Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi 100 ml

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUSTORE Satıcı Ünvanı: SS YAZILIM OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781108347900001 Vergi Kimlik Numarası: 7811083479
    Bu ürün SUSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pantene doğal sentez argan yağlı elixir yağ terapisi 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Çift Fazlı
  • Etki Hacim Verici
  • Boy 100 ML
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi 100 Ml

Argan yağı içerisinde bulunan oleik ve linoleik asitler, cilt ve saç sağlığının korunması açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple argan yağı saç bakım ürünlerinde sıklıkla tercih edilir. Pantene doğal sentez argan yağlı Elixir yağ terapisi 100 ml ürünü argan yağı içeren formülü ile yıpranan saçlara iyi gelir. Saç bakımında bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Serum, İsviçre Vitamin Enstitüsü onaylıdır ve her saç tipine uygundur. Elektriklenme ve kabarmaları önleyen Elixir aynı zamanda saça parlaklık verir. Ürünün hafif formülü ağırlık hissine sebep olmaz. Besleyici etkiye sahip ürün, şampuan ve saç bakım kremi ile birlikte kullanım imkanı sunar. Serum, günlük düzenli kullanıma uygundur. Duş sonrasında kuruluğun önüne geçmek için Elixir yağ terapisini kullanabilirsiniz.

  • İsviçre Vitamin Enstitüsü onayı
  • Yüksek koruyuculuk
  • Hafif ve besleyici içerik

Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi İçeriği

Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi İçeriği

Isıl işlemler ve aşırı kimyasal ürün kullanımı sonucu kafa derisi zamanla hasar görmeye başlar. Bu durum saçta dökülmelere ve kepek oluşumuna sebep olur. Pantene yağ terapisi Pro-V içeren formülü sayesinde bu durumun önüne geçer. Pro-V olarak da bilinen pantenol, saçlara gücünü, esnekliğini ve parlaklığını geri kazandırır. Kepeklenme gibi kafa derisi problemlerinin önüne geçmek için bu serumu kullanabilirsiniz. Elixir serum, temiz içeriği sayesinde güvenle tercih edilir. Kafa derisinde sağladığı üstün koruma, ürünü deneyenlerden tam not alır. Formülün içerisinde yer alan bileşenler yoğun onarıcı özelliğe sahiptir. Tek kullanımdan sonra aradaki farkı gözlemleyebilirsiniz. Ürün duş sonrasında saçlara uygulanır ve durulama gerektirmez. Yağ terapisi, saçları yumuşatır ve şekil vermeyi kolaylaştırır. Bu sayede elektriklenme ve kabarmalar engellenir. Saç uzunluğuna bağlı olarak ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

Pantene Elixir Yağ Terapisi 100 Ml Yorumları

Pantene Elixir Yağ Terapisi 100 Ml Yorumları

Sağlıklı ve güçlü görünüme sahip saçlar her bireyin hayalidir. Yanlış bakım ürünleri kullanımı saç yapısında bozulmalara yol açar. Pantene doğal sentez argan yağlı Elixir yağ terapisi 100 ml kullananlar ürünün besleyici içeriği sayesinde sağlıklı saçlara sahip olur. Serumun kolay kullanım imkanı ve saç üzerindeki etkisi, ürünü deneyenlerin beğenisini alır. Saç bakım ürünü tercih ederken ürün içeriğine dikkat edilmesi gerekir. Elixir, argan yağı içeren formülü ile saçları ve kafa derisini derinlemesine besler. Diplere kadar ulaşan serum tellerin onarılmasını ve güçlenmesini sağlar. Yağ formunda olan serum 100 ml şişede gelir. Ürünün içerisinde insan sağlığına zararı bulunan hiçbir madde yer almaz. Pantene doğal sentez argan yağlı Elixir yağ terapisi 100 ml yorumları ve müşterilerin deneyimlerini inceleyerek ürünün avantajları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Pantene Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi 100 Ml Fiyatı

Pantene Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi 100 Ml Fiyatı

Pantene doğal sentez argan yağlı Elixir yağ terapisi 100 ml fiyatı ürünün içerisinde yer alan maddelerin maliyetine bağlı olarak belirlenir. Kampanyaları takip ederek ürüne uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İnce ve zayıf telli saçları güçlendiren bu ürün kullananlara birçok avantaj sunar. Serum, zayıf telleri derinlemesine etkiler ve gözle görülür biçimde sağlıklı hale getirir. Kökten uca yeniden yapılandırma sağlayan formül saçlara gücünü geri kazandırır. İşlem görmüş saçları Elixir ile onarabilirsiniz. Ürün, yağlanmaya meyilli olan kafa derisinin bir sonraki yıkamaya kadar temiz kalmasını sağlar. Serum çift fazlıdır ve hacim veren etkiye sahiptir. Anti alerjik özelliği sayesinde her saç tipi için kullanım imkanı sunar. Elixir’in hoş kokusu bir sonraki yıkamaya kadar size eşlik eder. Onarıcı ve güçlendirici etkisiyle dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.