Papia PAPİA HAVLU 6 LI

90,99 TL
(15,17 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Papia PAPİA HAVLU 6 LI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAPİA HAVLU 6 LI
Geri Bildirim Ver

Papia Kağıt Havlu 6'lı

Yaşam alanlarında meydana gelen aksilikler sonucu kirlenen yüzey ve zeminlerin pratik bir şekilde temizlenmesi için birçok temizlik malzemesi bulunur. Ancak hem kullanım kolaylığı hem de ekstra hijyen sağlayan temizlik malzemeleri her zaman ön plandadır. Papia kağıt havlu 6’lı, geniş katmanlı yapısı ile her türlü alanda gereken hijyeni sağlaması için özenle üretilir. Yaprak havlu, bitkisel içeriği sayesinde kişisel bakımlarınız için de kullanım imkanı sunar. Yaprak yüzeyinin hem ön hem de arka tarafını temizlik işleminiz için kullanabilirsiniz. Rulonun iç kısmında yer alan yuvarlak iskelet sayesinde ürünü asabilirsiniz. Ürün, sunduğu tüm bu eşsiz özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve müşteriler tarafından memnuniyet toplar. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Bitkisel ve çevre dostu içerik yapısı
  • Hijyen sağlayan bir temizlik malzemesi

Kullanışlı Papia 6’lı Rulo Kağıt Havlu Özellikleri

Kullanışlı Papia 6’lı Rulo Kağıt Havlu Özellikleri

Yüksek derecede su emme mukavemetine sahip olan Papia kağıt havlu, ihtiyaç duyulan her alandaki hijyeni sağlaması için özenle üretilir. Birbirine sarılan yapraklardan oluşan kağıt havlu, rulo formuna sahiptir. Yaprakların rulodan kolayca ayrılması için tırtıklı kesim noktaları bulunur. Kullanacağınız miktardaki yaprağı kendinize doğru yavaşça çekmeniz yeterlidir. Yapraklar, selüloz materyalinden üretilir. Selüloz, su molekülünü üstün performansla içerisine çekmesi için pamuk ve farklı bitki köklerinden elde edilen bir karbonhidrattır. Su emme işlevi açısından ön planda olan bitki kökleri, çeşitli işlemlerden geçirilerek öğütülür. Bununla birlikte selülozun karbonhidrat yapısı, gıda tipi olmayan şekerlerden kaynaklanır. Ürüne herhangi bir şekilde koku eklemesi yapılmaz. Bir adet rulo içerisinde yaklaşık olarak 80-90 adet yaprak yer alır. Katmanlı yapı, içerisine yüksek miktarda suyu çekmesi için gevşek bir duruş şekline sahiptir.

Papia 6’lı Rulo Kağıt Havlu Kullanım Alanları ve Avantajları

Papia 6’lı Rulo Kağıt Havlu Kullanım Alanları ve Avantajları

Ürün, tüm yüzey ve zeminlerde pratik bir kullanım imkanı sağladığı kadar kişisel bakımlarınız için de kullanıma imkan tanır. Çeşitli aşamalardan geçerek öğütülen bitki lifleri, cilt sağlığının korunması için herhangi bir zararlı kimyasal ya da kanserojen madde içermez. Bu sayede ten üzerinde herhangi bir zararlı etkisi yoktur. Ürünün sahip olduğu 3 katmanlı gevşek yapı, geniş alanlardaki sıvı emilimini kısa bir süre içerisinde içerisine alarak gerçekleştirir. Bununla birlikte ürün, sadece sıvı formdaki madde ve gıdaların değil, katı formdaki maddelerin de yüzeyden temizlenmesi için olanak tanır. Yüzey veya zemin üzerindeki kırıntı, toz, tüy gibi küçük partiküllü yapılar, yaprak yüzeyine kolaylıkla yapışır ve temizlenir. Papia kağıt havlu 6'lı yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de hem kişisel bakımlarınızı hem de yaşam alanlarınızdaki hijyeni sağlayabilirsiniz.

Uygun Papia 6’lı Rulo Kağıt Havlu Fiyatı

Uygun Papia 6’lı Rulo Kağıt Havlu Fiyatı

Papia kağıt havlu 6'lı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir ve müşterilere sunulur. Ürünün, ihtiva ettiği amaç gereği, kullanılmadan önce kuru bir alanda muhafaza altına alınması gerekir. Bununla birlikte, bitki köklerinden elde edilen yaprakların, herhangi bir yanıcı ya da yakıcı madde ile temas etmemesi olası tehlikelerin önlenmesi açısından yüksek derecede önem arz eder. Ürün, ev, işyeri gibi az sayıda kişinin bulunduğu yaşam alanlarında kullanıma imkan tanıdığı kadar okul, fabrika gibi insan kalabalığının yoğun olduğu alanlarda da kullanıma imkan tanır. Temizlik işlemi için bir kaç adet yaprağın rulodan yavaşça koparılarak kullanılması gerekli hijyenin sağlanması açısından yeterlidir. Yüksek emiş gücü, geniş alanlarda etkisini hızlıca gösterir. Çeşitli alanlarda kullanım imkanı tanıyan bu temizlik malzemesine Trendyol’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.