9
Maya kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Pakmaya Kuru Maya 100 gr

34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
33,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
39,95 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pakmaya Kuru Maya 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARIŞ GIDA TEM.ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BARIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1865220329805198 Vergi Kimlik Numarası: 1420731216
    Bu ürün BARIŞ GIDA TEM.ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru Maya 100 gr
Geri Bildirim Ver

Pakmaya Kuru Maya 100 gr

İnsan vücudunun alması gereken temel besin gruplarından biri karbonhidratlardır. Unlu mamüller bu karbonhidrat ihtiyacı kaliteli bir şekilde karşılar. Unlu mamül üretiminde kabartıcılar önemli bir yer tutar. Bu kabartıcıların bir çeşidi de kuru mayalardır. Ekmek, poğaça, çörek ve açma gibi hamur işi tariflerinde Pakmaya kuru maya 100 gr ürününü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Paket içeriğinde krem rengi ufak granüller bulunur. 1 kg un ölçüsü için 1 çorba kaşığı kuru maya ürünü kullanımı yeterlidir. Kabartma performansı ile beğeni toplayan bu ürün hamurlarınızı güzelce kabartır ve tarifi başarıyla uygulamanıza olanak sağlar. Ev tipi kullanıma uygun kuru maya, 100 gramlık avantajlı gramajı ile uzun süre kullanılabilir. Ürün, serin ve kuru yerlerde saklandığında 12 aya kadar tazeliğini korur.

  • Avantajlı gramaj
  • Hijyenik Pakmaya üretimi
  • Üstün kabartma performansı

Pratik Pakmaya Kuru Maya 100 gr Kullanımı

Pratik Pakmaya Kuru Maya 100 gr Kullanımı

Bu ürün yaş mayanın nemi alınmış halidir. Bu işlem özel kurutma teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilir. %4 kadar düşük bir nem oranı ve özel vakumlu poşeti sayesinde aktivitesini uzun süre korur. Kullanılan un, tuz, yağ ve su miktarına göre değişiklik gösteren bu yardımcı ürünü, 1 kg un için 1 çorba kaşığı yetecek şekilde oranlayabilirsiniz. İyi sonuç almak için, ürünü önce ılık su veya süt ile karıştırarak eritip 15 dakika dinlendirmelisiniz. Bekleyen karışımı una katarak yoğurma işlemine başlayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde, lezzetli ve puf puf kabarmış poğaçalar, açmalar veya ekmekler elde edebilirsiniz. Bu unlu mamuller puf puf ve yumuşak olmaları ile göze çarpar. Pakmaya kuru maya Kolay kullanımı ve kabarma performansı ile beğeni toplar. Her kullanım sonrası paket sıkıca kapatılmalı, kuru ve serin bir ortamda saklanmalıdır.

Mutfaktaki Yardımcınız Pakmaya Kuru Maya 100 gr Yorumları

Mutfaktaki Yardımcınız Pakmaya Kuru Maya 100 Gr Yorumları

Aileniz, çocuklarınız veya misafirleriniz için ikramlıklar hazırlarken unlu mamuller başı çeker. Bu unlu mamullerin çoğu kabartıcıya ihtiyaç duyar. Bu mamulleri hazırlarken sürekli gerekli olacak bu ürünü, çoğu zaman mutfağınızda bulundurmak isteyebilirsiniz. Bu mamulleri misafirlerinize ikram edebilir veya çocuklarınızın beslenmelerine koyabilirsiniz. Mutfakta yardımcı olacak bu ürün ile birçok tepsi poğaça, açma veya pide pişirilebilir. Aynı zamanda bu maya, uzun süre bozulmadan kullanılabilir. Bu paketini satın alırken, Pakmaya kuru maya 100 gr yorumlarından yararlanabilirsiniz. Bu sayede ürünle ilgili tüm detaylar hakkında bilgi edinmek mümkündür. Müşteri yorumları, bu avantajlı ürünün paketlenmesi, gramajı ve kabartma performansı hakkında olumlu yöndedir. Uygun saklama koşullarında aktivitesini 12 aya kadar koruyabilir. Bu mayayı gönül rahatlığıyla tercih edebilir, puf puf kabaran poğaçalar ve açmalar yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu Pakmaya Kuru Maya 100 gr Fiyatı

Bütçe Dostu Pakmaya Kuru Maya 100 gr Fiyatı

Aktifliği ve kabartma performansı yüksek olan Pakmaya kuru maya 100 gr fiyatı ve avantajlı gramajı ile bütçe dostudur. Uygun koşullarda saklandığında 12 ay kullanım ömrü vardır. Her kullanım sonrası paket sıkıca kapatılmalı, kuru ve serin bir ortamda saklanmalıdır. Ürünü avantajlı gramajı sayesinde çok uzun süre hamur işlerinde kullanabilirsiniz. Her mutfakta olması ile büyük bir kolaylık sağlar. Üstün kabartma performansı ile dikkat çeker. Çeşitli hamur işi tariflerinizde kullanabileceğiniz kuru maya, yüksek kabartıcılık seviyesine ve aktifliğe sahiptir. Ekmek, poğaça, pide ve benzeri unlu mamülleri kolaylıkla kabartabilir, lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Uzun süre kullanılabilmesi, ufak miktarların yeterli olması ile unlu mamul pişiren herkesin beğenisini toplayan bir üründür. Avantajlı gramajı sayesinde bu ürünü uygun fiyat avantajlı ile Trendyol üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.