Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu

2.239 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muratoglu Home Satıcı Ünvanı: MURATOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM ELEKTRONİK EV ALETLERİ TİCARET PAZARLAMA TURİZM İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624030299500011 Vergi Kimlik Numarası: 6240302995
    Bu ürün Muratoglu Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? Zevkli ve kolay şekilde salata hazırlamak için OXO Good Grips serisinin popüler ve patentli ürünlerinden Salad Salata Kurutacağını deneyin. ? Sadece üsteki büyük siyah düğmeye basın ve içerdeki delikli kap dönmeye başlasın. ? Tek elle, tek bir hafif basma hareketi ile salatalıklarınız, ıspanağınız, soyulmuş dilimlenmiş taze sebzeleriniz, kurutulmuş olarak kullanılmaya hazır hale gelsin. ? Süzgeç ve kase kısmı bulaşık makinasında yıkanır. ? BPA içermez. Diğer Özellikler Stok Kodu 719812035154 Marka OXO GOOD GRIPS

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu

Mutfaklarınızda kullandığınız ve yaşam kalitenizi yükseltecek eşyalar, zaman açısından da avantajlıdır. Zaman ve pratiklik açısından sizlere avantaj sağlayan Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu, temizlemek için suyun altında tuttuğunuz yeşillikleri kurutur. Maydanoz, dereotu ve marul gibi yeşillikleri musluğun altında yıkadıktan sonra mutfak tezgahının kenarında dakikalarca beklemeye son verir. Kuruyan salata malzemeleri ile lezzetli servisler hazırlayabilirsiniz. Bu durum ise zaman açısından vakit kazandırır. Plastik ve kolay taşınan salata kurutucuları sayesinde işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Plastik kullanımı ilk başta sizleri tedirgin etse de herhangi bir ısıyla ilişkide olmadığı sürece korkmanıza gerek kalmaz. Bu malzemelerin fiyatı gayet uygun ve kullanım açısından da oldukça kolaydır.

  • Mutfak işlerini kolaylaştırma
  • Kısa sürede pratik ve hijyenik kurutma
  • Kolay taşınabilen plastik kurutucu

Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu Özellikleri

Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan mutfak aletleri her zaman ön plana çıkar. Oxo Sebze Kurutucu, hayatınıza kaliteyi ve şıklığı getirir. Oxo büyük boy salata kurutucu 1351580 ürününü ihtiyaç duyduğunuz her an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip bu ürün, plastik ve kolay taşınabilir özelliği ile bilinir. 4 litre hacme sahiptir ve yeşillikleri kolay şekilde kurutma imkanı sunar. Hacim alanının geniş ve plastik olması sebebiyle de dilediğiniz yere koyabilir ya da yer değiştirebilirsiniz. Ergonomik özelliği sayesinde rahat bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz. Dilerseniz saklama kabı işlevi olarak da sebzelerinizi taze bir biçimde saklayabilirsiniz. Bu işlevsel ürün temizlenen yeşil sebzeleri çok kısa süre içerisinde kurutur. Böylelikle de kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Zor işleri kolaylaştıran ergonomik ve basit bir üründür.

Zamanla Yarışan Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu

Zamanla Yarışan Oxo Büyük Boy Salata Kurutucu

Teknolojinin gelişmesi en çok ev ve mutfak işlerinde yararlı olur. Eskiden dakikalar ve saatler harcadığımız işleri çok kısa sürelerde halledebilirsiniz. Evde veya çalıştığınız ortamda hızlı bir şekilde salatalarınızı hazırlayıp, tüketme aşamasına geçebilirsiniz. Bu kullanışlı özelliği sayesinde dakikalarca yıkadığınız sebzeleri, çok kısa süreler içerisinde kurutarak dilediğiniz lezzetleri hazırlayabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli olan Oxo salata kurutucu, uzun yıllar boyunca kullanıma uygun bir mutfak aletidir. Mutfağınızda yer kaplamayan bu ergonomik ürün, kullanılan süre boyunca size hiçbir şekilde rahatsızlık hissi vermez. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısıyla Oxo sebze kurutucu, adeta zamanla yarışır ve sizi zahmete sokmadan işlerinizi rahat bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. 4 litrelik hacme sahip olan bu alet, saklama kabı olarak da tercih edilebilir. Kullanım açısından basit olan bu ürün, sebzelerinizi hızlı bir şekilde kurutmaya yardımcı olur.

Kolay Taşınabilen Oxo Sebze Kurutucu Fiyatları

Kolay Taşınabilen Oxo Sebze Kurutucu Fiyatları

Oxo büyük boy salata kurutucu fiyatı tüm özellikleri baz alınarak belirlenir. Bu model mutfaklarda salatalarınızı hızlı bir şekilde kurutmaya yarar. Kolay taşınabilmesi sebebiyle de ergonomik bir üründür. Ayrıca bu Oxo büyük boy salata kurutucu makinesini sebzelerinizi taze tutmak adına saklama kabı olarak da kullanabilirsiniz. 4 litre hacme sahip olan ürün, temizlediğiniz sebzeleri kolay şekilde kurutmaya yardımcı olur. Hafif ve kolay taşınabilir özelliği de istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Oxo salata kurutucu yorum olarak da müşterilerden beğeni alan bir üründür. Müşterilerin beğenisi çok fonksiyonlu ve hafif olmasına yöneliktir. Kurutucu, estetik ve performansı ile dikkat çeker. Günlük işlerde kolaylık sağlayan bu ürün, müşterilere eşsiz bir deneyim yaşatma amacı taşır. Gelişmiş ve modern özellikleri ile Oxo büyük boy salata kurutucu ürününe Trendyol üzerinde ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.