Paraf Yayınları Paraf Tyt Türkçe Soru Kütüphanesi

222,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paraf Yayınları Paraf Tyt Türkçe Soru Kütüphanesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dinamik Kırtasiye Spor Malzemeleri Gıda Satıcı Ünvanı: DİNAMİK KIRTASİYE SPOR MALZEMELERİ GIDA TEKSTİL TEMİZLİK MOBİLYA KUY.BİLG.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297106520900001 Vergi Kimlik Numarası: 2971065209
    Bu ürün Dinamik Kırtasiye Spor Malzemeleri Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PARAF YAYINLARI TYT SORU KÜTÜPHANESİ TÜRKÇE

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi GYS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gilbert Delahaye
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Paraf Yayınları Paraf TYT Türkçe Soru Kütüphanesi

Öğrencilerin gelecekteki meslekleri için tercih yapmalarına olanak tanıyan üniversite sınavında puan sıralaması kullanılan kaynak kitaplarla bağlantılıdır. Sınava hazırlanırken kullanılan test, deneme ve konu anlatımı kitaplarının sınava hazırlanan öğrenciye olumlu katkısının fazla olması önemlidir. Sınavda bazı derslerden çıkan soruların soru sayısı olarak ortalaması yüksektir. Bu durum, sınav sonuç belgesindeki puana ve başarı sıralamasına etki eder. Örneğin, TYT denilen Temel Yeterlilik Sınavı Türkçe ve Matematik soru sayısı bakımından önceliklidir. Paraf Yayınları Paraf TYT Türkçe Soru Kütüphanesi bu sınava hazırlanmak için tercih edilebilir. ÖSYM tarzında hazırlanan sorularıyla, sınav sorularına hazırlık yapmanıza katkı sunar. Öğretmenler tarafından hazırlandığından, doğru noktalara dikkat çeker. Ürünün özellikleri aşağıda sunulmuştur;

  • Video çözümler
  • Ünite ölçme ve Meb kazanım testleri
  • Mobil kütüphane ve akıllı tahta özelliği

Paraf Yayınlar ile TYT Türkçe’ye Eksiksiz Hazırlık

Paraf Yayınlar ile TYT Türkçe’ye Eksiksiz Hazırlık

Öğrenciler sınava hazırlanırken eksik konularının kalmasından bazı soru tiplerini bilmemekten endişe duyarlar. Bu sebeple sınavda çıkacak tüm konuların tek tek ele alındığı kitapları öncelikli tercih ederler. Ünitelerin ayrı bölümler olarak ele alındığı ve ünite sonlarında ölçme testlerinin bulunduğu Paraf TYT Türkçe kitabı, sınava hazırlanan kişilerin beklentilerine cevap verir. Paraf Yayınları TYT Türkçe bölümlere ayrılan Türkçe konu başlıklarının her birine ayrı testlerle bilgi ölçümü yapar. Bunun yanında bölümlerin birbiri ile bağlantılı olan konu sorularının bulunduğu karma testler içerir. Genel tarama testleri ile bütün konularda eksik kalmış ya da yanlış öğrenilmiş noktaların düzeltilmesine fırsat tanır. Ayrıca sınavlarda en çok çıkan soruların üstünde durarak, tuzak denilen sorulardan öğrencileri korumayı hedefler. Anlaşılmayan soruları detaylı şekilde inceleyebilmek ve tam olarak öğrenmek için sunulan video çözüm seçeneği de öğrencilere büyük avantaj sağlar.

Kütüphane Kapsamında Tek Kitap

Kütüphane Kapsamında Tek Kitap

Paraf Türkçe Soru Kütüphanesi olarak sunulan kitap, 500’den fazla sayfasıyla, donanımlı bir kaynaktır. Ayrıca mobil kütüphane özelliğinin bulunmasıyla, kod okutularak mobil cihazlardan ulaşıma da imkan tanır. Evinizde, kütüphaneye gitmeye gerek kalmadan birden fazla kaynağa erişmeniz mümkün olur. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan, lise öğrencilerinin kazanımları edinme düzeylerini tespit eden testler içerir. Bu testlere MEB kazanım testleri adı verilir. Ayrıca eve okul rahatlığı getiren akıllı tahta özelliği de bu kitapta yer almaktadır. Akıllı tahtaya yazı yazmaya olanak sağlayan ve çözümlerin daha iyi anlaşılmasını kolaylaştıran bu özellik, üniversite sınavına hazırlanmakta olan kişiler için tercih sebebidir. Başlıklara ayrılan konuların her biri ile ilgili yeterli miktarda soru sayısı ve bu soruların kaliteli, ince düşünülmüş ve öğretici olması öğrencinin gelişimine katkı sağlar.

Üniversiteye Hazırlıkta Doğru Kaynak Kitap Seçimi

Üniversiteye Hazırlıkta Doğru Kaynak Kitap Seçimi

Her öğrencinin hayali olan bir meslek bulunur. Bu mesleğe ilk adımı atmasına kolaylık sağlayacak ve onu mesleğe hazırlayarak bilgilerini geliştirecek üniversite bölümünü kazanması önem taşır. Öğrencinin sınavda istenilen başarıyı elde etmesi için belli sayıda soruyu doğru çözmesi gerekir. Ayrıca zamanın iyi kullanılması için soru tiplerini tanıması ve hızlı olması önemsenir. Paraf TYT Türkçe Soru Kütüphanesi soru sayısının fazla ve soru tarzlarının çeşitli olması sebebiyle, bu kitapla sınava hazırlananlara kolaylık sağlar. Trendyolda ürün değerlendirmesine yazan kişiler, soruların anlaşılabilirliğini, içeriğini ve kalitesini yeterli bulduklarını belirtir. Üniversiteye hazırlıkta güvenilir kaynak kitap seçimi yapmak için kitabı alanların yorumlarına bakabilirsiniz. Üniversiteyi kazanmış kişilerin hangi kitaplarla çalıştıklarını bu şekilde öğrenebilirsiniz. İndirim fırsatlarını ve özel kampanyaları takip ederek siz de uygun fiyata bu soru kütüphanesini edinebilirsiniz.