Oze Elma Çayı 125g

29 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oze Elma Çayı 125g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OZE Satıcı Ünvanı: OZE KAHVE TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0650014798400001 Vergi Kimlik Numarası: 6500147984
    Bu ürün OZE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elma Çayı 125 gr. Elma meyvesi ülkemizde çok sevilen sık tüketilen bir meyvedir aynı zamanda çay şekline getirebilen Elma Çayı 125 gr. paketler içerisindeki kurutulmuştur ve birçok faydası ile birlikte sağlıklı beslenen kişilerin gözdesi olmuştur. Doğal ve taze olarak alınan elmalar titizlikle hazırlanarak, elma çayları oluşturulur. Elma Çayları yoğun meyve kokusu ve lezzeti ile vazgeçilmez bir tat sunarken içerisindeki pek çok yararlı besini tüketmiş oluyorsunuz. Mevsiminde alınan elmalar kurutularak ince taneler haline getirilir ve bu sayede sıcak su ile beraber kaynatarak rahatlıkla süzebilirsiniz. Elma çayı, sağlıklı beslenmeyi hedef edinmiş pek çok bireyin listesinde olmazsa olmazlardandır. Elma meyvesini düzenli bir şekilde tüketmek insan vücudu için önemlidir, fakat meyvenin tazeliğini korumak zor olduğu gibi her zaman akla gelen bir şey değildir. Bu yüzden Elma Çayı 125 gr. paketlerde hazırlanarak sizler için her an kullanabileceğiniz rahat ve pratik bir kullanıma sahip olmaktadır. İster iş yerlerinizde ister termoslarda ve başka yerlerde yoğun ve ferah kıvamlı elma çaylarınızı tüketebilirsiniz. Yumuşak ve Dengeli İçim
  • Dinlendirici Lezzet
  • Yoğun Elma Aroması
  • 1. Kalite Çay Yaprakları
  • Doğal Ürün Özelliği
  • Bitki Çayı Klipsi İle Hazırlanışı Bir bardak için bitki çayı klipsine 1 tatlı kağışı (2 gr.) çay konulur. Üzerine taze kaynatılmış sıcak su eklenir. 3-5 dakika demlendikten sonra servis yapılır. French Press İle Hazırlanışı Bir bardak için 1 yemek kaşığı (7 gr.) çay french press'e konulur. Taze kaynatılmış 125 ml. suyu yavaşça çayın üstüne dökülür, çayın ve suyun tamamen birbirine karışmasını sağlanır. French press'in kapağı suyun üstünde kalacak şekilde yerleştirilir. Çay 4 dakika dinlendikten sonra french press'in kapağı yavaşça aşağıya itilir. Kapak en alta indiğinde çayınız servise hazırdır.
Geri Bildirim Ver