PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket ( 30 X 30 )

24,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
37,50 TL
Kurumsal Fatura
48,90 TL
Kurumsal Fatura
59,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket ( 30 X 30 )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADEM KOÇ PLASTİK LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: ADEM KOÇ PLASTİK TURİZM İNŞAAT TEKSTİL GIDA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007058950700012 Vergi Kimlik Numarası: 0070589507
    Bu ürün ADEM KOÇ PLASTİK LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 cm x 3 cm boyutlarında 1 paket yapışkanlı masa sandalye keçesi

Ürün Özellikleri

  • Tip Keçeler
Geri Bildirim Ver

PACIFIC Masa Sandalye Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket (30 X 30)

Ev eşyalarının görünümleri önemli olduğu kadar işlevleri de bir o kadar büyük bir öneme sahiptir. Mobilyalarınızın zamanla aşınmasını ve işlevini kaybetmesi istenmeyen bir durum olmaktadır. Masa ve sandalyeler ev içerisinde en aktif haliyle kullanılan eşyalardır. Siz de uzun süredir kullandığınız bu eşyaların bir süreden sonra eskimesini ve her hareket ettirdiğinizde gıcırtılı seslerin gelmesini bazı ürünler kullanarak engelleyebilirsiniz. Mobilya sektöründe sürekli olarak eşya yenilemek oldukça maliyetli olurken, birkaç basit adımda onların zeminle arasındaki sürtünmeyi ve istenmeyen seslerin oluşmasını engelleyebilirsiniz. Zemin koruyucu keçe, bu durumda kendinden yapışkanlı olması ile masa ve sandalye ayaklarına yapışarak, zemin ile arasındaki sürtünmeyi azaltmaktadır. Düzenli olarak evdeki eşyaların yerini değiştiriyorsanız, her defasında zemine zarar verme korkunuz olabilir. Kendinden yapışma özelliğine sahip masa sandalye keçesi, mobilyalarınızın tüm ayaklarında rahatlıkla kullanılabilir. Özel dokuma kumaşı sayesinde de evinize yeni dekorasyonlar kazandırabilirsiniz.

  • Kuvvetli Yapışma Özelliği
  • Yüzey Sürtünmesini Azaltan Teknoloji
  • Özel Üretim Keçe Kumaş

Ergonomik Ebatları ile PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket (30 x 30)

Parke zemine sahip evlerde, her zaman çizilme veya aşınma korkusu yaşanmaktadır. Özellikle ev içerisinde mobilyalarını sürekli olarak yeniden dekore edenler bu korkular ile baş başa kalabilmektedir. Hem zemini korurken hem de mobilyalarınızın ayaklarını uzun yıllar sağlam bir şekilde kalmasını sağlayan mobilya altı zemin koruyucu, aradığınız tüm ihtiyaçları sizlere sunacaktır. Masa veya sandalyeniz hangi tür malzemeden yapılmış olursa olsun, parke zeminler hassas olmaları ile bilinmektedir. Böylece sürekli olarak eşyaların yer değişimi onlara zarar verebilir. Masaların veya sandalyelerin ayaklarına bu korucuyu masa sandalye ayak keçesi kolayca yapıştırılabilir. Böylece her yer değişiminde oluşacak zarardan korunurken aynı zamanda gıcırtı gibi istenmeyen seslerin oluşmasının da önüne geçebilirsiniz. Parke koruyucu keçe ile Keyifli bir şekilde yemeğinize devam edebilir veya sandalyenizde dikkatiniz dağılmadan kitabınızı okuyabilirsiniz.

PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket (30 x 30) Yorumları

Sektörde yer alan birçok keçe farklı amaçlar için kullanılabilirken, evlerde en çok sandalye ve masa ayakları için özel olarak temin edilmektedir. Bu hareket halinde olan mobilyalar zamanla parke zeminine yüksek düzeyde hasar verebilmektedir. Çatlak oluşmasına neden olan bu durum, görünmeyen yerlerde kalıyor gibi düşünülse de bir süreden sonra daha derin çatlaklara neden olabilmektedir. Mobilya altı keçe ürününü kullanarak gösterdiği yüksek düzey yapışma imkânı sayesinde hem mobilyalarınızın ayaklarını hem de zemininizi rahatça koruyabilirsiniz. Her türlü çizik ve çatlağın önlenmesinde yardımcı olan bu keçe ürününü hafif olması nedeniyle de kullanabilirsiniz. Ev içerisinde değişiklik yapmak istediğinizde hafif ürün dinamiğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Yüksek sıcaklığa dayanıklı olan bu yapışkanlı keçeyi her mevsim rahatlıkla kullanabilir, yapısında esneme sünme veya bozulma yaşamazsınız. PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket (30 x 30) yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket (30 x 30) Fiyatları

Evlerde kullanılan mobilyalar ağırlıklarından dolayı parkeniz üzerine fazla baskı yaparak zaman içerisinde zeminin aşınmasına ve çatlaklara yol açar. Bu sorunu mobilya ve zemin güvenliği açısından kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz. Evinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayacak olan sandalye altı zemin koruyucu, farklı dekoratif görünümü ile de sizlerin yardımına yetişecektir. Genel olarak tüm masa ve sandalye gibi mobilyalarınızın ayağına kendiliğinden yapışabilen bu ürün, 30 x 30 mm ebatlarında olması ile de ergonomik bir kullanım avantajı sunar. Tek tek kare şeklinde kesilerek sizlerin kullanması için özel olarak hazırlanan zemin koruyucu keçe müşterilerin her zaman beğenerek kullandığı bir ürün olmaktadır. Tüketim ihtiyaçlarınız arasına dahil etmeniz gereken bu yapışkanlı keçe bantlar sayesinde birkaç basit adımda evinize temiz ve ferah bir görünüm sağlayabilirsiniz. PACIFIC Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 1 Paket ( 30 x 30 ) indirim zamanlarını takip ederek ürünü uygun fiyatlara Trendyol'da yakalayabilirsiniz.