PADMAN Hijyenik Erkek Pedi - Istibra & Pedi 12 Li Deneme Paketi

98,12 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PADMAN Hijyenik Erkek Pedi - Istibra & Pedi 12 Li Deneme Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarAcss Kozmetik & Aksesuar Satıcı Ünvanı: MARYANA YUR KIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9840705295
    Bu ürün MarAcss Kozmetik & Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hijyenik Erkek Pedi - İstibra & Prostat Pedi... ERKEKLERDE İDRAR YOLUNUN YAPISINDAN DOLAYI, İDRAR SONRASI İDRAR KANALINDA HER ZAMAN İDRAR KALINTISI OLUR. VE BU DAMLALAR İSTEM DIŞI OLARAK ÇAMAŞIRA DAMLAR. BU İSTEM DIŞI DAMLALAR, İÇ ÇAMAŞIRIMIZDA ISLAKLIK,SARI LEKELER VE KÖTÜ KOKUYA NEDEN OLUR. KİŞİSEL HİJYEN AÇISINDAN BUNLAR SORUN YARATIR VE BAKTERİ ÜREMESİNE NEDEN OLUR. BU BAKTERİLER BÖLGEDE KAŞINTI VE KIZARIKLIK YAPTIĞI GİBİ KÖTÜ GÖRÜNTÜYEDE SEBEB OLUR. PADMAN HİJYEN KULLANIMI BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLARI ENGELLEYEREK, PRATİK HİJYEN SAĞLAR. PADMAN'NİN İÇ TABAKASI OLAN HİDROFİLİ NONWOVEN KUMAŞ, AKAN İDRAR DAMLALARINI ORTA TABAKADAKİ EMİCİ BÖLÜME GÖNDEREREK PENİSLE TEMASINI ENGELLER.İDRAR DAMLALARI ORGANA KESİNLİKLE BULAŞMAZ. AYRICA PADMAN HİJYEN, CİNSEL İLİŞKİ SONRASI KULLANILDIĞINDA, AKAN MEZİ DENEN KAYGAN SIVININDA ÇIPLAK BEDENİMİZE VE ORTAMA BULAŞMASINI ENGELLER. Cinsel Hastalıklarda, İdrar Tutamama, Damlatma, Islaklık Hissetme, Sorunlarınıza Çözüm Oluyor.Ürolojik rahatsızlıklar padman kullamında en önemli nedeni oluşturuyor. Örneğin, Prostat hastalığının tıp kaynaklarında geçen belirtileri arasında
  • İdrarı tam boşaltamama hissi, sık sık idrara çıkma, idrarın sonunda fazla damlama ve idrar kaçırma yer alıyor. Bugün dünya sağlık örgütü verilerine göre 50-60 yaş aralığındaki erkeklerde %40 oranında iyi huylu prostat irileşmesi görünüyor. Bu da ülkemizde yaklaşık 2 milyon insana tekabül ediyor. ÜRÜNÜMÜZ %100 TÜRK MALI, PATENTLİ VE HELAL SERTİFİKALIDIR. HİJYENİK ÜRÜNLERDE İADE KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Beden 3XL
Geri Bildirim Ver