PACIFIC Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1plk= 8ad Q-55 Siyah

31,94 TL

Ürün Bilgileri

PACIFIC Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1plk= 8ad Q-55 Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anda Aksesuar Satıcı Ünvanı: ANDA ANKARA DAĞITIM MOBİLYA AKSESUARLARI İTHALAT İHRACAT HIRDAVAT İNŞAAT BOYA PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069038944200016 Vergi Kimlik Numarası: 0690389442
    Bu ürün Anda Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1Plk= 8Ad Q-55 Siyah Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1Plk= 8Ad Q-55 Siyah isimli ürünümüz PACIFIC marka olarak 388 ANDM YKK Q-55 S stok koduyla sizleri bekliyor. Aramış olduğunuz tüm AKSESUAR ürünleri Dekoratif Ürünler ve Keçeler kategorisindeki ürünleri firmamızda bulabilirsiniz. Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1Plk= 8Ad Q-55 Siyah montajı, kullanımı ve teslimatı hakkında detaylı bilgi için temsilcilerimize ulaşabilirsiniz. Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1Plk= 8Ad Q-55 Siyah ürünün muadil markalardan temini hakkında da sizlere yardımcı olabiliriz. Yapışkanlı Eva Keçe Yuvarlak 1Plk= 8Ad Q-55 Siyah en güvencesiyle satın almanız için sizleri bekliyor. Anda Aksesuar olarak 1994 yılından bu yana profesyonel kadromuzla hizmetlerimize devam etmekteyiz. Sitemizde bulabileceğiniz 8500'den fazla ürün çeşitiyle sizlerin hizmetindeyiz. Anda, Andesa, Desa, Belon ve Ayazma markalaları kendi markalarımızdır. Bu markalı ürünler kendi imalat ve ithalatımızdır. Anda Aksesuar olarak doğrudan ve dolaylı olarak 19 ülkeye ihracat yapmaktayız. Şimdi de online platformların tümünde sizlerle buluşuyoruz. Sitemizde bulacağınız tüm ürünleri Anda Aksesuar güvencesiyle satın alabilirsiniz. Canlı destek ya da WhatsApp destek hattı aracılığıyla özel taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Toplu siparişleriniz için özel fiyat ve ihrac ürün taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver