8
Yabancı Film kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Pal DVD-Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu / Barbie and her sister in a pony tale

99 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Pal DVD-Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu / Barbie and her sister in a pony tale

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie ve kız kardeşleri, yaz mevsimini bir at binicilik okulunda geçirmek üzere İsviçre'deki görkemli Alp Dağları'na giderek keyifli bir maceraya atılırlar. Barbie, Malibu'ya götürecek yeni bir at bulmak için sabırsızlanmaktadır. Stacie muhteşem bir binici olduğunu ispatlayacağı için heyecanlanırken Chelsea'nin tek isteği büyük atlara binmektir. Skipper ise tüm bunları deneyimlemek yerine yazmakla ilgilenmektedir. Kız kardeşlerin tatili oldukça zorlu başlar ama Barbie koruda gizemli ve vahşi bir at bulduğunda gezileri büyülü bir hal alacaktır.
  • Yönetmen Gonzalo López-Gallego
  • Oyuncular Animasyon
  • Lisanlar Türkçe,İngilizce
  • Altyazı Yok
  • 71DK
Geri Bildirim Ver

Pal DVD A160 Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu

Pal dvd Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik okulu, 7 yaş üstü çocuklar için üretilmiş bir animasyon filmidir. Çocuklar arasında popüler olan Barbie ve kız kardeşlerinin İsviçre’de geçen bir başka macerasını anlatan animasyon filmi, Gonzalo Lopez-Gallego tarafından yönetilmiş bir yapımdır. Animasyon filmi, çocuklara atlar, binicilik ve binicilik okulları hakkında bilgi vermek üzerine senaryosu yazılmış eğitici bir içeriktir. Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu pal dvd ürünü, kapak görselli özel pal dvd kutusunda gönderilir. Binicilik yarışmaları hakkında eğlendirirken öğrendiren çeşitli içerikler bulunduran animasyon filmini, çocuklarınızla birlikte izlemek ve keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz.

  • Animasyon filmidir.
  • Türkçe ve İngilizce dil tercihi bulunmaktadır.
  • 71 dakika sürmektedir.

Barbie and Her Sister in a Pony Tale Konusu Nedir?

Barbie and Her Sister in a Pony Tale Konusu Nedir?

Barbie ve kız kardeşleri, yaz mevsimini bir binicilik okulunda geçirmek üzere İsviçre’de bulunan Alp Dağları’na giderek eğlenceli bir maceraya yelken açarlar. Bu hikayede Barbie ve kardeşlerinin binicilik okulunda yaşayacağı maceraları birlikte şekillendirecekleri binicilik okulu eğitmenleri, diğer biniciler ve atlar olacaktır. Barbie’yse, yaz mevsimi sonunda onunla birlikte Malibu’ya gelecek, görkemli Alp Dağları’nın havasını soluyarak yetişmiş yeni bir at bulma arayışına girecektir. Kardeşlerinden Stacie, muhteşem bir binici olduğunu ispatlamaya çalışırken Barbie’nin diğer kız kardeşi Skipper, bu olağanüstü macerayı deneyimlemek yerine yaşadıklarını yazıya dökmekle ilgilenmektedir. Chelsea’nin tek isteği ise boyutları büyük olan atlara binmek istemektir. Barbie ve kız kardeşlerinin tatili oldukça zorlu başlasa da, macera ve büyü dolu gezileri Barbie’nin koruda gizemli ve vahşi bir at bulmasıyla birlikte daha da büyülü bir hal alacaktır.

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu DVD Özellikleri Nelerdir?

Barbie ve Kız kardeşleri at binicilik okulu dvd filmi, Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki adet dil seçeneğine sahiptir. Pal dvd Barbie and Her Sisters in a Pony Tale adlı film, herhangi bir altyazı seçeneğine sahip değildir. Yönetmeni Gonzalo Lopez-Gallego olan bir çocuk animasyon filmidir. Toplam 71 dakika olan film, kısa olmayan bir çocuk filmidir ve senaryosunda popüler olarak satılan Barbie, kız kardeşleri ve atları gibi animasyon karakterleri rol almaktadır. Film, pal dvd özel kapaklı kutusunda elinize ulaşmaktadır. Sadece birkaç tıklamayla Barbie ve Kız kardeşleri at binicilik okulu dvd filmi yorumlarına Trendyol üzerinden göz gezdirebilir, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu 7 Yaş Altına Uygun Mudur?

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik okulu, 7 yaş altı çocuklara uygun bir içerik değildir. Bu konuda ebeveynlerin bilmeleri gereken bazı detaylar mevcuttur. Popüler Barbie bebeğin oynadığı DVD’de sunula karakterlerin her Barbie filminde olduğu gibi bir dizi ürünle bağlantılı olduğu bilinmelidir. Bu ürünler doğrudan Barbie ve kız kardeşleriyle, ya da filmde geçen atlarla bağlantılı olabilir. Filmin küçük çocuklar tarafından izleneceği esnada ebeveynlerinin dikkat etmesi gereken hususlar ise birtakım sahnelerde sunulan tehditkar içeriklerdir. Bunlardan biri kurtların, Barbie’ye ve atına tehditkar bir şekilde yaklaştığı ancak daha güçlü ve büyük bir atın araya girerek kurtları korkutup kaçırdığı yani potansiyel olarak korkutucu bir anı içerdiği gerçeğidir. Sadece birkaç tıklama ile Pal DVD-Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu fiyatlarını Trendyol üzerinden kolay bir şekilde inceleyebilir, hızlıca sipariş verebilirsiniz.