Pastel Liquid Concealer - Likit Hata Örtücü 103 Peach 7 ml

132 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
139,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Liquid Concealer - Likit Hata Örtücü 103 Peach 7 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEPE STORE Satıcı Ünvanı: TEPE E-TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0839115924700001 Vergi Kimlik Numarası: 8391159247
    Bu ürün TEPE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Liquid Concealer - Likit Hata Örtücü 103 Peach 7 ml

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Hafif
  • Form Sıvı
  • Renk Bej
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

Pastel Likit Kapatıcı - Profashion Liquid Concealer No: 103 Peach 7 ml

Kapatıcı çeşitleri; göz altında oluşan koyu halkalar ya da yüzde çıkan küçük sivilce, leke, kızarıklık gibi gizlemek istediğiniz noktaları kapatmak için birebir ürünlerdir. Pastel likit kapatıcı - Profashion liquid concealer no 103 peach 7 ml kapatıcı; cildinize doğal bir görünüm kazandırır. Ayrıca aydınlatıcı olarak da kullanabileceğiniz bu ürünü günlük makyajınızı yaparken rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Şeftali tonlarında doğal bitişli olan liquid kapatıcı, yapısı gereği yoğundur. Bu sebeple cildinize tek kat sürerek kapatma imkanı sunar. Hem gündüz hem de gece makyajında rahatlıkla tercih edebileceğiniz Pastel liquid concealer 103 numara kapatıcı rahat kullanım olanağıyla da beğeni kazanır. Dikkat çeken bu ürünü kapatıcı şeklinde ya da cilt tonunuza göre daha aydınlatıcı olarak kullanıp makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

  • Doğal görünüm
  • Günlük kullanıma uygun
  • Hafif ve ince yapılı

Pastel Concealer 103 Kullanımı

Pastel Concealer 103 Kullanımı

Pastel likit kapatıcı, sıvı bir formdadır. Ergonomik fırçası sayesinde cilde direkt olarak uygulanabilir. Göz altında oluşan koyu halkaları gizlemek ya da ciltteki dengesiz renk tonunu eşitlemek için kullanabileceğiniz bu seçenek, hafif yapısıyla makyajınıza yardımcı olur. Pastel concealer 103 kapatıcıyı günlük olarak kullanabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde çizgilere dolmaz. Böylece doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Bu etkiyi artırmak için uygulama yaparken concealer fırçası ya da sünger kullanabilirsiniz. Sünger ile oldukça hassas göz altlarınıza ürünü yedirebilirsiniz. Süngeri hafif nemli kullanmak ve kapatıcıyı uygulamadan önce yüzünüzü de iyice nemlendirmek daha düzgün bir görüntüye kavuşmanızı yardımcı olur. Pastel Profashion liquid concealer no 103 kapatıcınızı aydınlatıcı olarak kullanmak için ürünü elmacık kemiği üstüne, kaş kemiği altına ve gözlerin iç tarafına kolayca uygulayabilirsiniz.

Pastel Concealer Kapatıcı No: 103 Peach Avantajları

Pastel Concealer Kapatıcı No 103 Peach Avantajları

Pastel likit kapatıcı no 103 peach şeftali tonlarında olduğundan göz çevresini aydınlatmak için birebirdir. Yüzünüzün kalan kısmında da hafif ve ince bir concealer uygulaması yapmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda günlük makyajınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Kolay uygulanabilen ve noktasal olarak kullanmaya uygun fırçaya sahiptir. Kuru ya da hassas ciltler için bu anlamda avantaj sunar. Ürünü cildinize dağıtırken tampon hareketlerle sürmek, doğal bir etki bırakma noktasında daha iyi sonuç verir. Pastel concealer 103 kullananların cilt rengi ve tipine göre deneyimleri karar verme aşamasında size fikir verebilir. Ürün, cildinizden daha açık tonda ise aydınlatıcı etki için kullanabilirsiniz. Cilt tonunuza uygun ise concealer olarak uygulamayı tercih edebilirsiniz. Teninize uygun olan kapatıcıyı bulurken boyun bölgenize veya makyajsız yüzünüze uygulayarak deneme yapabilirsiniz.

Pastel Liquid Concealer 103 Fiyatları ve Yorumları

Pastel Liquid Concealer 103 Fiyatları ve Yorumları

Pastel concealer 103 fiyatları farklı bütçelere uygun fırsatlarla karşınıza çıkar. Yoğun etkisiyle göz altlarınızı aydınlatmada uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün olarak büyük beğeni kazanır. Ürünü, yüzünüzün farklı bölgelerinde kullanarak doğal bitişli bir makyaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Likit yapıda oluşu sayesinde fırçası ile göz altlarına V şeklinde içten dışa doğru uygulandığında koyu halkaları kolayca kapatır. Yüzünüzdeki diğer lekeli bölgeleri de kapattıktan sonra makyajınızın kalan işlemlerini yaparak ürünü cildinize sabitleyebilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde gün boyunca kullanabilirsiniz. Gece ya da gündüz makyajında tercih edebileceğiniz ürünü şeftali tonlarındaki allık ve rujla destekleyebilirsiniz. Ürünü sahip olanların değerlendirmelerini Pastel concealer 103 yorumları aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Kapatıcının ciltte nasıl bir etki bıraktığını görüp merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Trendyol ile ürünü kapsamlı biçimde inceleyip kendi cilt tipinizi ve tonunuzu göz önünde bulundurup sipariş oluşturabilirsiniz.