Panda Kılıf Panda Oto Koltuk Arkası Düzenleyici Organizer Siyah

379 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Panda Kılıf Panda Oto Koltuk Arkası Düzenleyici Organizer Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Panda Oto Tekstil Satıcı Ünvanı: PANDA OTO KOLTUK KILIFLARI TEKSTİL OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721041312500017 Vergi Kimlik Numarası: 7210413125
    Bu ürün Panda Oto Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aracınızın Düzenini Mükemmelleştiren Koltuk Arkası Organizer: Gereksiz Dağınıklığa Son Yolculuklarınızı daha keyifli ve düzenli hale getirecek araç içi çözümünüz burada! Araç koltuğu arkasına takılan bu organizer, seyahatlerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi elinizin altında tutmanızı sağlayarak, aracınızdaki dağınıklığı tarihe karıştırıyor. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş bu ürün, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Birden fazla bölme ve cep sunan bu koltuk arkası organizer, içeceklerden kitaplara, tabletlerden küçük oyuncaklara kadar her türlü eşyanız için geniş saklama alanı sunar. Özellikle uzun yolculuklarda çocuklarınızın ihtiyaç duyabileceği her şeyi düzenli bir şekilde saklamak için idealdir. Tablet tutucu özelliği sayesinde, seyahatleriniz sırasında çocuklarınızın sevdiği filmleri izlemesi veya oyun oynaması için mükemmel bir çözümdür. Kolay montajı ile dikkat çeken bu organizer, her türlü araç koltuğuna rahatlıkla takılabilir. Ayarlanabilir kayışları sayesinde, istediğiniz gibi pozisyonlandırabilir ve sabitleyebilirsiniz. Temizlemesi de oldukça kolay olan bu ürün, su geçirmez özellikleri ile dökülen sıvılara karşı da koruma sağlar. Aracınızda daha fazla alan ve düzen yaratmak istiyorsanız, bu koltuk arkası organizer tam size göre. Hemen sipariş verin ve araç içi düzenin keyfini çıkarın!
Geri Bildirim Ver