PAKÇAM KERESTE 2.5x15x200 Cm Silinmiş Kereste 5 Adet

1.350 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

PAKÇAM KERESTE 2.5x15x200 Cm Silinmiş Kereste 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAKÇAM KERESTE Satıcı Ünvanı: PAKÇAM KERESTECİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719002283400017 Vergi Kimlik Numarası: 7190022834
    Bu ürün PAKÇAM KERESTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZ DOĞAL KURUTMALIDIR. NET ÖLÇÜLER KALINLIK:1.8 EN: (13.6) CM 4 TARAFI SİLİNDİĞİ İÇİN BÖYLE GELMEKTEDİR. NOT: AHŞABIN DOĞAL YAPISI NEDENİYLE AR TARAFINDA SULAMALAR GÖRÜNEBİLİR PAKET İÇİNDE AZDA OLSA BUDAK BULUNABİLİR. DİĞER ÖZEL ÖLÇÜ VEYA İSTEKLERDE MAĞAZAMIZLA 05422573468 NUMARALI TELEFONDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ VEYA MAĞAZAYA SORU SOR KISMINDAN SORABİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver

Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm Silinmiş Kereste 5 Adet

Hazır bulunan silinmiş keresteler ev içi ve ev dışı alanlarda sıkça tercih edilen ürünler arasında bulunur. Yeni hobilerin ortaya çıkmasıyla birlikte ev içi dekorasyonlarda yaratıcılığınızı ortaya çıkaran ürünlerdendir. Ahşap işleriyle vakit geçirmeyi sevenler için silinmiş çam kereste kolaylıkla bulunabilir bir üründür. Çam, çok bulunan ve her çeşidi ile tercih edilen bir ağaç türüdür. Kuruyan çam ağaçları ormanlardan toplanarak kereste haline getirilir. Günlük yaşantıda kullanılan birçok ahşap mobilyanın yapımında ve üretiminde yer alır. Çam keresteler sağlam ve dayanıklı olduklarından dolayı kullanım alanları da çok geniştir. İsterseniz iç dekorasyonlarda isterseniz de dış dekorasyonda tercih edebilirsiniz. Bu ürünü mobilyalarınızı ve raflarınızı tamamlayıcı bir eşya olarak ya da kendi tarzınızı yansıtacağınız dekoratif objelerin yapımında ana malzeme olarak kullanabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü
  • Neme dayanıklı
  • İdeal ebatlı ölçü

Pakçam Silinmiş Kereste Özellikleri ve Avantajları

Pakçam Silinmiş Kereste Özellikleri ve Avantajları

Tercih edeceğiniz bu ürün, çok yumuşak ağaçlar arasında yer alan çamdan elde edilir. Keresteler sınıflandırılır, kurutulur, gerekiyorsa son işlemlerden geçirilir ve hazır hale getirilir. Kullanılacağı yere göre çeşitli ağaçlardan kereste elde edilir. Çam kereste mobilya tasarımları, tamamlayıcı ürün olarak iç ve dış mekanlarda sıkça tercih edilen bir türdür. Ahşap eşyalarda sıklıkla tercih edilen çam materyal, kullanıldığı alanlarda uzun yıllar dayanıklılık gösterir. Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm silinmiş kereste 5 adet olarak sunulur ve renginin beyaza yakın olması sebebiyle istenilen alanda kullanılıp istenilen renge boyanabilir bir üründür. Ev içi kullanımlarda tamamlayıcı ürün olarak sehpa yapımı, kitaplık koruması, raf tamamlayıcı, masa desteği olarak tercih edebilirsiniz. Minimal kullanım alanlarının dışında, masif mobilya iskeletlerinde, imalatlarında veya taban, tavan ve duvar lambiri olarak da kullanılır.

Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm Silinmiş Kereste 5 Adet Fiyatı

Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm Silinmiş Kereste 5 Adet Fiyatı

Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm silinmiş kereste 5 adet fiyatı kullanılan malzemeye ve işçiliğe göre belirlenir. Silinmiş kereste kesme, biçme ve kurutma işlemlerinin olduğu bir model çeşididir. Bu ürün tek kullanımlık bir eşya değildir. Birçok alanda birden fazla kez kullanılabilir. 5 adet halinde sunulan çam kereste oldukça yumuşak olduğu için kolay şekilde işlenebilir. Sunulan bu ürünün ebatları belli olarak hazırlandığı için çok amaçlı kullanılabilir. Yumuşak dokuya sahip, beyaza yakın bir tonu olan kereste, çiviyi ve vidayı iyi tutar. Çiviyi ve vidayı iyi tuttuğu için de raf, masa, sehpa gibi gereçlerde destek ürünü olarak tercih edilir. Siz de evlerinizde ve iş yerlerinizde küçük değişiklikler yaparak yaşadığınız alanı dekoratif bir hale getirmek isterseniz bu ürünü tercih edebilir, istediğiniz ebatlarda keserek de değerlendirebilirsiniz.

Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm Silinmiş Kereste Yorumları

Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm Silinmiş Kereste Yorumları

İlk kez internet üzerinden alışveriş yapacaklar ya da bu ürünü ilk defa satın alacak kişiler için yorumlar kısmı bulunur. Yorumlar kısmında ürünü satın alan gerçek müşterilerin tecrübeleri ve puanlamaları bulunur. Pakçam Kereste 2.5x15x200 cm silinmiş kereste 5 adet yorumları ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Müşterilerin bu ürünü neden tercih ettiklerini, nerelerde değerlerlendirdiklerini ve önerilerini yorumlar kısmında okuyabilirsiniz. Okuduğunuz bu yorumlar sayesinde ürünün sizin için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Yorumların yanı sıra gerçek müşteriler tarafından paylaşılan fotoğraflar da bu kısımda bulunur. Fotoğraflar sayesinde ürünün rengini ve gerçek boyutunu görebilirsiniz. Tercih edeceğiniz bu ürün ile yaşadığınız alanı tarzınıza uygun bir şekilde stilize edebilir ve dekoratif hale getirebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan bütçenize uygun avantajlı fiyatlarla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.