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
164,48 TL
Kurumsal Fatura
176,12 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,33 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Matte Eyeliner - Mat Göz Kalemi 330 1.20 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meggy Kozmetik Satıcı Ünvanı: MKD PERAKENDE VE İNTERNET MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622068340000012 Vergi Kimlik Numarası: 6220683400
    Bu ürün Meggy Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Matte Eyeliner - Mat Göz Kalemi 330 1.20 g

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Görünüm Mat
  • Tip Asansörsüz
  • Renk Yeşil
  • Boy Orijinal Boy
  • RGB #48983A
Geri Bildirim Ver

Pastel Suya Dayanıklı Metalik Göz Kalemi - Eyeliner No: 330

Makyaj ürünleri arasında pratik kullanımı ile öne çıkan göz kalemleri kısa sürede etkileyici görünüm kazanmaya yardımcı olur. Özel olarak üretilen yapıdaki suya dayanıklı kalemler ise havuz, deniz gibi ortamlarda hoş görünmeye yardımcı olur. Pastel suya dayanıklı metalik göz kalemi eyeliner no: 330 ile yağmurlu havalarda da kusursuz göz makyajına sahip olmak mümkündür. Müşteriler sadece bu ürünü kullanarak zahmetsiz güzelliğe ve bakımlı görünüme rahatlıkla erişilebilir. Bulaşmayan güçlü formüllü Pastel waterproof göz kalemi göze zarar vermeyen özel içeriğe sahiptir. Çıkarması kolay ve zahmetsizdir. Waterproof ürünler için özel olarak üretilen makyaj çıkarıcıları tercih edebilirsiniz. Koyu renkli ve dikkat çeken bakışlar için göz kapağının üst ve alt kısımlarına uygulayabilirsiniz.

  • Özel dayanıklı formül
  • Uzun süre kullanma imkanı
  • Ekstra siyah renk

Suya Dayanıklı Pastel Göz Kaleminin Öne Çıkan Özellikleri

Suya Dayanıklı Pastel Göz Kaleminin Öne Çıkan Özellikleri

Günlük makyajlarda tek başına da kullanabileceğiniz Pastel metalik göz kalemi daha yoğun makyaj yapmak istediğiniz özel günlerde de rahatlıkla tercih edilebilir. Derin ve göz alıcı bakışlar için üst ve alt göz kapağının içine uygulayarak dağıtabilirsiniz. Dağıtma işlemi dumanlı stilde bir makyaja sahip olmanızı mümkün kılar. Pastel suya dayanıklı metalik kalem akmayan ve bulaşmayan yapısı sayesinde gün boyu size eşlik eder. Makyajınızı defalarca tazeleme ihtiyacı hissetmeden saatlerce kullanabilirsiniz. Kolayca dağılır, yumuşakça sürülür, özel hipoalerjenik yapısı sayesinde herhangi bir alerji ya da hassasiyet oluşmadan kullanılır. Sıvı ya da mendil çeşitli makyaj temizleme ürünleri yardımı ile kolayca çıkarabilirsiniz. Her kadının makyaj ürünleri arasında bulundurmak isteyeceği temel ürünlerden biri olan göz kalemlerini açacak yardımı ile açarak kalem ucunu yenileyebilirsiniz.

Işıltılı Pastel Metalik Göz Kalemi Fiyatları

Işıltılı Pastel Metalik Göz Kalemi Fiyatları

Suya ve neme dayanıklı uzun süre kalıcı formülüyle vazgeçilmez makyaj ürününüz haline gelecek Pastel suya dayanıklı göz kalemi sayesinde gün boyu makyaj tazeleme ihtiyacı duymazsınız. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde istenilen çekici bakışlara sahip olmak Pastel göz kalemleri ile oldukça kolaydır. Pastel metalik göz kalemi fiyatları ürün gramajı ve içerik özelliklerine göre belirlenir. Yoğun renkler sayesinde tek sürüşte canlı bir makyaja ulaşmanızı sağlar. Waterproof özelliği sayesinde ürünü başka bir kalem ya da toz farla sabitlemeye gerek kalmaz. Uzun süre uygulandığı haliyle sabit kalır. Kirpik diplerine içten ya da dış kısımlardan uygulayabilirsiniz. Kalem göz kapağının üzerine eyeliner olarak da çekebilir. Üzerine ya da altına far uygulayabilirsiniz. Kalemler kolayca açılır ve ucu ilk günkü gibi kolay sürüm sağlar.

Pastel Metalik Göz Kalemi ile Kusursuz Makyajlar Yapın

Pastel Metalik Göz Kalemi ile Kusursuz Makyajlar Yapın

Pastel teknolojinin sağladığı yeni imkanlarla işlevsel göz kalemini müşterilerine sunar. Kadife yapısıyla kolayca sürülen bulaşma yapmayan Pastel göz kalemi ile gözlerinizi vurgulayarak dikkat çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Bütün gün çıkmadan ve bozulmadan uygulandığı haliyle kalması suya dayanıklı kalemleri vazgeçilmez kılar. Küçük göz yapısına sahip kişiler kalemi kirpik diplerine dıştan uyguladığında gözlerini daha büyük gösterebilir. Kalemi yüz yapınıza ve ulaşmak istediğiniz etkiye göre farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Ürünü far fırçası yardımıyla uygulayabilir ya da dağıtmak için de farklı fırçalardan yardım alabilirsiniz. Fırçalar ya da parmak uçlarınızla gerçekleştirdiğiniz dağıtma işlemi bakışları derinleştirerek dumanlı görünüme ulaşılmasını sağlar. Metalik yapıdaki kalem bakışları sıradanlıktan kurtarır, göz alıcı ve kusursuz bir etki yaratır. Canlı ve yoğun yapısı ile uzun süre kullanabileceğiniz Pastel suya dayanıklı kalemi Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Pastel göz kalemi yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.