Pasta1001 Döküm Tartolet Kurabiye Kalıbı

998 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Pasta1001 Döküm Tartolet Kurabiye Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GeldHaus Satıcı Ünvanı: MERT SENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610269069
    Bu ürün GeldHaus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Döküm Tart Kalıbı (7 Gözlü) Kalıp Çap: 5 cm Derinlik 2,5 cm Isıya dayanıklı ahşap saplı Döküm üretimdir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Pasta1001 Döküm Tartolet Kurabiye Kalıbı

Bazı yiyeceklerin bütün esprisi sunumundadır ve lezzet sırrı da pişirme yönteminde saklıdır. Yumuşak dokulu bir kurabiye üzerine sıkılan krema ve onun da üzerine eklenen mevsim meyveleri ile hazırlanan tartolet de bu yiyeceklerden biridir. Misafir davetleri için lezzetli bir ikramlık olan tartolet yapımında özel bir aparat gereklidir. Çocuklu evlerde de sık pişirilen bu tatlı için ihtiyaç duyacağınız tartolet kurabiye kalıbı kullanışlı olmalıdır. Pasta 1001 tarafından üretilen bu kalıp, hazırlık aşamasında sizi ayrı kaplarla uğraşarak zaman ve efor kaybetme derdinden kurtarır. 7 hazneli olan bu model ile aynı anda birçok porsiyon hazırlayabilir ve işlerinizi kısa sürede yetiştirebilirsiniz. Akışkan olan tartolet hamurunun yanmayan ve yapışmayan bir materyal içinde pişmesi çok önemlidir.

  • Yanmaz yapışmaz döküm materyal
  • Çok hazneli tasarım
  • Pratik ve kolay kullanım

Pasta1001 Döküm Tartolet Kalıbı Özellikleri

Pasta1001 Döküm Tartolet Kalıbı Özellikleri

Pasta1001 döküm tartolet kurabiye kalıbı ısıya karşı yüksek mukavemetli ahşap sap ile üretilir. Elinizi yakmayan bu ahşap sapın form ve uzunluğu ergonomiktir. Kapaklı olan bu tasarımın kolay kullanılmasını sağlayan saplar, yıkanırken su ve deterjanla temas ettiğinde bozulma gibi olumsuz etkilere karşı özel olarak geliştirilir. Bulaşık makinesi deterjanları agresif kimyasallar oldukları için döküm ürünü, elde yıkamanız tavsiye edilir. Modeldeki her bir hazne 5 cm çapında ve 2,5 cm derinliğindedir. Bu modelin avantajlı tarafı elektrik tüketimi yapmaması ve indüksiyon dahil her tip ocağın üzerinde kullanılabilir olmasıdır. Kısık ateş üzerinde ağır pişen hamur harcınız istediğiniz kıvamda lezzetle pişer. Standart ölçülerde olan bu kalıpla farklı tarifleri de deneyebilir ve yapışmaz özelliğinden faydalanabilirsiniz. Kendinizi profesyonel bir aşçı olarak görebileceğiniz birbirinden leziz yiyecekler hazırlayabilirsiniz.

Pasta1001 Döküm Tartolet Kalıbı Fiyatı ve Avantajları

Pasta1001 Döküm Tartolet Kalıbı Fiyatı ve Avantajları

Ev ekonomisi konusunda hassas olan müşteriler tasarruf sağlayan ürünlere karşı ilgilidir. Hem elektrik tüketimini düşürmek hem de pratiklik kazanmak isteyen herkes evde veya işyerinde bu ürünün sunduğu avantajlardan faydalanabilir. Pastane veya kafe gibi işletmelerde de kullanılan bu ürünle kusursuz kıvamda tartolet pişirmeniz mümkündür. Birinci sınıf kaliteli döküm materyal ile tasarlanan bu ürün beklentilerinizi karşılamayı vadeder. Pasta1001 döküm tartolet kurabiye kalıbı fiyatı uzun vade kullanabileceğiniz bir ürün açısından değerlendirildiğinde oldukça uygun bir aralıktadır. 7 bölmesi olan modelin size kazandıracağı fazladan zaman ve iş gücü de olumlu yanları arasındadır. Bu kalıbı kullanarak kısa sürede birçok porsiyon hazırlayabilir ve kalabalık misafirlerinize ya da ailenize şık sunumlar yapabilirsiniz. Mutfak tecrübenizi katlayacak olan tartolet kalıbı sayesinde kusursuz bir masa hazırlayarak ikramlıklarınızı keyifle paylaşabilirsiniz.

Pasta1001 Döküm Tartolet Kalıbı Yorumları Trendyol’da

Pasta1001 Döküm Tartolet Kalıbı Yorumları Trendyol’da

Pasta1001 döküm tartolet kurabiye kalıbı yorumları ağırlıklı olarak çok olumlu yöndedir. Ürünü ilk kez kullanan müşteriler birkaç denemeden sonra hemen alıştıklarından ve rahatlıkla verimli sonuçlar aldıklarından bahseder. Ürüne verilen değerlendirme puanları da materyal kalitesini ve ergonomik yapısını kanıtlar niteliktedir. Çeyiz hazırlığı yapan müşteriler için önemli bir detay olan bu kalıbı isterseniz kendi eviniz için alabilir isterseniz yeni evlenecek yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Yeni ve farklı yemek tarifleri denemeyi sevenler için ideal bir alternatif olan bu ürünle kendi tarifinize göre sunum yapabilirsiniz. Tatlı yerine tuzlu harç hazırlayabilir, kahvaltılık malzemelerle süsleyerek kanepe tarzı ikramlıklar sunabilirsiniz. Bu model hem şık bir görünüme sahiptir hem de sağlam ve dayanıklıdır. Ürünün müşteri yorumlarını, değerlendirme puanlarını ve fiyatlarını inceledikten sonra kolay ödeme sisteminden faydalanarak güvenle sipariş oluşturabilirsiniz.