Özpetek Organik Beyaz Bal 350 G (KAFKAS BÖLGESİ'NDEN)

304,90 TL
(871,14 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Özpetek Organik Beyaz Bal 350 G (KAFKAS BÖLGESİ'NDEN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özpetek Arıcılık Satıcı Ünvanı: MEHMET SALİH OK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6360387411
    Bu ürün Özpetek Arıcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz bal veya krem bal olarak adlandırılan bal direkt kovandan alınan bir arı ürünü değildir. Akışkan olarak kovandan çıkan balın bala zarar vermeyecek bir kristalizasyon işlemi ile renk ve form değiştirmesidir. Bir balı krem bal formuna çevirmenin iki farklı yöntemi vardır. Krem bal yapma yöntemlerinden birincisi, kristalize olmuş ham bal özel mikserlerle çırpılıp granülleşen parçalar küçültülür. Tabi bu çırpma işlemi balın renginin beyaza doğru dönmesine sebep olur. Krem bal oluşturmak için yapılan ikinci işlem akışkan kıvamda olan normal balın kristalize beyaz, krem balla mayalanmasıdır. Bu işlem yoğurt yapmak için sütün mayalanmasına benzer. Bildiğiniz gibi maya ne kadar iyi ve mayalanma süresi ne kadar iyi ise yoğurdun kıvamı, pürüzsüzlüğü ve lezzeti aynı şekilde güzel olacaktır. Krem balda aynı şekilde içine katılan balın şeklini ve rengini alacak şekilde pürüzsüz bir kıvama dönüşür rengi beyaz ve krem tonlarına döner. Bal kendi kendine donaraktan beyaza yakın krem renk alabilir fakat bu şekilde akışkan olmaz. Krem balın ortaya çıkış amacı zaten doğal kristalizasyonda ortaya çıkan iri taneli kristalize parçalar oluşur. Bu ağızda hissedilir ve genellikle insanlar balı bu şekilde tüketmeyi sevmezler. Normal balın krem bala veya diğer ismiyle beyaz bala dönüşümü sırasında balın içeriği değişmez kalitesini korur. Bu yapılan işlem bala zarar verecek bir işlem değildir. Krem Beyaz Kristalize Ham Balımız yukarıda anlattığımız mayalanma yöntemi ile oluşturulur ve sizlerin sofralarına sunulur. Ham süzme polifloralı krem balımız gerçek balı bulmak için başlayan serüvenimizin 10. yılında Özpetek Arıcılık güvencesiyle bal severlerin sofralarına sunduğumuz özel bir lezzet. Ardahan-Kars il sınırları için 2054 m, 2146m, 2465 rakıma sahip 3 farklı alanda bulunan arılıklarımızda ürettiğimiz balların homojen bir karışımıdır. Krem, beyaz ham balımız 3 farklı floradan elde edilen 3 ayrı balımızın harmanlanması ile oluşmuştur.
Geri Bildirim Ver