Panda Akıllı Tahta Kalemi 3 Lü Set

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
190,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Panda Akıllı Tahta Kalemi 3 Lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Panda Akıllı Tahta Kalemi 3 Lü PANDA AKILLI TAHTA KALEMİ 3 LÜ
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Tip Beyaz Tebeşir
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Panda Akıllı Tahta Kalemi 3'lü Set

Eğitimin vazgeçilmez materyallerinden biri de kalemdir. Değişik özelliğe ve fonksiyona sahip çok sayıda kalem çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Panda akıllı tahta kalemi 3'lü set seçeneği özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, 3 farklı renge sahip akıllı tahta kaleminin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Renk çeşitliliği sayesinde öğretmenlerin sıklıkla tercih ettiği favori kalem setleri arasında yer alır. Değişik renklere bir arada yer veren ürün, öğrenmenin kolay şekilde gerçekleşmesine olanak tanır. Önemli noktaların farklı renk ile yazılmasına imkan sunar. Ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu niteliği sonucunda ürün, oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. Siz de kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde pek çok kişinin dikkatini çeken kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Renk çeşitliliği
  • Kullanışlı yapı

Kullanışlı Panda 3’lü Akıllı Tahta Kalemi Seti

Kullanışlı Panda 3’lü Akıllı Tahta Kalemi Seti

Panda akıllı tahta kalemi seçeneği, oldukça kullanışlı bir yapıdadır. Ergonomik tasarımı sonucunda kazandığı yapısı, ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına kaynaklık eder. Ürün, çok sayıda müşterilerinin isteği ve ihtiyacını karşılayacak donanım niteliklerine sahiptir. Değişik özelliğe sahip olan çok sayıda akıllı tahtada rahat ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Ürün içerisinde yer alan mürekkep, kalıcı iz bırakmaz. Tahtadan kolay ve rahat bir şekilde temizlenir. Pratik temizleme özelliği sonucunda akıllı tahta kalemleri, fark yaratır. Ürün, dayanıklı ve sağlam ham maddeden üretilir. Bu özelliği sonucunda istenmeyen darbelere ve çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Uzun süre rahat ve kolay bir şekilde kullanıma uygundur. Siz de müşteri isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak duruma sahip olan seçeneği güvenle kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sonucunda kullanışlı ve işlevsel bir yapıda bulunan dayanıklı ürünü değerlendirebilirsiniz.

Etkileyici Panda 3’lü Akıllı Tahta Kalemi Seti

Etkileyici Panda 3’lü Akıllı Tahta Kalemi Seti

Akıllı tahta kalem seti, oldukça etkileyici bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda ürün, çok sayıda kişinin favorileri arasında yer alır. Ürün içerisinde 3 farklı renge sahip akıllı tahta kalemi bulunur. Mavi, siyah ve kırmızı renklerin yer aldığı akıllı kalem seti oldukça kullanışlıdır. Ürün içerisinde sıklıkla tercih edilen renklere yer verilir. Eğitimin vazgeçilmez materyalleri arasında bulunan ürün, öğretmen ve öğrenciler tarafından oldukça fazla talep edilir. İdeal uç özelliğine sahiptir. Ürünün bu niteliği, kolay bir şekilde yazı yazma olanağı tanır. Zahmet gerektirmeyen yapısı ürünün öne çıkmasına kaynaklık eder. Panda akıllı tahta kalemi 3'lü set yorumları memnuniyeti ortaya koyacak niteliktedir. Siz de özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanan ve 3 farklı kalemin bir araya getirilmesi sonucunda oluşan seti güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Panda 3’lü Akıllı Tahta Kalemi Seti

Cazip Fiyatlarla Panda 3’lü Akıllı Tahta Kalemi Seti

Beğeni kazanan ürün, özellikleri sayesinde konforlu bir şekilde kullanım olanağı tanır. Bu özelliği ile kullanım esnasında zahmet gerektirmez. İçerisinde bulunan mürekkep ideal kalıcılık seviyesine sahiptir. Akıllı tahtadan kolay ve zahmet gerektirmeden temizlenebilir. Kolay ve pratik temizlik özelliği ürünün çeşitleri arasında öne çıkmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürün, nitelikleri sayesinde çok sayıda kişinin dikkatini üzerine toplar. Oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. Ürünün bu niteliği farklı yaş gruplarına sahip olan çocuklar tarafından kullanılmasına olanak tanır. İlkokul seviyesinden üniversite düzeyine kadar değişik özelliklere sahip bireyler tarafından kolay bir şekilde kullanılabilir. Panda akıllı tahta kalemi 3'lü set fiyatı cazip miktar aralığında bulunur. Siz de farklı yaş gruplarına sahip bireyler tarafından kullanılabilen ve 3 farklı rengin bir araya getirilmesi sonucunda oluşan ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.