ÖZLİFE Lisa Gold 2'li Paslanmaz Çelik Çay Servis Tepsisi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.698 TL

Ürün Bilgileri

ÖZLİFE Lisa Gold 2'li Paslanmaz Çelik Çay Servis Tepsisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-MRKT Satıcı Ünvanı: VEYSEL İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760267621
    Bu ürün E-MRKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: NoColor-37c9916f
  • Materyal: Metal
  • Parça Sayısı: 2
  • Boyut/Ebat: 32 x 49

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Özlife Lisa Gold 2'li Paslanmaz Çelik Çay Servis Tepsisi

Sunumlar ve misafir davetleri söz konusu olduğu zaman servis tepsileri sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Kullanışlı ve estetik tasarıma sahip olan ürün, büyük beğeni toplar. Paslanmaz çelikten üretilen servis tepsisi, sizi her anlamda memnun edebilir. Lisa gold 2’li paslanmaz çelik çay servis tepsisi Lisa ile estetik görünüme sahip sunumlar yapabilir ve sevdikleriniz ile birlikte çay saatlerinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Ürünün ikili olması müşteriler için bir avantajdır. Bu servis tepsisi modeli metal malzemeden üretilir. Estetik görünümü ile öne çıkan 2’li servis tepsisi paslanmaz çelik malzemeden yapılır. Bu özelliği sayesinde uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Siz de çelik servis tepsisi ile göz alıcı görünüme sahip sunumlar hazırlayabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • İkili ürün içeriği
  • Estetik ve zarif görünüm

Zarif Görünümüyle Özlife Lisa Gold Çelik Çay Servis Tepsisi

Zarif Görünümüyle Özlife Lisa Gold Çelik Çay Servis Tepsisi

Zarif görünüme sahip olan ve kaliteli malzemeden üretilen servis tepsileri sofralarda ön plana çıkar. Bu kullanışlı ürün sayesinde çay saatleriniz keyifli ve şık hale gelir. Lisa gold 2’li paslanmaz çelik çay servis tepsisi misafir sunumlarınıza eşlik eder ve mutfağınızın vazgeçilmez parçası haline gelir. Ürünün paslanmaz çelik malzemeden yapılması müşteriler için bir avantajdır. Bu avantajı sayesinde uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanıma imkan tanır. Metal tepsi 31,5 cm ene ve 48,5 cm uzunluğa sahipken ürün seti içinde yer alan diğer tepsi 28 cm ene ve 41,5 cm uzunluğa sahiptir. 2’li paslanmaz çelik çay servis tepsisi, estetik görünümü sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Özel günlerde kullanıma uygun olan paslanmaz çelik servis tepsisini günlük yaşamınızda da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Şık Özlife Lisa Gold Paslanmaz Çelik Çay Servis Tepsisi

Şık Özlife Lisa Gold Paslanmaz Çelik Çay Servis Tepsisi

Özel günlerde hazırladığınız eşsiz sunumlarınızı estetik bir görünüm eşliğinde misafirlerinize sunmak istiyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz. Estetik görünümü ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken paslanmaz çelik tepsi, sunumlarınızın vazgeçilmez parçası haline gelir. Paslanmaz çelikten üretilen servis tepsisi sizi her anlamda memnun edebilir. Çay servis tepsisi şık sunumlarınıza eşlik eder. Masa üzerinde de kullanılarak şık bir görünüm yaratır. Sevdikleriniz ile birlikte çay saatlerinizin keyfini çıkarmanız için size yardımcı olur. İkili ürün içeriğine sahip olan set, paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Bu özelliği sayesinde uzun süreli kullanım avantajı sunar. Estetik görünümü ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkan tepsi modeli hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için Lisa gold 2’li paslanmaz çelik çay servis tepsisi yorumları kısmında yer alan müşteri değerlendirmelerine göz atabilir ve alışverişinize keyifle yön verebilirsiniz.

Uygun Özlife Lisa Gold Çay Servis Tepsisi Fiyatları ve Yorumları

Uygun Özlife Lisa Gold Çay Servis Tepsisi Fiyatları ve Yorumları

Lisa gold 2’li paslanmaz çelik çay servis tepsisi fiyatları bütçe dostudur ve bu yönüyle tercih sebebi olur. Modern ve şık görünümüyle öne çıkan model sizi her anlamda memnun eder. Set içerisinde iki farklı boyutta ürün bulunması, kişi sayısına göre servis yapmanızı kolaylaştırır. Ürünün paslanmaz çelik malzemeden yapılması ise kullanım ömrünü uzatır. Su ile temas etse de üründe paslanma ve kararma görülmez. Bu avantajı sayesinde uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanıma imkan tanır. Lisa gold 2’li paslanmaz çelik çay servis tepsisi kullananlar tarafından yapılan yorumlar sayesinde model hakkında ayrıntılı bilgiye kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Modern görünüme ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla zahmetsizce satın alabilir, keyifli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.