PARADOX Hırsız Alarm Sistemi Set-1

6.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.3
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.550 TL

Ürün Bilgileri

PARADOX Hırsız Alarm Sistemi Set-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Data Güvenlik Satıcı Ünvanı: AYHAN YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9340370832
    Bu ürün Data Güvenlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paradox Alarm Set-1 İçeriği
  • - 1 Adet Sp 4000 Alarm Kartı ve Metal Panel Kutusu
  • - 1 Adet Keypad ( Tuş Takımı )
  • - 1 Adet Kablolu Hareket Sensörü (Pır Dedektör)
  • - 1 Adet Su Geçirmez Dış Ortam Sireni
  • - 1 Adet Besleme Trafosu
  • - 1 Adet Akü
  • - Sabit Hat Telefon Arama Özelliği Kart Üzerinde Mevcuttur
  • - Ürünler 2 Yıl Garantilidir
  • Satın alacağınız Alarm Seti ile ilgili ilave ürünler, ya da kurulum için ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetler için adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

PARADOX Hırsız Alarm Sistemi Set-1

Ev ve iş yerlerinin güvenliği için kullanılan ürünler kaliteli özellikleri ile ön plana çıkar. Gelişen teknolojik ürünler sayesinde ev ve iş yerlerinin güvenliğini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Paradox hırsız alarm sistemi set-1 modeli sahip olduğu tüm özellik ve avantajlar ile müşteriler tarafından beğeni kazanır. Birçok yerde kullanılabilen ürün uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar. Yabancı etkenleri anından fark ederek gerekli uyarıyı yapar ve harika bir performans gösterir. Hırsızların korkulu rüyası haline gelen model birçok ev ve iş yeri sahibi tarafından memnuniyet ile tercih edilir. Paradox alarm seti kolay kurulum avantajı ile fark yaratır. Model pratik bir şekilde kurulur ve kullanılır. Birçok kullanım alanına sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kolay kurulum avantajı
  • Anında alarm verme özelliği
  • Uzun ömürlü kullanım fırsatı

Kullanışlı Paradox Hırsız Alarm Sistemi Set-1 Özellikleri

Kullanışlı Paradox Hırsız Alarm Sistemi Set-1 Özellikleri

Ev, dükkan, mağaza, depo ve çeşitli iş yerlerinde kullanılan Paradox hırsız alarm sistemi set-1 geniş bir kullanım alanına sahiptir. Müşteriler ürünün tüm özelliklerinden ve avantajlarından oldukça memnun kalır. Kaliteli sensörleri sayesinde ortamda bulunan yabancı etkenleri kısa sürede tanır ve hemen alarma geçer. Ürün içerisinde; 1 adet Sp 4000 alarm kartı ve metal panel kutusu, 1 adet tuş takımı, 1 adet kablolu hareket sensörü, 1 adet su geçirmez dış ortam sireni, 1 adet besleme trafosu, 1 adet akü bulunur. Ayrıca kart üzerinde sabit hattı arama özelliği de bulunur. Paradox hırsız alarm sistemi set-1 kullananlar ürünün performansından oldukça memnun kalır. Yüksek performansı ile beğeni yaratan ürün üst düzey bir güvenlik sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen ürün bu sayede uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar.

Paradox Hırsız Alarm Sistemi Set-1 Yorumları

Paradox Hırsız Alarm Sistemi Set-1 Yorumları

Sahip olduğu etkin özellikler, önemli avantajlar ve kullanım kolaylığı ile fark yaratan ürün müşteriler tarafından övgüyle bahsedilir. Paradox hırsız alarm sistemi set-1 yorumları oldukça olumlu ve önemlidir. Müşteriler model hakkında yaptıkları yorumlarda ürün performansından ve kullanım kolaylığından bahseder. Kolay kurulum özelliği ile büyük bir avantaja sahip olan model, müşterilere kullanım kolaylığı sunar. Yüksek performansı ile memnuniyet kazanan ürünün kullanım sonuçları müşteriler tarafından yapılan yorumlara da yansır. Birçok yerde kullanılabilen model bu özelliği sayesinde geniş bir müşteri kitlesine ulaşır. Paradox hırsız alarm sistemi set-1 hakkında yapılan tüm yorumlar diğer müşteriler için büyük bir avantaj sağlar. Müşteriler bu yorumları göz önüne alarak avantajlı ve kaliteli alışveriş fırsatını yakalar. Ürün hakkında bilgi almak isteyen müşteriler tüm yorumları dikkate alarak kolaylıkla fikir sahibi olabilir.

Uygun Paradox Hırsız Alarm Sistemi Set-1 Fiyatı

Uygun Paradox Hırsız Alarm Sistemi Set-1 Fiyatı

Ürüne sahip olan müşteriler büyük bir ölçüde memnun eden avantajlı fiyat seçeneklerinden oldukça memnun kalır. Uygun fiyat seçenekleri müşterilerin ürüne olan ilgisini artırır ve satın alma sürecinin kısalmasını sağlar. Paradox hırsız alarm sistemi set-1 hesaplı fiyat özelliği ile fark yaratır. Müşteriler tarafından tercih edilen model uygun fiyat avantajı sayesinde büyük bir rağbet görür. Paradox hırsız alarm sistemi set-1 fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak marka tarafından belirlenir. Bütçe dostu uygun fiyat özelliği bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmaz. Seçkin özellikleri ve avantajları ile dikkat çeken ürün, kolay kurulum özelliğine sahiptir. Ev, iş yeri, dükkan, depo, kümes gibi yerlerin korunmasında ve güvenliğinin sağlanmasında tercih edilir. Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu kaliteli ürüne uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.