3
Panel Radyatör Aksesuarları kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

PartiAsya Radyatör Petek Boru Gizleme Aparatı Beyaz (16 Cm Uzunluk, Pex Boruya Uygundur)

25 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PartiAsya Radyatör Petek Boru Gizleme Aparatı Beyaz (16 Cm Uzunluk, Pex Boruya Uygundur)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PartiAsya Satıcı Ünvanı: TUBA YAZICIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380246615
    Bu ürün PartiAsya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN DETAYI: Uzunluk: 16 cm Alt taban çapı: 7 cm Üst boru iç çapı: 1,8 cm Kullanılan plastik malzeme kalınlığı: 3 mm Mobil borulu tesisata uygundur. Folyolu ve kompozit borulu tesisata uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Boru Gizleme Aparatı
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

PartiAsya AS-BYZ6 Beyaz Radyatör Petek Boru Gizleme Aparatı

PartiAsya radyatör petek boru gizleme aparatı plastik beyaz, oldukça kullanışlı bir ürün olarak ön plana çıkar. Radyatör ve petek borularının gizlenmesine olanak sağlar. Bu ürün, işlevsel özellikleri sayesinde evlerde ve ofislerde sıkça tercih edilir. Dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanıma uygun olduğunu kanıtlar. Sağlam malzemelerden imal edilir. İdeal ölçüleri sayesinde pek çok radyatör ve petek borusuna kolayca uyum sağlar. Boruların oluşturduğu görüntü kirliliğinin etkili bir şekilde önüne geçer. Böylece tesisatların daha şık görünmesi zahmetsizce sağlanır. Söz konusu ürün, pratik biçimde monte edilir. Hafif yapısı sayesinde kurulum aşamasında herhangi bir zorluk çıkarmaz. PartiAsya plastik beyaz radyatör petek boru gizleme aparatının öne çıkan bazı özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Renk: Beyaz
  • Uzunluk: 16 cm
  • Alt Taban Çapı: 7 cm

Parti Asya Petek Boru Gizleme Aparatının Özellikleri

Parti Asya Petek Boru Gizleme Aparatının Özellikleri

PartiAsya plastik beyaz radyatör petek boru gizleme aparatı, avantajlı özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker. Ürün, birbirine pratik şekilde monte edilebilen 2 parça hâlinde satışa sunulur. Parçaların iç kısmında küçük çentikler yer alır. İki parçayı karşı karşıya getirdiğinizde çentikler birbirine sabitlenir. Aparatlar birleştiğinde ise borunun etrafı sarılır. Radyatör çıkışındaki boru görüntüsünü şık bir şekilde gizler. Bu ürünün uzunluğu 16 cm'dir. Farklı radyatör borularına ölçü noktasında uyum sağlar. Kullanım alanına bağlı olarak boyunu kısaltmak mümkün olur. Kıl testere kullanarak boy ölçüsünü radyatör çıkışına göre kesebilirsiniz. PartiAsya radyatör petek boru gizleme aparatı, çap ölçüleriyle de işlevsel olduğunu kanıtlar. Aparatın alt taban çapı 7 cm ölçüsünde tasarlanır. Üst boru çapı ise 1,8 cm'dir.

Parti Asya Beyaz Radyatör Boru Gizleme Aparatı Ne İşe Yarar?

Parti Asya Beyaz Radyatör Boru Gizleme Aparatı Ne İşe Yarar?

PartiAsya plastik beyaz radyatör petek boru gizleme aparatı, son derece kullanışlı bir üründür. Özellikle ev ve ofis gibi alanlarda işlevsel özellikleri sayesinde sıkça tercih edilir. Radyatör ve petek boruları, görüntü açısından çoğu kişi için rahatsız edici olur. Bilhassa dekorasyonun önemli olduğu alanlarda bu durum için çözüm aranır. Petek radyatör boru gizleme ürünü tam da bu noktada kullanıcıların yardımına yetişir. Boru etrafını güvenli bir şekilde sarar. Birbirine sabitlenen parçalar boruları tamamen kamufle eder. Söz konusu ürün beyaz renkli tasarımı sayesinde geniş kullanım alanına sahiptir. Beyaz radyatör ve petekler ile uyum içinde kullanılır. Radyatöre bağlı bir parça gibi görünmeyi etkili bir şekilde başarır. PartiAsya plastik beyaz radyatör petek boru gizleme aparatı, ideal ölçüleri sayesinde hemen her tesisata kolaylıkla eşlik eder.

Parti Asya Beyaz Petek Boru Gizleme Aparatı Kaliteli midir?

PartiAsya plastik beyaz radyatör petek boru gizleme aparatı, güncel üretim teknolojileriyle geliştirilir. Dayanıklılık noktasında beklentileri fazlasıyla karşılar. İmalatında yüksek kaliteli plastik malzemeler kullanılır. Materyal; sıcaklık ve nem gibi durumlara karşı dirençlidir. Dolayısıyla tesisatın borularını gizlemek için güvenle tercih edilir. Estetik tasarımı sayesinde kullanıldığı alana şık ve sade bir görünüm kazandırır. Söz konusu aparat, uzun yıllar boyunca randıman almanız için oldukça elverişli bir yapı sunar. Kalitesi sayesinde mobil borulu tesisatlarda güvenle tercih edilir. Bu ürün, kompozit borulu ve folyolu tesisatlarda kullanıma uygun değildir. PartiAsya radyatör petek boru gizleme aparatı plastik beyaz yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların tecrübelerini yansıtır. Yorumlara göz atarak aparat hakkındaki görüşlere ulaşmak mümkündür. Siz de radyatör tesisatlarının daha estetik ve şık görünmesi için bu kullanışlı ürünü satın almak isterseniz Trendyol'un fırsatlarından yararlanabilir, siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.