Pal DVD-BULUT ATLASI / Cloud Atlas

58 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
9.2
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kurumsal Fatura
650 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
750 TL'ye %25 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pal DVD-BULUT ATLASI / Cloud Atlas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Matrix serisinin yaratıcıları Wachowski kardeşler ile Koş Lola Koş ve Koku filmlerinin yönetmeni Tom Tykwer'in görkemli ve etkileyici yeni filmi BULUT ATLASI, insanların eylemlerinin geçmişi, bugünü ve geleceği nasıl etkilediğini gözler önüne seriyor.Baştan sona aksiyon, gizem ve romantizmin hâkim olduğu filmde izleyiciler, katil bir ruhun kahramana dönüşmesine, tek bir iyiliğin yüzyıllar boyu dalga dalga büyüyerek uzak bir gelecekte devrim yaratmasına tanık oluyorlar. Oscar® ödüllü oyuncular Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump) ve Halle Berry'nin (Monster's Ball ) başrolleri paylaştığı filmde, yine Oscar® ödüllü Jim Broadbent ve Susan Sarandon, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D'Arcy, Xun Zhou, Keith David, David Gyasi ve Hugh Grant gibi isimlerin başı çektiği muhteşem bir oyuncu kadrosu yer alıyor.
  • Yönetmen Tom Tykwer, Andy Wachowski, Lana Wachowski
  • Oyuncular Tom Hanks,Halle Berry
  • Lisanlar Türkçe,İngilizce:Altyazılar Türkçe,İngilizce
  • 165DK
Geri Bildirim Ver

Pal DVD - Bulut Atlasi / Cloud Atlas

Film seyretmek, kaliteli bir şekilde zaman geçirip hayata karşı çeşitli farkındalıkları kazanmayı sağlayan önemli aktivitelerden biridir. Bu aktiviteyi yapmanızı sağlayacak çok sayıda film çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas seçeneği, özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, etkileyici kurgusu sayesinde pek çok kişinin dikkatini çeker. Kaliteli ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirme olanağı tanır. Aynı zamanda film, içerisinde yer alan oyuncular sayesinde de son derece popülerdir. Film, DVD formatında müşterilere ulaştırılır. Bu sayede; bilgisayar ya da laptop gibi pek çok elektronik cihazda rahat bir şekilde kullanılabilir. Siz de etkileyici kurgusu sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanıp DVD formatı sonucunda pek çok elektronik cihazda rahat bir şekilde kullanıma uygun olan dikkat çekici ürünü inceleyebilirsiniz.

  • DVD format
  • Etkileyici kurgu
  • Kaliteli zaman

Etkileyici Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas

Etkileyici Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas

Pal DVD Bulut Atlası/ Pal DVD Cloud Atlas seçeneği, insanların eyleminin hayatı olan etkisini başarılı bir şekilde ortaya koyar. Filmi kahramanları tarafından oluşan davranışların geçmişe, bugüne ve geleceğe olan etkileri filmin kurgusunu oluşturur. Bu özelliği sayesinde ürün, müşterilerin hayatı değişik bir bakış açısı ile bakıp farklı bir perspektif kazanmalarına kaynaklık eder. Film; aksiyon, gizem ve romantizmin başarılı şekilde bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu sayede değişik özellikleri sahip olan çok sayıda kişinin ortak noktada buluşmasına yardımcı olur. İçerisinde yer alan aksiyon ve gizem müşterilerin dikkatini aktif tutarken; romantizm sayesinde de filmin farklı bir bakış açısı kazanmasına katkı sağlar. Siz de insan eylemlerinin hayatı olan etkisinin başarılı bir şekilde anlatıldığı; aksiyon, gizem ve romantizmin uyumlu şekilde bir araya getirilmesi sonucunda oluşan Bulut Atlası seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Dikkat Çeken Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas

Dikkat Çeken Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas

Görkemli film, kötü bir karakterin kahraman ruha kavuşmasına etkileyici şekilde ortaya koyar. Yapılan küçük bir iyiliğin yüzyıllar sonra insanlara olan katkısının başarılı şekilde ifade eder. Bu sayede ürün, iyiliği olan inancın ve umudun yansımalarından biridir. Geçmişte yapılan tek bir iyiliğin gelecekte sebep olduğu devrimin anlatıldığı kurgusu sayesinde ürün, çok sayıda kişinin fazlasıyla beğenisini kazanır. Müşterilerin hayatı değişik bir açıdan değerlendirmelerine kaynaklık eder. Filmin yönetmeni Tom Tykwer'dır. Başarılı yapıtları sayesinde çok sayıda ödül alan yönetmen; etkileyici tarzını bu filmde de sergiler. Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklere sahiptir. Siz de iyiliğe olan inancın başarılı bir yansıması olan; insan davranışlarının hayata etkisinin görkemli şekilde gözler önüne seren dikkat çekici ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas

Ekonomik Fiyatlarla Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas

Filmin oyuncu kadrosu çok sayıda kişinin dikkatini çekmeyi başarır. Çeşitler ödüller alan oyuncuların bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulan film son derece başarılıdır. Film; Tom Hanks ve Halle Berry'nin başrolleri paylaşması sonucunda meydana gelir. Film içerisinde yer alan başrol oyuncularının yanı sıra Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Ben Whishaw, James D'Arcy, David Gyasi ve Hugh Grant gibi isimler de bulunur. Bu sayede de film, müşteri memnuniyetini kazanır. Pal DVD-Bulut Atlası / Cloud Atlas fiyatı değişik ekonomik gelir seviyesinin sahip olan pek çok kişinin rahat bir şekilde karşılayabileceği miktar aralığında bulunur. Siz de Oscar ödüllü pek çok oyuncunun yer aldığı; etkileyici kurgunun başarılı bir şekilde ortaya konulduğu görkemli filmi Trendyol aracılığıyla kolay ve rahat biçimde temin edebilirsiniz.