Özdilek Colormix Antrasit Gri Tek Kişilik Nevresim Takımı

1.164,89 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.174,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.235 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.295 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.639 TL

Ürün Bilgileri

Özdilek Colormix Antrasit Gri Tek Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altın Kuğu Satıcı Ünvanı: ALİ KARADEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080066208
    Bu ürün Altın Kuğu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZDİLEK KALİTESİ, İYİ FİYAT, %100 PAMUK... Özdilek Tek Kişilik Nevresim Takımı Nevresim: 160x220cm Çarşaf: 180x260cm Yastık Kılıfı: 50x70cm (1 Adet) Kalite: %100 Pamuk Ranforce Kumaş Odanızın havasını değiştirecek. Özdilek nevresim takımlarını dilerseniz sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Max. 40 derecede makinede yıkanması tavsiye edilir. Türkiye'de üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Özdilek Colormix Antrasit Gri Tek Kişilik Nevresim Takımı

Nevresim takımları günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer alır. Yatak odalarınıza şık bir dokunuş yapan Özdilek Colormix antrasit gri tek kişilik nevresim takımı CLR-0102 antrasit rengi ile öne çıkar. Kaliteli özelliklere sahip olan nevresim takımı, müşterilerini her anlamda memnun etmeyi başarır. Antrasit tek kişilik nevresim takımı içinde bir adet 160 x 220 cm boyutunda nevresim, bir adet 180 x 260 cm boyutunda çarşaf ve bir adet 50 x 70 cm boyutunda yastık kılıfı yer alır. Takımın içinde yer alan çarşaf lastiksizdir. Antrasit nevresim takımı tek kişilik, rengi ve estetik görünümü ile beğeni toplar, yatak odalarınıza şık bir dokunuş yapmanız için size yardımcı olur. %100 pamuktan üretilen model, konforlu bir uyku deneyimi yaşamanıza imkan tanır.

  • Göz alıcı antrasit rengi
  • %100 pamuk içeriği
  • Konforlu uyku deneyimi

Antrasit Rengiyle Beğenilen Özdilek Colormix Nevresim Takımı

Antrasit Rengiyle Beğenilen Özdilek Colormix Nevresim Takımı

Rahat uyku ve pratik kullanım imkanı sunan nevresim takımı çeşitleri müşteriler tarafından beğeni toplayan ürünlerdendir. Kaliteli özellikleriyle beğeni toplayan Özdilek Colormix antrasit gri tek kişilik nevresim takımı ile yatak odalarınızda şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ürün %100 pamuk içeriğine sahiptir. Ürünün bu özelliği dört mevsim kullanılabilmesine ve rahat uyku deneyimine olanak tanır. Nevresim takımının içinde birer adet nevresim, çarşaf ve yastık kılıfı yer alır. Bu model tek kişilik yataklarınıza tam uyum sağlar ve estetik bir görünüm oluşturur. Pamuklu iplikten üretilen Özdilek nevresim takımı, size kaliteli uyku deneyimi yaşatmayı hedefler. Göz alıcı antrasit gri rengi, kaliteli içeriği ve konforlu uyku deneyimi ile öne çıkan Özdilek Colormix tek kişilik nevresim takımı sayesinde yatak odalarınızda aradığınız şık görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Özdilek Colormix Tek Kişilik Nevresim Takımı Avantajları

Özdilek Colormix Tek Kişilik Nevresim Takımı Avantajları

Özdilek Colormix nevresim takımı, antrasit gri rengi ve estetik görünümü ile yatak odasında yenilikçi görünüm oluşturmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Kaliteli kumaşa ve pamuk içeriğe sahip olan ürün, müşterilerini her anlamda memnun etmeyi başarır. Dört mevsim kullanılabilme özelliğine sahip olan nevresim takımı, müşterilerine uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilen bu ürün, uyku süreniz boyunca rahatsızlık hissi yaratmaz ve yeni güne huzurla başlamanıza yardımcı olur. Antrasit gri nevresim takımı tek kişilik yatak ve yorganlara tam uyum sağlar. Alışverişinize daha kolay yön vermek ve ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Özdilek Colormix antrasit gri tek kişilik nevresim takımı kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarını inceleyebilir ve bu sayede daha rahat karar verebilirsiniz.

Antrasit Gri Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatları

Antrasit Gri Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek Colormix antrasit gri tek kişilik nevresim takımı fiyatları ürünün öne çıkmasını sağlar. Pamuktan üretilen ve kaliteli birçok özelliği bulunan bu takım, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılabilir. Özdilek nevresim takımı, dikkat çeken estetik görünümü ve renkleriyle ön plana çıkar. Yatak odanızda yenilikçi bir görünüm yaratır ve size eşsiz bir uyku deneyimi sunar. Ürün seti içinde bir adet 160 x 220 cm boyutunda nevresim, bir adet 180 x 260 cm boyutunda çarşaf ve bir adet 50 x 70 cm boyutunda yastık kılıfı yer alır. Takımın içinde yer alan çarşaf lastiksizdir. Özdilek Colormix antrasit gri tek kişilik nevresim takımı yorumları kısmında yer alan ve müşteriler tarafından yapılan yorumlar sonucunda alışverişinize kolaylıkla yön verebilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan bütçenize uygun şekilde sahip olabilirsiniz.