Our Generation Tonia 46 cm Oyuncak Bebek

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Our Generation Tonia 46 cm Oyuncak Bebek

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Özellikleri: Doktor bebek Tonia ile arkadaşlarınızı sağlığına kavuşturun! Tonia'nın mavi gözleri açılır ve kapanırUzun sarı saçları var Bebeğin kollarını ve bacakları hareket edebilir Gövdesi bez yapıya sahip Daha fazla güvenlik için Tonia'nın yüz maskesini ve mor eldivenleri takın Eğlenceli kontroller yapmak için düğmeye basın ve Tonia'nın farını açın Paket İçeriği: 1 adet oyuncak bebek Tonia, 1 adet oyuncak tişört, 1 adet oyuncak pantolon, 1 çift oyuncak terlik, 1 adet yüz maskesi, 1 adet oyuncak eldiven, 1 adet oyuncak stetoskop, 2 adet oyuncak röntgen, 2 adet oyuncak gazlı bez, 1 adet gerçek ışık yanan far, 1 adet oyuncak tepsi, 1 adetoyuncak neşter, 1 adet oyuncak tıbbi makas, 1 adet oyuncak kalem, 1 adet tıbbi form kağıdı
Geri Bildirim Ver