Palette Deluxe Yoğun Renkler 7-3 Küllü Yoğun Kumral Saç Boyası

139,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,45 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
241,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Deluxe Yoğun Renkler 7-3 Küllü Yoğun Kumral Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATTON Satıcı Ünvanı: ESRA TONTUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8500572794
    Bu ürün BATTON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek performanslı renk pigmentleri içerem formülü sayesinde uzun süre kalıcı zengin renk yoğunluğu sağlar
  • İçeriğindeki mikro yağlar ile derinlemesine bakım yapar ve 6 haftaya kadar etkili göz alıcı parlaklık sağlar. Ürün %100 orjinaldir, ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Palette Deluxe Yoğun Renkler 7-3 Küllü Yoğun Kumral Saç Boyası

Saç boyası çeşitlerine özellikle uzun saçlı kadınlar tarafından günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. Palette Deluxe saç boyası 7-3 küllü yoğun kumral ürünü, sahip olduğu özellikleri sayesinde bakımlı ve parlak bir görünüm elde etmenizi sağlar. Solmuş ve beyazlamış telleri ortadan kaldırarak saçlarınızı genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturur. Bu sayede bulunduğunuz ortamda saçlarınızın canlılığı ve ışıltısı ile ön plana çıkabilirsiniz. Aynı zamanda uzun süreli kalıcılık imkanı sunar. Kullanımı da oldukça pratiktir. Tüm bu özellikleri ve kullanım kolaylığı sayesinde müşterilerin ilgi odağıdır. Palette Deluxe saç boyası ürünü, kuaförler tarafından da beğeni ile kullanılır ve sıklıkla tercih edilir. Hem kuaförler için hem de bireysel kullanımlar için idealdir.

  • Uzun süreli kalıcılık
  • Yoğun ve canlı renkler
  • Kolay ve hızlı kullanım

Zarafet Sunan Palette Deluxe Küllü Saç Boyası Özellikleri

Zarafet Sunan Palette Deluxe Küllü Saç Boyası Özellikleri

Uzun süreli kalıcılık imkanı sunan saç boyaları her zaman ön plana çıkar ve müşterilerin ilgi odağı olur. Palette Deluxe yoğun renkler 7-3 küllü yoğun kumral saç boyası içerisinde yer alan renk pigmentleri, yüksek performans göstererek size uzun süreli kalıcılık imkanı sunar. Her saç tipine uygun olan bu kullanışlı ürün, koyu renkli saçlarda da oldukça etkilidir. Zengin içeriği ile yüksek performans göstererek kendi rengini ortaya koyar ve beyazları kapatır. Boyanın rengi küllü yoğun kumral sarısıdır. Küllülük oranı yüksek oluşu sayesinde ilgi odağı olmayı başarır. İçerisinde mikro yağlar bulunur. Zengin renk yoğunluğu, uzun süreler boyunca saçınızda kalarak zarif görünmenizi sağlar. Kadın kuaförlerinde ya da bireysel olarak evde kullanıma uygundur. Canlı ve parlak görünüm için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Kalıcı Palette Saç Boyası 7-3 Küllü Yoğun Kumral Kullananlar

Kalıcı Palette Saç Boyası 7-3 Küllü Yoğun Kumral Kullananlar

Saçınızın beyazlarını kapatmak veya başka bir renge boyatmak için etkili ve kalıcı bir saç boyasına ihtiyacınız olabilir. Bu ürün, yüksek performans gösteren zengin renk pigmentleri ile uzun süreler boyunca saçınızın canlılığını ve kalıcılığını korur. Oldukça pratik bir kullanım sahip olan bu ürünü evde kendi kendinize de rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Küllü oluşu sayesinde önceden boyanmış olan saçı sorunsuz bir şekilde kapatır. Doğal bir görünüm imkanı sunar. Ayrıca uzun süreli kalıcılığıyla sizi sürekli saç boyama derdinden de kurtarır. Palette Deluxe yoğun renkler 7-3 küllü yoğun kumral saç boyası kullananlar da ürünün özelliklerinden ve kullanım kolaylıklarından memnun kalır. Siz de tüm bu özelliklerden ve kullanım avantajlarından etkilendiyseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu ürünü kendiniz için alabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Avantajlı Palette Deluxe Küllü Saç Boyası Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Palette Deluxe Küllü Saç Boyası Fiyatları ve Yorumları

Palette Deluxe yoğun renkler 7-3 küllü yoğun kumral saç boyası fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Zengin bir içeriğe sahip olan bu ürün, müşterilerine etkili ve kalıcı bir kullanım imkanı sunar. İçerisinde zengin renk pigmentleri ile mikro yağlar vardır ve profesyonel kaliteye sahiptir. 7.3 küllü yoğun kumral sarısı rengindedir. Koyu ya da açık renk fark etmeksizin her renkte saçta tutar ve kapatır. Üstün beyaz kapatma performansı sayesinde dinç bir görünüm imkanı sunar. Aynı zamanda canlı, parlak, güçlü ve doğal görünmesini sağlar. Saçlarınızı yıpratmaz, kırmaz. Palette Deluxe yoğun renkler 7-3 küllü yoğun kumral saç boyası yorumlarını görmek ve müşterilerin deneyimlerinden faydalanmak için Trendyol’un ürün değerlendirmelerine bakabilir, avantajlı fiyat imkanı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.