Parti Dolabı 5 Adet Şaka Sakızı Boyalı Sakız

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
74,72 TL

Ürün Bilgileri

Parti Dolabı 5 Adet Şaka Sakızı Boyalı Sakız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parti Dolabı Satıcı Ünvanı: SEO BİLİŞİM İNTERNET HİZMETLERİ REKLAM TANITIM ORG.TAS.MÜH.OYUNCAK ŞİŞME ÜRÜNLER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761049482700019 Vergi Kimlik Numarası: 7610494827
    Bu ürün Parti Dolabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurbanımıza verdiğimizde kurbanımız hiç bir tad değişikliği fark etmeden ağzının boyandığının farkına varmayacaktır.
  • Mavi Gıda boyası olduğundan her hangi bir yan etkisi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Parti Dolabı 5 Adet Boyalı Şaka Sakızı Trendyol'da!

Eğlence malzemelerinden biri olan Parti Dolabı 5 adet mavi dil boyayan şaka sakızı, zararsız ürünler arasında yer alır. Sevdiklerini şakalarla eğlendirmek isteyenlerin tercihi olan sakızlar, gıda boyalarıyla renklendirildiği için çiğneyen kişinin dilinde renk bırakır. Genellikle ikram edilerek sunulan bu sakızların dilde renk bıraktığı çiğnenmeden önce anlaşılmaz. Bu sayede birçok kişiye şaka yapmayı mümkün kılar. Tadında da bir farklılık olmadığı için çiğneyen kişi, sakızın şaka ürünü olduğunu kolay kolay anlamaz. Standart şekerli sakız ambalajına sahip olan ürünün öne çıkan bazı nitelikleri şöyledir:

  • Paket içeriği: 5 adet
  • Mavi renkli
  • Zararsız boya içerir.

Parti Dolabı Mavi Dil Boyayan Şaka Sakızının Özellikleri Nelerdir?

Parti Dolabı Mavi Dil Boyayan Şaka Sakızının Özellikleri Nelerdir?

Parti Dolabı 5 adet boyalı şaka sakızı, herkesin eğlenmesini sağlayan özelliğe sahiptir. Hem sakızı çiğneyen kişinin hem de şakayı yapan bireyin karşılıklı eğlenmesini sağlar. Keyifli vakit geçirmeye imkân veren üründe kullanılan gıda boyası, pek çok farklı yiyeceğe güvenle katılan zararsız bir maddedir. Bu sayede Parti Dolabı 5 adet mavi boyalı şaka sakızını kime isterseniz ikram edebilir ve anın tadını çıkartabilirsiniz. Birlikte geçirilen keyifli aile akşamları için de vazgeçilmez bir eğlence aracı olan bu şaka malzemesi, çocukların kullanımına da uygundur. 5 adet olarak gönderilen bu ürün, birden fazla kişiye aynı anda şaka yapmak için idealdir. Mavi dış kâğıdı ile ilgi çeken ürün, şekerli tadı ile keyifli bir tüketim sunar. Tek seferde tüketime uygun olan ürün, normal bir sakız büyüklüğündedir.

Parti Dolabı Mavi Dil Boyayan Şaka Sakızı Ne İçin Kullanılır?

Parti Dolabı 5 adet mavi dil boyayan şaka sakızı, kişileri eğlendirmek amacıyla kullanılır. Sakız gibi beklenmedik bir ürünle şaka yapmayı mümkün hâle getirir. Böylece karşınızdaki kişiyi rahatça şaşırtmayı başarabilirsiniz. Hem arkadaş ortamlarında hem de aile içinde herkesin neşeli vakit geçirmesini sağlayan bu ürün pek çok kişinin ilgisini çeker. Parti Dolabı 5 adet mavi dil boyayan şaka sakızı, stresli bir anda çocukları eğlendirmeye olanak tanır. Aynı şekilde bu ürünü keyifsiz bir ortamda havayı yumuşatmak için kullanabilirsiniz. Sağlığa zararlı boya içermediğinden güvenle kullanılan bu ürün, herkesin severek tükettiği bir atıştırmalıktır. Dış paketinden ürünün dil boyayan türde bir sakız olduğu anlaşılmadığı için şaşırtıcı sürprizler yapmaya olanak tanır.

Parti Dolabı Mavi Dil Boyayan Şaka Sakızı Nasıl Kullanılır?

Parti Dolabı 5 adet mavi dil boyayan şaka sakızını dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Küçük ebatları sayesinde çantaya, kalemliğe ya da kıyafetlerin cebine rahatlıkla sığabilir. Böylece kolay taşınması mümkün olur. Bu ürün, farklı şekillerde kullanıma uygundur. Şaka yapmak yerine düzenlenen kimi oyunlarda kaybedenlere ceza olarak verilebilir. Böylece arkadaş ortamına eğlence katar. Aynı zamanda bir oyunun ana malzemesi olarak kullanılabilir. Normal sakızlarla birlikte bir poşete alınarak herkesin bir tane seçmesi sağlanabilir. Bu tür oyunlarda hem şaka sakızını seçen kişi hem de diğer bireylerin eğlenmesi mümkün olur. Eğer siz de şakacı yönünüzle ön plana çıkmak ve eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce kullanıcıların görüşlerini okumak için Parti Dolabı 5 adet mavi boyalı şaka sakızı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde şaka fikirleri edinebilir, ayrıca kullanım önerileri hakkında bilgi alabilirsiniz. Siz de bu şaka malzemesini Trendyol'dan kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.