PAKÇAM KERESTE 2.5x15x100 Cm Silinmiş Kereste 5 Adet

675 TL

Ürün Bilgileri

PAKÇAM KERESTE 2.5x15x100 Cm Silinmiş Kereste 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAKÇAM KERESTE Satıcı Ünvanı: PAKÇAM KERESTECİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719002283400017 Vergi Kimlik Numarası: 7190022834
    Bu ürün PAKÇAM KERESTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZ DOĞAL KURUTMALIDIR. NET ÖLÇÜLER KALINLIK: 1.6 - 1.7 EN: (13) CM 4 TARAFI SİLİNDİĞİ İÇİN BÖYLE GELMEKTEDİR. NOT: AHŞABIN DOĞAL YAPISI NEDENİYLE AR TARAFINDA SULAMALAR GÖRÜNEBİLİR PAKET İÇİNDE AZDA OLSA BUDAK BULUNABİLİR. DİĞER ÖZEL ÖLÇÜ VEYA İSTEKLERDE MAĞAZAMIZLA 05422573468 NUMARALI TELEFONDAN GEÇEBİLİRSİNİZ VEYA MAĞAZAYA SORU SOR KISMINDAN SORABİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver

PAKÇAM KERESTE Silinmiş Kereste Çeşitleri Trendyol'da!

Kereste, üretim alanında kullanılan önemli yapı malzemelerinden biridir. Silinmiş keresteler ise bir dizi işlemden geçerek satışa sunulan ürünlerdir. Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste, doğal kurutmalı bir üründür. Ahşap görünümüne sahip olan bu ürün, tarafınıza net ölçülerde gönderilir. Uzun ömürlülüğü ve dayanıklılığıyla öne çıkan Pakçam Kereste 5 adet kereste, pek çok mobilyanın yapımında tercih edilen bir ham maddededir. Bunun yanı sıra söz konusu ürün, iç ve dış mekânlarda da kendine yer bulur. İhtiyaç doğrultusunda farklı işler için tercih edebileceğiniz keresteler, kolay işlenebilen ürünler arasında yer alır.

  • 2,5x15x100 cm
  • Toplam 5 adet
  • Silinmiş tür

Pakçam Kereste Silinmiş Kerestenin Özellikleri Nelerdir?

Pakçam Kereste Silinmiş Kerestenin Özellikleri Nelerdir?

Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste, boyutları itibariyle birçok yerde kullanılabilir. Bahsi geçen keresteler, doğal ahşap görünümüne sahip ürünlerdir. Gönderilen paketin içerisine tam 5 adet silinmiş kereste bulunur. Ancak ahşabın doğal yapısı korunduğu için kerestenin bazı bölümlerinde sulamalar görünebilir. Bunun yanı sıra kerestelerin yine doğallığı bozulmadığı için pakette az da olsa budak yer alabilir. Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm kereste, boyutlarıyla birçok ürüne ham madde olur. Ayrıca söz konusu silinmiş kerestelerin öne çıkan özelliklerinden biri dayanıklılığıdır. Bu keresteler; kesip biçme ve kurutma işlemlerinden geçen ürünlerdir. Pakçam 2,5x15x100 cm, 5 adet silinmiş kereste, mobilya üretimi yapan işletmeler tarafından tercih edilebilir. Bu ürün atölyede silinmiş keresteden eşyalar yapmak için iyi bir seçimdir.

Pakçam Kereste Silinmiş Kereste Nerelerde Kullanılır?

Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste, eşya üretiminde olduğu kadar iç ve dış mekânların düzenlenmesinde de kullanılır. Öncelikli olarak bu ürünü mobilya fabrikaları ve küçük atölyeler tercih eder. Ustalar, ev ve ofis dekorasyonu yaparken Pakçam Kereste markasının ürünlerini seçebilir. Pakçam 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste aynı zamanda binaların çatılarında da kullanılabilir. Dayanıklılığıyla öne çıkan bu ürün; kapı iskeleti, pencere ya da iskele yapımında yararlanılan iyi bir seçenektir. Söz konusu 5'li kereste, binaların içlerinde yer döşemesi yapımında da başarıyla işlev görür. Aynı şekilde Pakçam 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste, tavan döşemesi olarak da kullanılabilir. Uzun ömürlülüğü sayesinde sıkça tercih edilen bu üründen dilediğiniz şekilde faydalanmanız mümkündür.

Pakçam Kereste Silinmiş Kereste Ne İçin Kullanılır?

Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste, ahşap mobilya üretmek için tercih edilen ürünlerin başında gelir. Doğal görünümünü koruyan bu ürün, dış etkenlere karşı direnç gösteren bir yapıya sahiptir. Diri odundan elde edilen ve parlak görünümüyle kullanıldığı eşyaya hoş bir hava katan bu ürün, masa yapımında önemli bir malzemedir. Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste, yüzeyinde çatlak barındırmadığı için çatı döşemelerinde de iyi bir seçim olabilir. Bahsi geçen silinmiş keresteler, yapısı gereği leke tutmaz. Bu bakımından ürün, bina içlerinin yerlerini döşemeye de uygundur. Ayrıca keresteler, kullanıldığı ortama ve üretilen eşyaya güzel bir koku da verir. Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste eşyaların yanı sıra iç ve dış mekân dekorasyonlarında kaplama amaçlı kullanılır. Ürün hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenmek için Pakçam Kereste 2,5x15x100 cm 5 adet silinmiş kereste yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ardından ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.