Papia Kağıt Havlu 12'li

200 TL
(16,67 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
165,75 TL
Kurumsal Fatura
189,95 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Papia Kağıt Havlu 12'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründe alım adedi 2 adettir
Geri Bildirim Ver

Papia Kağıt Havlu 12'li

Kağıt havlular, oldukça sık şekilde tercih edilen hijyen ürünleridir. Özellikle mutfak alanında kullanılan kağıt havlular, mutfakta hijyeni sağlamak için önemlidir. Papia kağıt havlu 12’li oldukça dayanıklı ve emici yapısı ile dikkat çeker. Mutfak kazalarına karşı eşsiz bir ürün olarak bilinir. Dayanıklılığını, kaliteli malzemesinden alır. Doğal selülozdan üretilen bu kağıt havlu, tek parçasıyla bile suyu çok iyi derecede emme gücüne sahiptir. Böylelikle mutfakların vazgeçilmez ürünü olma niteliği taşır. Sıvı dökülen bir yer silindiği zaman suyun karşısında parçalanmaz ve yapısını korur. Bu sayede tek parçası bir yeri temizlemek için yeterli hale gelir. Uygun fiyatı ile ekonomik bir üründür. Oldukça kaliteli ve üstün derecede dayanıklı bir kağıt havlu tercihi için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Ultra üstün emicilik
  • Parçalanmaya karşı dayanıklı
  • Sağlığı gözeten malzeme

Dayanıklı Papia Kağıt Havlu 12'li Özellikleri

Dayanıklı Papia Kağıt Havlu 12'li Özellikleri

Kağıt havlular özellikle mutfaklarda kullanılan ve sıvı ağırlıklı maddeleri silmek için üretilen ürünlerdir. Bu sebeple yapısının oldukça sağlam olması gerekir. Suya karşı dayanıklılık, kağıt havlu için son derece önemlidir. Papia tuvalet kağıdı ultra üstün emici ve suya karşı parçalanmaya dayanıklı yapısı ile oldukça dikkat çeken bir üründür. Üç katlı yapısı ve özel kanal sistemli tasarımı ile suyu içinde hapseder. Böylelikle tek parçası bile oldukça kullanışlı olur. Dayanıklılık özelliğinin yanında sağlığı tehdit edecek herhangi kanserojen madde içermez. Deri ile yakın temas halinde olduğu için cilt sağlığı gözeterek titizlikle üretilir. Bu sayede cildi tahriş etmez. Mutfak ve banyo gibi hijyen gerektiren ortamlarda kullanılabilir. Ultra üstün emicilikte ve parçalanmaya son derece dayanıklı bir kağıt havlu tercihi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkan Papia Kağıt Havlu 12'li Avantajları

Öne Çıkan Papia Kağıt Havlu 12'li Avantajları

Bir kağıt havlunun avantajlı tercih olabilmesi için ekonomik bir kullanım sağlaması son derece önemlidir. Ekonomik kullanım; ürünün malzemesine, içeriğine ve özelliklerine bağlıdır. Bu ürün, 3 katlı yapısı ve özel kanal sistemine sahip tasarımı sayesinde avantaj sağlar. Suya karşı son derece dayanıklı olması ve parçalanmayan yapısı ile sıvıları hemen silebilmek için eşsiz bir üründür. Tek parçası dahi yoğun sıvıyı silebilecek güçte olur. Bu sayede uzun zamanlı ve oldukça avantajlı kullanım sağlar. Ultra üstün emici yapısı özelliği ile suyu hızlı şekilde emer ve sıvı kazaları için vazgeçilmez tercih olur. Tüm bu özellikleri ile oldukça avantajlı bir tercih sunar. Papia kağıt havlu 12'li yorumları ürünün bütün bu özelliklerine dikkat çeker. Avantajlı ve kaliteli bir kağıt havlu için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Papia Kağıt Havlu 12'li Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Papia Kağıt Havlu 12'li Fiyatı

Bu havlu kağıt, sağladığı tüm özellikleri ve ergonomik kullanımı ile son derece dikkat çeken bir üründür. Tüm özellikleri ve fiyatı karşılaştırıldığında oldukça bütçe dostu olduğu görülür. Fiyatı, tamamen sunduğu özelliklere göre belirlenir ve müşteriler tarafından fiyat performans ürünü olarak nitelendirilir. Kendine özgü tasarımı ve özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olur. Sıvı kazaları için özel kanal sistemine sahip bir üründür. Bu özel kanal sistemi ile sıvıyı olduğu gibi içine çeker ve dayanıklılığını gösterip parçalanmadan yapısını korur. Bu sayede sıvı kazalarına karşı tek parçası suyu emecek niteliktedir. Ultra emici güçlü yapısı sayesinde suyu hızlı şekilde emer. Böylelikle hızlı ve oldukça kolay temizlik olanağı sunar. Eşsiz kalitede bir ürün için bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Papia kağıt havlu 12'li fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve özelliklerini inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz.